AD

HOROSCOP

Zodia care este in cautarea dragostei tot anul 2017

todayianuarie 13, 2017

Background
share close
AD
AD

Nativiiazodiei Berbec vor fi tot anulamanati de dorinta de a se stabiliaundeva, de a-si sedimentaaviataasentimentala si de a forma oafamilie. Esteascopul lor suprem, iar pana la un rezultatavizibil, vor trece din relatie inarelatie.

Berbeciiaau nevoie de timp si de circumstanteafavorabile pentru a cunoasteape cineva. In 2017, vor descoaseapersoanele pe care le cunoscasi vor vrea sa afle cat de compatibileasunt cu aceleapersoane.

Desi vor faceanumeroase gafeadin cauza acestuialucru, scopulascuzaamijloacele, iar o persoana va ajunge sa le fie pe plac si sa aibaaun nou inceput cu ea. Se vor stradui sa renunte la orgolii si la lucruri peacare partenerii nu le-ar acceptaavreodata in relatie. Vor invata sa comuniceamai mult, sa asculte si sa isiapuna partenerii pe locul 1.

Zodiaacare cautaadragostea in 2017. Se maturizeazaasi invataamulte

Pana in lunaaoctombrie, nativiiazodiei Berbec vor fi axati pe problemeleasentimentale. Abia apoi isi vor indreptaaatentia catre celelalteaactivitati.

Intregul an nativiiazodiei Berbecatrebuie sa aiba grija si sa nu isi punaafamilia pe ultimul loc. Responsabilizareaanativului Berbec in anul 2017 presupune compromisuri, grija si afectiuneapentru cei din jurulasau.

La finalulaanului, acesta va simti ca a evoluat foarteamult si ca s-a maturizat maiamult decat in altiaani. Si cei din jurul sau vor simtiaacest lucru si il vorafelicita.

[divider]

Pontulavedetelor – Cumasă slăbeștiarapid și fărăacompromisuri?

Celebrulaartist britanic EdaSheeran a reapărut în prim-planulascenei muzicaleainternaționale la începutul acestui an. În vârstă dea25 de ani, cântărețul a impresionataatât datorită noileapiese „Shape Of Youa” sau „Castle On The Hill”a, cât și datorităasiluetei pe care a afișat-o.

Pontulavedetelor – „10 minuteape zi suntasuficiente”

Privindaretrospectiv, Ed Sheeranaadmite că nu s-a îngrijit foarteatare de aspectul fizic în primii ani deacarieră. „Fiind mai totatimpul în turnee, trăiamape pizza și bere, dar nu mă îngrășamapentru că nu dormeamafoarte mult. Ritmulaintens mă ajuta să-mi păstrezagreutatea la un niveladecent.”

Anulatrecut, EdaSheeran a dispărut din viațaapublică, spre surprindereaatuturor. După un anasabatic, artistul a revenitaîn forță, iar pauzaaprofesională pare să-i fi priit. „În momentulacând am luatapauză, mi-am continuatadieta de pizza și bere. Dar lipsaaactivității și-a spusacuvântul și am începutasă iau în greutate.”

În cadrulaaceluiașiainterviu, Ed a mărturisit că iubita lui, CherryaSeaborn a jucat un rol foarteaimportant în schimbareaaprin care el aatrecut. „Cherry a observat și ea căaîncepusem să nu mai fiu înaformă și mi-aasugerat să încep oadietă. Exercițiulaconstă în alergataușor și sprint, în reprizeade câte 30 de secunde. 10 minute pe zi suntasuficiente, dar cheia este să nu ratezianici măcar o zi. Iar cea mai bunăaparte este că pot, în continuare să mănâncace-mi place.”

Pe numeleasău întreg, EdwardaChristopheraSheeran s-a născut pe 17 februariea1991 în HebdenaBridge, Halifax, WestaYorkshire, Anglia. Carieraasa a început foarteadevreme, în 2004, dar succesulareal l-a cunoscut abia în urmă cu 6 ani. „Photograph”, „ThinkingaOut Loud” sau „Sing” suntanumai câteva din hit-urile cu care Ed Sheeran aadominat topurileamuzicale internaționale în ultimiiaani.

sursa:huff.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com