Zilele norocoase în luna martie, în funcție de zodie

Luna martie vine cu zile norocoase pentru fiecare zodie, însă, evident pentru fiecare există anumite perioade în care sunt încurajate să riște.

a

Zilele norocoase în luna martie, în funcție de zodie
BERBEC: Zilele în care îți merge bine sunt 23, 24 și 25 martie. Ține cont de aceste zile căci sunt favorabile tranzacțiilor.

TAUR: Zilele în care ești avantajat din punct de vedere financiar sunt mai multe: 8, 9, 12, 15, 17 și 31 martie.

GEMENI: Ai noroc cam toată lumea, însă cele mai favorabile zile sunt 18 și 20 martie. În aceste două zile poți obține succese neașteptate.

RAC: Nu este tocmai luna ta, dar există trei zile care îți vor fi prielnice din multe puncte de vedere. Este vorba despre 6 și 11 martie.

LEU: Soarele răsare pe strada ta mai toată luna. O să fie o lună plină de frumos, de neașteptat în sensul plăcut. Ai mare baftă la bani pe 5, 6, 12, 15, 16 și 28 martie.

FECIOARĂ: Te așteaptă o lună în care vei avea noroc în dragoste sau mai bine zis vei trece prin niște aventuri amoroase de neratat. Zile bune: 7, 11, 13, 14 și 22 martie.

BALANȚĂ: Finalul lunii este cel mai important pentru tine din multe puncte de vedere. Așadar, din 27 până pe 31 martie vei fi în al nouălea cer.

SCORPION: Trebuie să lași grijile deoparte luna asta și să te bucuri de zilele frumoase care te așteaptă: 7, 8, 9 și 10 martie.

SĂGETĂTOR: Ești favorizat din punct de vedere profesional în zilele de 17, 18, 19, 21 și 22 martie.

CAPRICORN: Te activezi și ai energie cât cuprinde în zilele de 19, 20, 21, 22, 23, 24 și 28 martie.

VĂRSĂTOR: Pentru tine e o perioadă fantastică. Luna asta prinzi aripi și Cupidon e de partea ta în zilele de 8, 9, 15 și 22 martie.

PEȘTI: Vei fi pus în ipostaze neașteptate din care vei avea mult de câștigat. Ai parte de tot ce îți dorești în zilele de 24, 25, 26 și 30 martie.

sursa: revistateo.com

 

 

Zodiile care îți vor răul în luna martie

4 zodii sunt puse pe rele în luna martie. Nu se vor da la o parte de la nimic și vor acționa fără milă. Ești gata să afli de cine trebuie să te ferești?

Zodiile care îți vor răul în luna martie
PEȘTI: Nativul Pești a acumulat multe frustrări în ultima vreme și s-a simțit nedreptățit în multe situații, motiv pentru care va acționa cu mai multă imprudență, făcând din nou greșeli după greșeli.

Va avea parte de tot felul de situații tensionate din care nu va putea ieși altfel decât prin scandal.

BERBEC: Nativul Berbec devine extrem de vulcanic și nu își va mai cântări deloc cuvintele. Nu va menaja pe nimeni, iar dacă va fi călcat pe coadă se va răzbuna în stilul său caracteristic.

Acest semn zodiacal nu este foarte pacifist, așa că ar fi bine să nu îl provocați în această lună de foc pentru el.

LEU: Leul continuă să fie la fel de narcisist cum îl știți, iar în martie se va apăra cu toate armele fără să se gândească la faptul că poate face victime colaterale.

Va fi mai concentrat spre îndeplinirea propriilor sale dorințe și nu va face nicio excepție, adică va lovi în toată lumea pentru a-și atinge scopul.

SCORPION: Nativul Scorpion va acționa cu tact, în mod misterios, așa cum obișnuiește să o facă. Acest nativ te poate juca pe degete fără să îți dai seama, căci aceasta e marea sa calitate.

Scorpionul se va axa foarte tare pe carieră și pentru a obține ce își dorește este capabil de multe, de mult prea multe.

Așadar, ai grijă cum te adresezi acestor patru nativi, ce vrei să îi întrebi, cum îi abordezi pentru că vor fi extrem de sensibili în această lună și pot face rău fără ca măcar să își dea seama!

sursa: revistateo.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com