AD

MONDEN

Zanni și-a îndeplinit visul! Cum arată casa cumpărată pe banii de la Survivor

todayoctombrie 23, 2021

Background
share close
AD
AD

Zanni a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor. Celebrul Faimos a venit încă de la început cu gândul de a câștiga competiția și a reușit să iasă învingător. I-a convins pe cei de acasă că merită premiul cel mare și acum și-a mai îndeplinit un vis, pe cel mai mare: și-a cumpărat propria casă.

Zanni și-a luat apartament

Zanni a participat la Survivor sezonul care s-a terminat. Încă de la început a provocat o mulțime de controverse, dar a fost și foarte iubit de către cei de acasă. Le-a demonstrat că este cu adevărat un luptător și ei l-au ținut în competiție până la final și chiar l-au făcut câștigător.

Zanni a reușit să câștige premiul cel mare, aceasta fiind cea mai mare dorință pe care o avea. Faimosul a avut o viață plină de greutăți și lipsa familie și a unui cămin l-au marcat cel mai mult. În urma participării la Survivor, artistul a reușit să demonstreze cu adevărat ce poate.

Fanii i-au arătat că îl iubesc și l-au ajutat să-și îndeplinească dorința de a avea propria lui casă. El a ținut să le mulțumească acestora pentru tot sprijinul acordat și a ținut să le arate câteva imagini cu locuința sa, pe care nu credea că o va avea prea curând.

„Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Pot să zic că am găsit cheia… pentru cei care au grăit contrariul despre mine și nu au crezut în momentul acesta…

Zanni are probleme de sănătate

Competiția Survivor este una extrem de grea pentru absolut toți concurenții. Regulile sunt unele extrem de dur și tuturor le este greu să facă față condițiilor în care trăiesc. Cea mai greu de suportat a fost foamea, care tuturor le-a dat mari bătăi de cap.

Nu puțini sunt concurenții de la Survivor care au dezvoltat probleme de sănătate în Republica Dominicană. După ce a revenit din Republica Dominicană nu s-a simțit foarte bine și a decis să meargă la medici pentru investigații. Deși a fost norocos că nu s-a accidentat, ghinionul lui a fost că s-a ales cu o bacterie de care va scăpa foarte greu.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com