Vulpița, protagonista unui filmuleț intim. A ieșit mare scandal în familia Stegaru

Veronica Stegaru, cea cunoscută mai degrabă sub numelele de Vulpița, a fost prinsă în timp ce întreținea relații intime cu un bărbat, altul decât soțul ei.

Veronica Vulpița, prinsă în fapt, când îl înșela pe Viorel

Vulpița a comis-o din nou, după ce și-a înleșat soțul, pe Viorel, cu un alt bărbat. Mai mult decât atât, ea a fost și filmată de această dată, iar filmulețul a ajuns inclusiv pe mâna celor de la Acces Direct, care ar fi încercat să ascundă dovezile că Viorel Stegaru este înșelat.

Veronica Stegaru a fost surprinsă în ipostaze intime cu un bărbat, iar întreaga scenă a fost filmată și a ajuns publică. De altfel, cei de la Acces Direct ar fi primit mai multe astfel de videoclipuri cu Vulpița.

Niște surse au declarat că inclusiv prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, știa de aceste aventuri ale Vulpiței, dar s-a încercat mușamalizarea.

Vulpița de la Acces Direct, filmată cu un alt bărbat

„Inclusiv Mirela Vaida știa acest lucru, mai ales că, la un moment dat, în cadrul emisiunii a fost dezbătut acest subiect, iar Viorel a fost pus în fața faptului împlinit, să-și vadă soția în timp ce «îl traduce» cu altul. Oricum, s-a mușamalizat și asta, ca multe lucruri de la Acces Direct. În pauzele de publicitate, cameramanii și oamenii din staff se amuzau teribil de aceste filmulețe”, au declarat niște surse pentru Cancan.

De altfel, toți cei din satul Blăgești știau de aventura Vulpiței și mai mult decât atât, ei au declarat că după ce a aflat de acest eveniment, Viorel Stegaru a reacționat violent și a vrut să îl bată cu furca pe respectivul inidvid cu care soția lui îl înșelase.

„Ăsta din imagini e de la noi din sat. Nu pot să-i dau numele. Viorel știe ce a făcut ea, dar nu cred că a văzut vreodată filmarea asta.

Doamne ferește! Se auzise la un moment dat că Viorel a vrut să-l bată pe ăsta cu furca, după ce a aflat. Și-au mai bătut și joc de ea și au filmat-o. V-am mai spus, aici lumea știe cine e Veronica, de multe ori a auzit Viorel despre ea că îl înșală”, au mai declarat vecinii din Blăgești.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com