Zanni, pregătit să devină tată. Câștigătorul Survivor are planuri mari de viitor: „Vreau să-i cresc frumos!”

Zanni este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Se bucură de mare succes și este apreciat de oameni, mai ales de când a câștigat marele premiu la Survivor 2021. Deși este tânăr, are planuri mari de viitor și visează la o familie încă de pe acum, la copii și o soție.

a

Zanni își dorește copii

Zanni este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului, care și-a sporit popularitatea după câștigarea Survivor 2021. Acesta a demonstrat fanilor că are potențial și ambiție și a reușit să îi cucerească, iar aceștia l-au ajutat să devină învingător.

Deși are doar 24 de ani, este ambițios și dă dovadă de perseverență în tot ce face. Îi merge foarte bine din punct de vedere profesional și se pare că are planuri mari și în ceea ce privește viața personală. Vrea să găsească o fată potrivită pentru el, cu care să facă și copii și alături de care să fie fericit.„Într-un an-doi mă mut la casa mea, vreau să-mi întemeiez o familie. Când găsesc femeia potrivită, aia e. Vreau să am copii, să-i cresc frumos, să le povestesc de Moș Crăciun”, a declarat Zanni.Fostul Faimos este dispus să le ofere totul viitorilor copii, mai ales că el nu a avut deloc o copilărie fericită. Vrea să le asigure un viitor și să le ofere tot ce lui i-a lipsit, dar, cel mai important, să le fie alături. Dacă viața a fost nedreaptă cu el, vrea să schimbe el lucrurile pentru generația următoare.

Zanni, luptă grea cu depresia

Zanni este fericit acum și face pași mari către împlinirea totală, dar viața lui nu a fost deloc una ușoară. Cel mai greu pentru el a fost să crească fără familie și să fie nevoit să se descurce singur în toate. Singur și-a câștigat succesul și tot singur se zbate și acum să îi fie mai bine.

Copilăria grea pe care a avut-o și lipsurile l-au făcut să se confrunte cu depresia. Chiar dacă acum este mai bine, tot a rămas cu anumite sechele și se confruntă cu stări neplăcute. Oricât de tare ar încerca, nu poate trece peste tot ce i s-a întâmplat și nu se poate bucura cu adevărat de reușitele sale.

“Acum nu mai sunt depresiile alea pe care le aveam înainte, dar sunt așa… nu pot să mă bucur de toate momentele pe care le am în viața mea, de ceea ce primesc, nu mai simt.Când am câștigat trofeul sau când am ajuns în aeroport voiam să mă bucur, să le arăt oamenilor recunoștința, dar nu mă puteam exprima. În mod normal, oamenii ar fi sărit: <Waw! Vă mulțumesc! Vă iubesc!>, ar fi plâns acolo în fața lor, s-ar fi tăvălit pe jos de fericire. Eu eram fericit, eram mulțumit că oamenii sunt acolo, dar nu puteam să mă exprim, parcă nu mai pot să-mi dau frâu liber sentimentelor.”, a mărturisit Zanni la TV.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com