AD

MONDEN

VULPIȚA ȘI VIOREL, RESPINȘI DE LA ACCES DIRECT. CUM I-A ÎNTÂMPINAT MIRELA VAIDA? „CĂUTAȚI-VĂ DE MUNCĂ, NOI NU VĂ MAI ȚINEM AICI, ÎN PLATOU”

todaynoiembrie 3, 2020

Background
share close
AD
AD

După câteva luni de absență cel mai renumit cuplu din Blăgești s-a întors în lumina reflectoarelor. Ediția de ieri a emisiunii „Acces Direct” i-a avut ca protagoniști pe Vulpița și Viorel, care printre lacrimi și regrete au anunțat că au fugit de acasă și intenționează  să se întoarcă la viața de Capitală. Însă, Mirela Vaida nu i-a primit pe cei doi cu brațele deschise.

Prezentatoarea emisiunii pare că nu mai este dispusă să îi „găzduiască” pe Vulpița și Viorel. Mirela Vaida i-a primit pe cei doi cu o oarecare răceală și le-a explicat că dacă își doresc să trăiască în București trebuie să muncească pentru acest lucru. 

„Căutați-vă de muncă, dacă vreți să stați la București. Noi nu putem să vă ținem aici, în platou. Înțelegeți ce vă spun, da?”, le-a spus Mirela Vaida celor doi soți.

Se pare că emisiunea care i-a consacrat nu este pregătită pentru „sezonul 2 al serialului”  în care Vulpița și Viorel au fost protagoniștii principali. Rămâne de văzut dacă cei doi soți o să revină ca invitați permanenți în cadrul emisiunii sau dacă într-adevăr vremea lor a apus, iar publicul s-a săturat de ei.

De ce au fugit de acasă Vulpița și Viorel?

Se pare că Vulpița și Viorel au decis să se întoarcă la viața de Capitală din cauza certurilor pe care le aveau acasă. Tânăra este însărcinată pentru a doua oară, iar părinții lui Viorel nu cred că bebelușul din pântecul Vulpiței este al lui Viorel.

Mai mult, după spusele Vulpiței, soacra ei a încercat diverse metode prin care să o convingă să facă avort și să renunțe la copilul pe care îl așteaptă.

„Au avut o ceartă, o altercaţie, cu maică-mea şi taică-miu. Au luat-o la judecată, că ce a făcut… Eu i-am zis ei să lăsăm timpul să treacă, apoi mi-au sărit fluturii şi am zis hai acolo, că e mai bine acolo. Părinţii mei au zis că nu e copilul meu, că e alt altcuiva.”, a declarat Viorel, în platoul emisiunii.

Sursa: cancan.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com