Vulpița și Viorel au ajuns din nou la sapă de lemn! Dezvăluiri despre soții Stegaru: „Nu mai au bani deloc”

Vulpița și Viorel au ajuns într-un timp foarte scurt unul dintre cele mai cunoscute și controversate cupluri din România. Cei doi soți și-au părăsit locuința din Blăgești pentru a veni în Capitală, unde povestea lor modestă, cât și conflictele de cuplu, au ajuns celebre. O bună perioadă de timp, cariera celor doi începea să prospere.Li s-a oferit o locuință, li s-au oferit locuri de muncă, însă cei doi nu au reușit să prețuiască ceea ce li se oferă.

a

Un apropiat al cuplului a făcut noi dezvăluiri despre situația soților Stegaru . Cei doi ar fi ajuns din nou să aibă probleme financiare mari și nu mai au bani deloc. În perioada în care apăreau pe micile ecrane, ei erau ajutați de echipa de tv, însă acum au rămas ai nimănui. 

„S-au lăfăit cât au putut, s-au dat mari, acum nu mai au bani deloc. Cred că nu mai au bani nici să-și plătească telefoanele, mi se pare că Acces Direct le plătea. Îi ajuta echipa cu bani, cu de toate. Aveau haine, mâncare. Chiar li s-a dat șansa să muncească, să-și câștige pâinea, pe lângă ce primeau, puteau face mai mult.

Dar ei sunt leneși și comozi și nu prea le place munca. Se mai duc așa, cu ziua, pe la unul sau pe la altul, dar mai mult de 50-100 lei pe zi nu câștigă, depinde ce muncă prestează: Viorel mai taie lemne, mai repară câte ceva.Veronica mai mergea la câmp când era vară, acum e iarnă, nu se mai muncește în agricultură”,a mărturisit un apropiat al soților Stegaru.

Mirela Vaida, furioasă pe Vulpița și Viorel: „Nu meritați nimic”

Mirela Vaida i-a criticat pe cei doi soți pentru deciziile luate de-a lungul ultimului an. Prezentatoarea emisiunii a încercat să îi ajute și să le facă povestea cât mai cunoscută, însă au dat de fiecare dată cu piciorul.

„Nu meritati nimic. Dacă ați stat un an la televizor si nu v-ati dat seama că vi s-au oferit niste șanse enorme, să faceți școală, să vă luați permis auto etc, să câștigați niste bani, dar ați dat cu piciorul, atunci înseamnă că sunteți… fără cuvinte”,le-a spus Mirela Vaida soților Stegaru.

Sursă: Cancan

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com