VULPIȚA ȘI VIOREL AU COMIS-O DIN NOU! SOȚII STEGARU, AMENDAȚI DE POLIȚIȘTI. CE AU FĂCUT CEI DOI

Vulpița și Viorel au ieșit în afara legii și au fost sancționați de către autorități. Cei doi au fost prinși încălcând măsurile impuse pe timp de pandemie și s-au ales fiecare cu câte o amendă de zile mari.

a

Noapte cu ghinion pentru soții Stegaru. Cei doi ar fi intrat în atenția polițiștilor pentru că nu au respectat regulile privind circulația pe timp de noapte și au dat nas în nas cu polițiștii. În noaptea de marți spre miercuri, pe la orele 01:00, Vulpița și Viorel au fost surprinși plimbându-se prin localitatea Murgeni, într-o mașină alături de alte două persoane. 

Neșansa a făcut ca plimbare nocturnă să fie întreruptă de polițiștii din județul Vaslui, care au oprit autoturismul în care se aflau cei doi. După o scurtă verificare, polițiștii au constatat că Vulpița și Viorel nu aveau o declarație pe proprie răspundere, care să justifice motivul deplasării, așa că au fost amendați.

Viorel, revoltat de sancțiunea primită.

Escapada nocturnă i-a costat pe soții Stegaru. Polițiștii le-au dat fiecăruia, atât lui Viorel, cât și Vulpiței câte 1.000 de lei amendă și i-au atenționat să nu mai repete greșeala. Celelalte două persoane ce se aflau în mașină nu au fost sancționate, pentru că aveau documentele necesare, care să motiveze deplasare.

Capul familiei Stegaru s-a arătat extrem de nemulțumit de sancțiunea primită și chiar i-a amenințat pe polițiști. În stilul caracteristic, Viorel s-a revoltat și a declarat că situația nu o să rămână așa. 

„Lasă că rezolv eu treaba altfel”, ar fi spus, Viorel, potrivit vremenoua.ro.

Până „rezolvă” Viorel problema, cei doi sunt buni de plată și trebuie să scoată din buzunar 2.000 de lei. Cel mai probabil soții Stegaru și-au învățat lecția și o să aibă mai multă grijă de acum și o să renunțe la plimbările nocturne.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com