AD

HOROSCOP

Zodia care are lumea la picioare

todayianuarie 11, 2018

Background
share close
AD
AD

Orice om în el are forța să facă ce-și dorește în viață, să fie un lider înnăscut și să treacă peste obstacole cu brio. Însă nu toți au și voința, ambiția, răbdarea sau celelalte calități necesare îndeplinirii acestui scop. Totuși, există un singur semn astral, conform horoscopului, care are toate atributele pentru a avea lumea la picioare.

Este vorba despre persoanele născute în zoda Leu. Leii au succes în domenii precum politica sau managementul corporatist. Chiar Barack Obama, președintele Statelor Unite ale Americii, considerat cel mai puternic om al planetei, este născut sub acest semn zodiacal, pe 4 august. A convins cel mai influent stat din lume să voteze primul președinte de culoare, a condus abil afacerile țării și chiar a fost reales pentru un nou mandat.
Au forța de a hipnotiza masele
La fel cum este și simbolul zodiacal, Regele Junglei, cei născuți sub acest semn sunt puternici, ambițioși, înzestrați cu răbdare și au acea forță de a hipnotiza și conduce masele. Oamenii, la rândul lor, îi privesc cu admirație până la idolatrie pe nativii din Leu.

Sunt carismatici și populari
Leii sunt persoane populare, știu să se facă plăcute, au umor, sunt cuceritori și au un discurs care atinge masele. Sunt încrezători în propriile forțe, ceea ce cântărește cel mai mult în atingerea succesului. În același timp au spirit de inițiativă, sunt persoane extrem de active, aventuroase, deschise, care iubesc schimbările, iubesc să cunoască oameni noi, să vadă locuri noi și să audă povești de viață care să-i motiveze.

În dragoste sunt la fel de cuceritori. Femeile Leu învârt bărbații pe degete, iar reprezentanților de sex opus le cad toate ”Evele” la picioare. Sunt persoane fermecătoare, știu să facă surpize, știu când să tacă și când să vorbească și ghicesc exact cuvintele pe care are cineva nevoie să le audă. Sunt amanți buni și parteneri grijulii, iar asta îi face irezistibili.

sursa:unica.ro

10 semnale din corpul nostru care trebuie luate în serios

Corpurile noastre sunt una dintre cele mai complicate mașini. Ca orice mașinărie sofisticată, ei trimit în mod constant informații despre defecte: în acest caz, funcționarea organelor și sistemelor noastre interne. Cu toate acestea, adesea ignorăm ceea ce ne spun organismele noastre și aceasta este o mare greșeală.

Iată zece semnale îngrijorătoare pe care corpurile noastre le pot trimite, cărora ar trebui să le acordați atenție.

Cearcăne la ochi

Pot să apară cercuri sub ochi dacă nu dormiți suficient. Medicii vă recomandă să dormiți pentru nu mai puțin de 7-8 ore în fiecare noapte. Cu toate acestea, acestea pot fi și rezultatul unui lucru complet diferit, cum ar fi anemia. Acesta este momentul în care organismul nu produce suficiente globule roșii în sânge, ceea ce face ca pielea sub ochi să devină întunecată.

Schimbarea culorii degetelor

Dacă ați observat că degetele dvs. îşi schimbă adesea culoarea, ar trebui să știți că există un motiv serios pentru acest lucru. Acesta este un semn că aveți sindromul Reynaud – o condiție în care temperaturile scăzute cauzează spasme în vasele de sânge, ducând la modificări ale culorii pielii pe degete.

Vedere neclara

Dacă ochii dvs obosesc adesea și începeţi să observați că din când în când nu vă simțiţi în stare să recunoașteţi oameni sau să citţi semne rutiere de la o distanță obișnuită, șansele sunt că aţi dezvoltat o vedere scurtă sau astigmatism. Ar trebui să vizitați un optician.

Plutitori în fața ochilor

Aceştia au diferite forme: ar putea fi puncte sau benzi. Pot apărea dintr-o dată și adesea în prezența unei lumini albe strălucitoare. Dacă vedeți mai mult de o săptămână, consultați un optician. Aceasta ar putea fi o indicatie precoce a cataractei sau a altor probleme serioase cu viziunea dumneavoastra.

citeste continuarea pe pagina 2>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com