Workshop-uri dedicate industriei muzicale in cadrul Romanian Creative Week

Romanian Creative Week, cel mai mare eveniment creativ se desfasoara zilele acestea la Iasi. Organizatorii au pregatit concerte, festivaluri de moda, film, arte vizuale, precum si expozitii, conferinte si workshop-uri. Pe 5 iunie, va avea loc prima editie a INDIERO ON TOUR, o initiativa a Asociatiei Indiero a producatorilor si editorilor de muzica independenti din Romania.

Acestia au pregatit o sesiune de workshop-uri, unde o serie de profesionisti in domeniu vor prezenta informatii despre exploatarea in online a operelor muzicale, despre platformele utile, studii de caz si surse de venituri in industria muzicala.

Doritorii sunt invitati intre 11:00 si 15:00, in Sala Voievozilor din Palatul Culturii. Evenimentul se adreseaza artistilor, producatorilor muzicali, studiourilor de inregistrari, label-urilor independente din Iasi si imprejurimi. Participarea este gratuita.

Invitatii la aceasta editie a INDIERO ON TOUR sunt:


Bogdan Maxim si Dan Muraru – doi dintre fondatorii Roton Music

Florin Luchian – Lector Universitar Doctor la Facultatea de Interpretare, Compozitie si Studii Muzicale Teoretice din Universitatea de Arte „George Enescu” Iasi

Anca Lupes – Director Executiv Indiero & Fondator al conferintei Mastering The Music Business

Mihai Lupu – Digital Project Manager – Roton Music

Iata care va fi programul workshop-urilor:

11:00 – 12:00 – Florin Luchian – Va sustine workshop-ul “Marketing online, platforme de streaming, agregatori digitali”. In cadrul acestui panel, participantii vor invata cum sa aleaga cea mai buna strategie de marketing online, care sunt platformele care se potrivesc cel mai bine cu aceasta si cum sa utilizeze cat mai eficient toate facilitatile acestora.

12:00 – 13:00 – Bogdan Maxim – Va povesti publicului “Care sunt cele mai relevante surse de venit pentru producatorii de muzica inregistrata”: importanta societatilor de gestiune colectiva, cum intervin aceste societati in colectarea drepturilor din online.

13:00 – 13: 15 – Pauza

13:15 – 14:15– Dan Muraru in dialog cu Anca Lupes – Cei doi invitati vor discuta despre “Exportul de muzica: cum sa faci un artist cunoscut peste granite”. Participantii vor afla care sunt caracteristicile artistului potrivite pentru a-l lansa la nivel international si cum se stabilesc teritoriile pentru a lansa un anumit artist.

14:15 – 15:00- Mihai Lupu in dialog cu Anca Lupes – Acestia vor aborda diferite studii de caz din experienta lui Mihai Lupu – Digital Project Manager la una dintre cele mai mari case de discuri din Romania si vor vorbi despre importanta domeniului digital in viata unui artist.

Acceseaza pagina oficiala a evenimentului Romanian Creative Week pentru a fi la curent cu ultimele noutati!

Sursa: Roton Music

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com