Zodia care va avea un sfarsit de an de poveste

Este o persoana sensibila si care isi gestioneaza cu greu emotiile. Toate schimbarile de care a avut parte au fost grele pentru aceasta zodie.

a

Zodia care va avea un sfarsit de an de poveste

Nativul acestei zodii este comod, bonom, sensibil si usor impresionabil, iar despartirile prin care a trecut in acest an l-au marcat.

Din fericire, a avut parte de schimbari in planul carierei, iar acum a fost si promovat. Acest lucru il face pe nativul zodiei Pesti sa se relaxeze la finalul anului. Are nevoie de acest lucru ca de aer.

Nativul zodiei Pesti va avea un sfarsit de an de poveste
Acesta a stiut sa profite de oportunitatile care i s-au oferit in acest an. Acum nu este de mirare ca se bucura de fotoliul care i s-a oferit. Este zodia care va avea un sfarsit de an de poveste, pe care si-l va aminti mereu.

Sfarsitul lunii noiembrie ii aduce nativului zodiei Pesti niste vesti de care trebuie sa profite. Pentru ca, la finalul anului, acest nativ va reusi sa se distreze cu cei dragi asa cum nu a mai facut-o niciodata.

Nativul zodiei Pesti ar fi bine sa aiba grija si la relatiile cu colegii si cu sefii. Pentru a nu avea parte de surprize neplacute, trebuie sa fie atent la ce vorbeste. Unii ar putea sa fie invidiosi pentru pozitia care i s-a oferit, insa nimeni nu va reusi sa ii puna bete in roate.

BONUS: Horoscop Minerva 2018 PEȘTI: Dragoste, familie și relații
Horoscop Minerva 2018 PEȘTI – Dragoste, familie și relațiiFamilia, dragostea și viața socială

Este o componentă foarte importantă din viaţa nativilor sau celor cu Ascendentul în Berbec. Ei bine, din acest punct de vedere, avem o mulțime de vești bune. În primul rând , o mișcare în ceea ce priveşte spaţiul locativ, lucru de care aminteam şi mai sus. Vor caută sa-şi mărească spaţiul, ba chiar să fie cât mai luxos posibil.

Multi dintre ei nu îşi vor părăsi domiciliul actual ci vor cumpăra fie o casă, fie un al doilea apartament. Posibil ca cei care au casă să o renoveze sau să o extindă.

Există sprijin emoțional și probabil, financiar, din partea familiei pentru a-şi atinge scopurile pe care şi le propun – schimbă mobila sau doar câteva piese de mobilier, ridică încă un etaj la casă sau fac modificări în apartament, orice este posibil. Apoi, există o latură mai mult culturală și de rafinament în tot ceea ce se întâmplă acum în casă.

oate că unul dintre parteneri sau copilul vor decide să facă o facultate ori se vor înscrie la o instituţie de învăţământ superior on-line. Cei care au talent şi răbdare, se vor apuca de scris ori vor descoperi valenţele lecturii, dincolo de agitaţia cotidiană.

La nivel psihologic este indiscutabil, un an de progres. Starea de spirit generală este pozitivă, sunt optimişti şi încrezători în ceea ce fac. Vor remarca profunzimea psihologică a evenimentelor şi vor fi surprinși de înţelegerea de care dau dovadă. Au o mai bună capacitate de a-şi dirija emotiile, care pentru ei sunt o adevărată forţă, într-un mod corect, coerent și pozitiv. Stările de bună dispoziţie dau naștere la evenimente fericite, nu?

Marte începe anul în Capricorn, în exaltare și în Casa a 7-a, ceea ce ar putea sugera mai mult timp petrecut cu familia şi că vor pune un accent mai mare pe plăcerea de a sta acasă, de a amenaja şi a repara ceea ce este de reparat. În preajma datei de 1 aprilie ar putea să cumpere sau să vândă o casă. Alţii ar putea deveni bunici sau sunt deja bunici şi îşi vor asuma educaţia nepoţilor.

Venus va tranzita şi ea semnul Berbec între 6 şi 29 martie, fapt care arată o preocupare mai intensă pentru înfrumusețarea casei – altă zugrăveală, alt mobilier sau obiecte de artă.

