AD

HOROSCOP

Zodia care va fi înșelată în luna decembrie! Sufletul îi va fi făcut bucățele

todaydecembrie 13, 2017 8

Background
share close
AD
AD

Luna Decembrie vine cu bucurii pentru nativi, însă pentru o zodie totul se va transforma în lacrimi.

Gemenii, căci despre ei este vorba, se va confrunta cu un adevăr crunt în luna decembrie: află că au fost înșelați, în mod sistematic,  de către parteneri.

Astfel că, dragostea va fi un capitol plin de eșec pentru ei în această lună, însă pe plan profesional totul le va merge ca pe roate.

Gemenii trebuie să fie precauți și să își verifice foarte bine ce le ascunde partenerul de viață pe care îl credeau doar al lor.

De cealaltă parte, dacă eşti single, prima parte a lunii aduce cu ea posibilitatea de a întâlni o persoană specială, care îţi împărtăşeşte visurile, dorinţele şi idealurile.
În cea de-a doua parte a lunii, Venus, planeta iubirii, va fi de partea ta, aşa că vei gestiona cu brio orice situaţie care va apărea în viaţă ta amoroasă.

8 părţi vitale ale corpului tau despre care nu știi nimic

Cantonul anatomic

Dacă vă întindeți puțin degetul mare, veți vedea o mică groapă triunghiulară la baza sa. Aceasta este ceea ce medicii numesc o “cutie de cafea anatomică“: în trecut, oamenii l-au folosit pentru tutun.
Acesta este și locul unde puteți simți întotdeauna artera radială chiar și în cazul în care pulsul este slab – artera de aici este protejată numai de piele și de țesutul conjunctiv.

2.Degetul mare de la picioare

Știm cu toții unde este, dar rareori ne gandim la faptul că această parte a corpului a primit una din cele mai importante funcții în corpul nostru.
Din cauza formei ciudate a degetului mare, ne putem echilibra la infinit stand în picioare, care este una dintre principalele diferențe dintre oameni și alte mamifere.

3.Glabella

Pun pariu că nu ştiai că bucaţica de piele dintre sprâncene are propriul nume.
Și totuși are: glabella. Este o parte importantă a corpului care vă ajută să vă verificați ușor reflexele. Palpează cu degetul de câteva ori între sprâncene. Dacă reflexele tale sunt bune, vei simți o ușoară tensiune în ochii tăi și îţi vine să clipești.

Frenumul limbii

Este pliul de sub limba care fixeaza acest organ in gura si il face mai putin flexibil.
Acesta capacitate previne glossoptoza – înghițirea spontană a limbii. Este deosebit de important pentru bebelușii nou-născuți, care încă nu au capacitatea de a-și controla corpul.

Tragus și antitragus

Numele acestor umflături din urechile noastre provin din cuvântul latin tragos – “o capră”.
Tragul ne ajută să auzim sunetele care vin din spate, amplificându-le și descoperind sursa lor. Antitragusul face același lucru cu sunetele care vin din față.

Amigdalele

Mulți dintre noi au avut o operație chirurgicală de rutină în copilărie pentru a elimina amigdalele noastre. Aceasta creează iluzia că sunt ceva asemănător cu apendicele: un organ rudimentar și inutil. Dar nu este adevărat.
Amigdalele sunt prima barieră care ne protejează de bacterii și viruși prin secreția de limfocite. Când acestea se inflamează și se îndepărtează, corpul are încă alte mecanisme de protecție, dar este mai sigur cu amigdalele.

Cuticulele de la unghii

Oricine a avut o manichură cel puțin o dată în viața lor, știe cuvântul “cuticule”. Este un plasture tare pe piele la marginea unghiei și a degetului. Oamenii își tăie adesea cuticulele pentru a-și face mâinile perfecte, dar riscă foarte mult.
Cuticulele au într-adevăr o funcție importantă: ne protejează mâinile de bacteriile dăunătoare care sunt în mod special abundente în orașele mari. Dacă bacteriile intră în corpul vostru printr-o rană mică făcută prin tăierea cuticulei, spălarea mâinilor nu va mai ajuta.

Filtrul

Majoritatea specialiștilor sunt de acord că filtrul sa dezvoltat la om în vremurile preistorice și a jucat rolul de amplificator de miros. Astăzi nu avem nevoie de un astfel de simț al mirosului, dar filtrul este încă acolo pentru a ne reaminti de rădăcinile noastre.
În plus, medicii pot determina starea de sănătate a unui copil nenăscut prin forma acestei părți a corpului. Uneori un filtru în formă greșită spune despre autism sau despre alte condiții.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com