AD

HOROSCOP

Zodia care va avea parte de cea mai împlinită viaţă amoroasă în 2018.

todaydecembrie 18, 2017 5

Background
share close
AD
AD

De foarte multe ori ne gândim dacă vom avea parte de un partener stabil sau de o iubire adevărată în anul care va urma. Tu te-ai gândit dacă eşti norocosul?

Citeşte materialul de mai jos pentru a afla care sunt nativii care vor avea parte de foarte multă distracţie şi sex în anul care urmează.

BERBEC. Nu doar că majoritatea nativilor Berbec au deja un partener stabil şi se vor distra foarte mult de Anul Nou, dar nici în anul care urmează nu sunt lăsaţi pe “bară” de parteneri sau partenere. Chiar dacă îţi vine să crezi sau nu, ai o viaţă sexuală foarte activă şi te bucuri de fiecare moment alături de partenera ta.

TAUR. Chiar dacă ai suferit foarte mult în dragoste în acest an, se pare că anul 2018 va fi foarte blând cu tine şi te vei bucura de foarte multe partenere, dacă eşti bărbat, şi chiar de foarte mulţi parteneri, dacă eşti fată.

GEMENI. Loialitatea este elementul cheie al relaţiei tale, aşa că îţi doreşti să ai lângă tine o persoană cu care poţi întreţine relaţii sexuale, dar să fie o relaţie stabilă, fără bătăi de cap. Gemenii doresc să îţi regăsească “geamănul” pierdut, omul cu care poate avea aventuri incredibile.

RAC. Dragostea îi izbeşte pe nativii Rac atunci când se aşteaptă mai puţin. Sunt romantici de fel, dar uneori nu-şi pot ţine partenera sau partenerul lângă ei, deoarece sunt şi posesivi. Chiar dacă vor exista mici dificultăţi de adaptare, nativii Rac vor avea parte, totuşi, de foarte mult sex în anul care urmează.

LEU. Nativul Leu ar putea fi impresionat, mai ales că, după atâta timp, va reuşi să se împace cu o persoană cu care nu ar fi crezut că ar mai avea legătură. Deci, da! Nativii Leu trebuie să se pregătească de o perioadă foarte înfloritoare.

FECIOARĂ. Nativii Fecioară vor reuşi, de data aceasta, să-şi găsească perechea potrivită şi să se căsătorească! După atâtea relaţii pasagere, doreşte să aibă stabilitate, de aceea, în anul 2018, Fecioarele îşi vor găsi echilibrul.

BALANŢĂ. Chiar dacă ai o relaţie, îţi este foarte dor de fosta sau fostul şi ai dori să te întorci într-o relaţie veche. Anul care va urma vei avea parte de foarte mult sex.

SCORPION. Se vor îndrăgosti iremediabil anul ce va urma şi nu vor avea niciun regret! Vor să iubească pasional şi să aibă parte de foarte mult sex, însă acest lucru ţine doar de ei.

SĂGETĂTOR. Fiind incredibili de sensibili, aceştia doresc să facă sex doar când simt nevoia. Partenerul ideal pentru aceştia trebuie să fie tăcuţi, dar amuzanţi.

CAPRICORN. Nu sunt foarte norocoşi în dragoste, dar nici nu se sinchisesc să facă ceva pentru a putea avea o relaţie stabilă. Chiar dacă iubesc să aibă parte de aventuri, trebuie să aibă grijă de ceea ce vor face pe viitor.

VĂRSĂTOR. Iubitori ai relaţiilor intime, dar schimbători ca vântul! Nu sunt fani să schimbe relaţiile ca pe ciorapi, dar vor să aibă parte de experienţe sexuale vaste.

PEŞTI. Alunecoşi din fire, nativii Peşti nu au parte mereu de relaţii stabile, iar anul 2018 va veni cu veşti noi pentru ei! Se vor îndrăgosti iremediabil.

 

 

sursa:spynews.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com