Universul le oferă acestor nativi foarte multă libertate de mişcare în ce priveşte dragostea și căsătoria, faţă de care însă, ei manifestă o oarecare lipsă de interes. Se pare că alte lucruri sunt mai importante pentru ei decât dragostea. Sinceră să fiu, mă aștept ca status quo-ul lor să prevaleze, adică cei căsătoriți să rămână căsătoriţi și cei singuri să rămână singuri. Şi deși căsătoria nu este o prioritate, transpare dragostea de viață şi fără căsătorie.

Pentru dragoste uşile se vor deschide încă de la început de an, când vor avea Nodul Nord prin Casa a 5-a, a iubirii și a copiilor, ceea ce îi va face fericiţi pe unii dintre ei. Oportunităţile din prima parte a anului sunt mai mult de natura amuzamentului decât sentimente care să se concretizeze.

Este o perioadă în care, mai de grabă, se pot ţine de studiu și sunt preocupaţi de propria educaţie. Tot acum se aprinde în ei dorinţa de a arăta că tot ce fac este bine sau sunt experţi în vreun domeniu despre care vor să afle mai multe, ultimele noutăţi cum am spune. Chiar dacă mariajul nu este o prioritate, nu înseamna că o relaţie abia începută nu poate să se transforme, pe parcurs, în ceva mai serios şi mai profund.

Sextilul lui Venus cu Pluto, în perioada 21 – 30 decembrie este o fereastră deschisă oportunităţilor financiare, și implicit o intensificare a intimității: posibil ca o flacără stinsă să se reaprindă, o idilă din trecut să revină, posibil ca vreun membru al familiei să le prezinte pe cineva iar inima lor să o ia la galop.

Pot descoperi că cineva interesant locuieşte în vecini ori o întâlnire întâmplătoare poate aduce neştiutul şi misterul unui suflet care nu are pereche. Alte posibilităţi ca aceşti nativi să se îndrăgostească ar fi în perioadele: 13 iunie – 10 iulie, când Venus le va tranzita Casa Iubirii sau între 25 iulie şi 3 septembrie, când Soarele se va afla în tranzit prin Casa Iubirii.

Cuplurile, în special cele tinere, vor trebui să supravieţuiască tranzitului dur a lui Marte şi a lui Venus. Primul va retrograda între 26 iunie şi 26 august, cea de-a doua între 5 octombrie şi 16 noiembrie. Este dragostea suficient de puternică pentru a rezista? Tranzitul prin Balanță, în domiciliu, va dura aproximativ o lună, din 6 august până în 9 septembrie, unde va reveni când va retrogada de pe 30 octombrie până în 2 decembrie.

Prezenţa ei în Balanță va testa multe poveşti de dragoste şi va zdruncina la fel de multe căsnicii. Există posibilitatea ca relaţia să se transforme în ceva nou, lucru și mai bun pentru a ieși din impas. Cum vor depăşi perioada de criză va depinde de modul în care vor face faţă provocărilor și cum vor soluţiona criza. Sunt convinsă că cele mai multe căsătorii vor supraviețui. Cei care, însă, nu au ştiut sau nu au putut salva nimic, vor avea ocazia să întâlnească un alt partener, undeva la începutul lunii august.

Ca și anul trecut, viața personală, dragostea și căsătoria tinerilor Berbeci vor fi extrem de instabile. Dragostea vine si pleacă iar reacţiile lor impulsive au nevoie de echilibru. Marea provocarea pentru ei, este să aleagă între angajament şi propria libertate. De asemenea, îi sfătuiesc să fie atenţi la prieteni, pentru că nu toţi cei care îşi spun aşa sunt într-adevăr prietenii lor.

rieteniile au fost importante în anii care au trecut, dar acum mai importantă mi se pare persoana lor. Dacă însă nu există nicio relaţie, vor da mai multă atenţie prietenilor şi vor petrece mare parte alături de ei.

Ca și în anul trecut, vor fi implicați în activitățile de grup și să-şi facă noi prieteni sau să-şi apropie colegii de şcoală, de facultate, de serviciu. Prietenia este bună prin faptul că este gratuită și, pe de altă parte, neangajantă, lucru care îi fascinează cel mai mult în 2018.

sursa: http://teotrandafir.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com