Yulia, refugiata din Ucraina ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie din România, nou mesaj emoționant către români

Refugiata din Ucraina care a povestit că a primit 200 de lei de la un bărbat român întâlnit într-o benzinărie din Moeciu, s-a cazat acum la un hotel de lux din București, însă a transmis un nou mesaj de mulțumire românii care au sărit în ajutorul ucrainenilor.

a

Yulia Chernitskaya a fugit din Ucraina, alături de cele patru fiice ale sale, de teama bombardamentelor. A impresionat tot Internetul, după ce a povestit cum a ajutat-o un bărbat întâlnit într-o benzinărie din România. Acum stă la un hotel de lux din București, însă nu contenește din a le aduce mulțumiri românilor pentru sprijin.

Yulia, refugiata din Ucraina ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie din România, nou mesaj emoționant către români

„M-am convins o dată în plus că absolut toată lumea ajută refugiații din Ucraina. Azi dimineață am întâlnit o persoană minunată în lift, care m-a văzut în presa locală și mi-a spus că ajută ucrainenii prin asociația sa. Vă mulțumesc! Lumea este foarte mică și omenia trebuie păstrată mereu, indiferent de statutul social și situația financiară”, a scris Yulia Chernitskaya, care a postat și o poză cu românul întâlnit pe holurile hotelului de lux din Capitală.

Yulia este din Odessa, dar s-a refugiat în România după ce a izbucnit războiul în Ucraina. Povestea ei a devenit cunoscută pe rețelele de socializare după ce a povestit gestul unui bărbat român de 60-65 de ani pe care l-a întâlnit într-o benzinărie de la noi. A fost impresionată până la lacrimi de acel moment.

„Acești bani mi i-a dat un bărbat de 60-65 de ani la o benzinărie, când mă întorceam la mașină după ce am plătit pentru un rezervor plin. Și-a șters parbrizul și m-a întrebat: Ucraina? (in limba română) Am răspuns: Ucraina.

Probabil că mă aștepta când a văzut plăcuțele de înmatriculare ucrainene. Și-a deschis portofelul și mi-a dat 100 de lei. Și spune: Slavă Ucrainei! Am început să plâng.

Am refuzat să iau banii, pentru că și el avea o mașină veche. Dar și-a deschis portofelul și mi-a mai dat încă 100 de lei! Mi-a apus: Ai nevoie de ei! Glorie Ucrainei!

M-am înecat cu lacrimi. La urma urmei, nici nu știe că încă 4 copii mă așteptau acasă. Și bine că nu i-am spus, altfel și-ar fi golit portofelul”, a scris Yulia pe rețelele de socializare.

Sursa: https://redactia.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com