Wavewalkers ne introduc intr-o atmosfera speciala cu piesa Tom’s Diner

Dacă vă plac piesele care vă transpun īntr-o lume total nouă, datorită imaginilor vizuale inserate īn versuri, atunci această piesă este pentru voi. Cu elemente de storytelling și un refren extrem de catchy, vă avertizăm – s-ar putea ca, īn acest weekend, să aveți o nouă piesă preferată īn playlist.

a

Atāt dimineața la cafea, cāt și īn momentele din seară, īn care vă relaxați, Tom’s Diner va veni ca un refresh bine meritat. Și vă va pune, cu siguranță, pe gānduri – oare despre a cui voce este vorba īn versuri? Iar, pentru a păstra atmsofera specială și plină de mister din piesă, vom lăsa acest răspuns la latitudinea fiecăruia dintre voi.

Pānă la urmă, muzica este o formă de arta, iar frumusețea ei stă īnsuși īn capacitatea fiecăruia de a interpreta, īn mod unic, ceea ce vede. Sau de a asculta și recepta ceea ce i se transmite, așa cum se īntāmplă īn cazul nostru.

Iar, pentru cei care nu știu, Wavewalkers este un grup de DJ și producători care s-a format īn 2019. Din acel moment, ei au reușit să lanseze īntr-un timp record piese deja cunoscute publicului larg sau să creeze remix-uri pentru hit-urile momentului. Totul īntr-o formulă inedită, cu accente și influențe mereu noi, precum cele de electronic-dance, pop sau house.

Durata: 02:35
Compozitori: Suzanne Vega
Editor: Rondor Music (London) Ltd.
An: 2020
ISRC: GR-FOT-20-00031
Casa de discuri: 2020 First Option Team under exclusive license to Roton Music

Scris de: Suzanne Vega

Label: Planetworks

Publishing: Rondor Music (London) Ltd.

Produs de: On Board Media (OBM) Ltd

Sursa: Roton Music

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com