Vulpița s-a săturat de scandal și a pus punct. Unde s-a dus acum vedeta Acces Direct

Decizie șocantă în familia Stegaru! Sătulă de scandal și de agresivitatea lui Viorel, Veronica și-a luat inima în dinți și a pus punct relației. Serialul comico-dramatic de la Antena 1 pare că ar fi ajuns la final. Unde s-a mutat Vulpița aflați în paragrafele următoare.

S-au despărțit soții Stegaru
Anunțul șoc a fost făcut chiar în cadrul emisiunii „Acces Direct“, de soțul Veronicăi. Așa cum a mărturisit chiar ea în repetate rânduri, Vulpița s-a săturat de scandal și de reproșuri și a decis că este momentul să renunțe la mariajul toxic alături de Viorel.
„N-o mai interesează că are soacră care are grijă de copil, nu o mai interesează nimic. Hai că nu scap eu de ea cu una cu două. Zicea taică-su că eu sunt vinovat. Nu a învățat nimic. Nu mă credea nimeni. Să-și amintească cine a ajutat-o când i-a fost mai greu. Să-și cearcă scuze în fața mea.

Trebuia să bag divorț de prima dată, să se ducă. Nu mai ascult nimic, m-a luat de prost. Numai minciuni știe să spună“, a declarat Viorel, indignat, după ce a aflat că a rămas fără nevastă.

Unde s-a mutat Vulpița
După ce a anunțat în direct că a luat hotărârea de a se rupe de Viorel, Vulpița a povestit că și-a strâns bagajele și a părăsit apartamentul în care locuiau împreună.
Tânăra spune că după toate câte s-au întâmplat în ultimele săptămâni nu mai există cale de împăcare, deoarece lucrurile au afectat-o foarte mult.

Reproșurile și certurile ajunseseră la ordinea zilei, motiv pentru care a decis că este mai bine să pună punct. Acum, se pare că fosta parteneră (sau cel puțin pentru moment), a lui Viorel Stegaru stă singură într-o cameră de hotel și nu mai ia în calcul să se întoarcă la vechiul „cămin“.

Sursa: radiosimplu.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com