Vulpița revine la Acces Direct: ”Nu am vești bune!”

Vulpița și Viorel vor reveni la Acces Direct, începând de luni, 2 noiembrie. De curând, Vulpița a precizat că nu are vești prea bune. Asta în contextul în care este însărcinată a doua oară.

a

Vulpița nu are vești prea bune

Vulpița se pregătește să revină la Acces Direct împreună cu soțul ei, Viorel. De luni, 2 noiembrie îi vom putea revedea din nou, doar că…Vulpița a precizat că nu are vești prea bune.

”Am plecat de la Blagești. Nu am vești bune, dar o să le aflați mâine la Acces Direct”, a spus Vulpița pe Instagram.

Povestea Vulpiței

Veronica și Viorel au reușit să intre în atenția publicului prin participarea la emisiunea ”Acces Direct”. Cele două personaje și-au expus viața personală pe micile ecrane cu povestea care a căpătat numeroase turnuri în cadrul emisiunii. Cei doi soți au avut parte în cele opt luni în care au stat în Capitală de întâmplări care le-au dat schimbat complet viața.

Mirela Vaida a anunțat în urmă cu câteva luni că telenovela Vulpița-Viorel s-a încheiat, dar  cei doi soți nu se dau bătuți și vor să revină la faima din Capitală. Deși este însărcinată cu al doilea copil, Vulpița nu a ezitat și a fugit împreună cu soțul ei spre București.

Anunțul întoarcerii pe micile ecrane a fost făcut de Viorel pe pagina sa de socializare. Acesta a confirmat faptul că au fugit de acasă. Telespectatorii îi vor putea urmări din noi pe cei doi soți de luni  la Acces Direct. ”Da dragi noștri. Este adevărat că am plecat de acasă. Ne vedem luni la Acces Direct”, a scris Viorel pe contul personal de Instagram.

Vulpița a povestit că a făcut acest lucru pentru a avea parte de liniște.Soții Stegaru s-au distrat de minune în timpul pe care l-au petrecut în Capitală. Cei doi soți s-au bucurat de atența fanilor și  a telespectatorilor. Mai mult, cei doi s-au lansat și în muzică.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE