Vulpița, întâlnire misterioasă cu artistul Rafaelo! Viorel a răbufnit din cauza geloziei. „M-a luat și în brațe” / VIDEO

După ce între Veronica și Viorel a izbucnit un scandal monstru din cauză că bărbatul ar fi trimis mesaje mai multor femei misterioase, rolurile pare să se fi schimbat în cuplul Stegaru. De această dată, Vulpița este cea care a dat motive de gelozie, după ce s-a întâlnit în taină cu artistul Rafaelo. Iată ce au făcut cei doi!

a

Viorel este foc și pară pe Veronica. Tânăra din Blăgești a lipsit din casă câteva ore bune, iar după ce s-a întors a venit mult mai… aranjată. Pensată, cu părul coafat și un zâmbet imens pe buze, Vulpița și-a pus bărbatul pe jar.

Dacă până acum Viorel fierbea de curiozitate, ei bine, astăzi, în platoul Acces Direct, bărbatul a aflat că soția lui s-a întâlnit cu Rafaelo. La vederea imaginilor, Viorel a răbufnit din cauza geloziei, pentru că Veronica și artistul erau foarte apropiați, ajungând să se țină în brațe.

Poate să audă Rafaelo… Rafaelo, poți diseară să vii cu mașina, poți să ți-o iei de tot, poți să faci borș cu ea. Că nu mă mai interesează. Poate să vină să o ia”, a spus Viorel, cuprins de furie.

În continuare, Viorel a încercat să o facă pe Veronica să se rușineze în fața părinților săi, acuzând-o de infidelitate.

„Părinții Veronicăi pot să intre în direct să vadă ce a făcut Veronica astăzi”, a continuat el.

Artistul Rafaelo a intervenit telefonic și a încercat să-l calmeze pe Viorel, spunând că întâlnirea dintre cei doi a avut un scop strict profesional.

„M-am văzut cu prietena mea Vulpița ca să îmi dea niște idei în cadrul unui proiect”, a spus Rafaelo.

Însă pentru a pune paie pe foc, Veronica a spus că cei doi s-au ținut în brațe.

„Am ieșit la un suc și m-a luat și în brațe”, a continuat Vulpița.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com