Zodia feminina cu care orice barbat s-ar insura - RADIO FX NET

Zodia feminina cu care orice barbat s-ar insura

Încă nu ai o verighetă pe deget şi nu te poţi vedea în postura de soţie? În funcţie de semnul zodiacal poţi afla ce fel de soţie vei fi, cu bune şi rele.
Atunci când ai alături de tine un bărbat special, pasul căsătoriei vă poate suda cuplul sau îl poate destrăma. În funcţie de semnul zodiacal ai deja predestinate anumite trăsături în postura de soţie, aşa că poţi vedea care sunt minusurile şi plusurile tale într-o căsnicie.

Femeia Rac, soţia ideală
Dintre toate semnele zodiacale tu eşti cea mai înclinată către viaţa de familie. Nu vrei să te căsătoreşti pentru că singurătatea te-ar speria. Ideea de a-ţi uni destinul cu alt om te vrăjeşte, aşa că vei fi mereu ademenită mai întât de rolul de soţie, mai apoi de către cel de femeie de carieră.

Femeia Berbec
Vei fi o soţie entuziastă, niciodată apatică. Vezi căsnicia prin ochii unui copil care aşteaptă cu nerăbdare clasa I. Rolul de soţie este o provocare ce îţi oferă adrenalina de care ai nevoie pentru a fi fericită. Tinzi să faci lucruri tradiţionale, precum călcatul unei cămăşi în joacă, amuzându-te pe seama clişeului, dar fără să simţi că te reprezintă cu adevărat astfel de gesturi.
Eşti interesată atât de planul familial, cât şi de carieră şi le vei acorda atenţie egală, cu menţiunea că pentru familie vei avea mereu o “slăbiciune”. Entuziasmul tău se poate transforma uşor în nerăbdare şi chiar egoism. Te poţi trezi că spui sau faci lucruri pe care le regreţi, doar pentru că soţul ţi-a pus la încercare răbdarea. Ai energia sufletească de a oferi totul partenerului tău, dar prinsă în vârtejul căsniciei pe care singură ţi-l creezi, pur şi simplu uiţi de gesturile altruiste.
Aşa că de-a lungul căsniciei vor alterna momentele în care eşti o soţie perfectă cu cele în care uiţi numele de familie al soţului. Lucrează la lipsa de consideraţie pe care o afişezi uneori şi fii mai atentă la nevoile celui de lângă tine, pentru a avea o căsnicie armonioasă.

Femeia Fecioara
Nu vei face pasul căsătoriei până nu te asiguri că ai parte de stabilitate financiară. Înainte de a te mărita, vrei să te asiguri că ai o poziţie profesională de vârf, nu neapărat doar din pricina banilor. Pur şi simplu, nu vrei să te căsătoreşti prea devreme şi să îţi ratezi cariera.
Te pricepi să îi oferi soţului tău un cămin stabil, dacă ţelul profesional a fost atins. În căsnicie, nu reuşeşti să îţi controlezi de fiecare dată posesivitatea. Dacă el e soţul tău, este dator să îţi ofere explicaţii atunci când i le ceri, îţi spui. Uneori tinzi să îl vezi pe soţ ca pe o posesie, pentru care ai semnat un contract.
Îţi iei un angajament serios şi dacă remarci o urmă de îndoială la partenerul de viaţă simţi că iei foc. Lucrează la instinctul de a-l interoga şi oferă-i prezumţia de nevinovăţie. Dacă este stresat la locul de muncă, nu înseamnă că nu te mai iubeşte.

Femeia Gemeni
Ai talentul de a-l face pe cel de lângă tine să se deschidă. Soţul tău va simţi că îţi poate spune orice, fără jenă sau temeri, pentru că tu ştii cum să comunici eficient în cuplu. Ai o mare putere de empatie, aşa că eşti o soţie înţelegătoare, pe care orice bărbat şi-ar dori-o. Reuşeşti uneori chiar să îi schimbi punctul de vedere pentru că ştii cum să îţi susţii argumentele, cu logică, dar şi candoare.
De aceea tu te pricepi să ţi confictele la distanţă de căsnicia ta. Soţul te va aprecia pentru felul optimist şi relaxat cu care abordezi orice problemă, căci tu nu eşti genul care să se lamenteze sau care să ţipe. În căsnicie pui accentul pe egalitate între soţi aşa că te alarmezi atunci când te simţi nedreptăţită pe vreun plan.
Uneori uiţi să creezi momente romantice, care să vă hrănească spiritual, punând mai mult accent pe plăcerea fizică sau intelectuală. Încearcă să te laşi condusă de fiorii iubirii şi să nu te mai temi de consolidarea unei legături emoţionale, chair dacă asta înseamnă că devii vulnerabilă în faţa soţului.

Femeia Leu
Nu te-ai căsători niciodată doar pentru că au trecut ani de relaţie şi pare pasul potrivit. Tu faci mereu ceea ce simţi, fără să te cenzurezi sau să te mulţumeşti cu jumătăţi de măsură. Vei accepta cererea în căsătorie doar dacă eşti înnebunită după partenerul tău şi nu vei ezita să spui “Da” dacă cererea vine doar după câteva luni de relaţie.
Nu concepi o cănicie care să nu înceapă cu o nuntă fastuoasă, aşa că acorzi o mare importanţă zilei nunţii. Mai apoi, căsnicia îţi trezeşte la fel de mult interes. Întotdeauna îl vei susţine pe soţul tău, iar el va simţi că se poate baza pe tine.
În încercarea de a-l susţine, poţi ajunge să îl ghidezi şi să preiei tu prea mult din control. Aşa că uneori vei apela la prea multe critici, pentru a-i arăta că ai dreptate. Intoleranţa ta va ieşi la suprafaţă atunci când partenerul ar avea nevoie de sprijin moral, nu de ajutor practic.
Nu mai încerca să îţi impui părerea cu orice preţ şi lasă-l pe soţul tău să urmeze calea de el dorită, fără să îi spui “Ţi-am spus eu” dacă se împiedică şi cade.

Femeia Fecioară
Căsătoria îţi oferă un sentiment de siguranţă de care ai nevoie într-o relaţie. Atunci când vezi că se adună anii, iar iubitul tău nu îşi exprimă nici măcar intenţia de a avea o căsnicie cu tine, preferi să pleci şi să o iei de la capăt cu altcineva.
Priveşti ezitarea iubitului de a face acest pas ca pe o dovadă a faptul că nu te iubeşte. Aşa că nu concepi să rămâi într-o relaţie în care nevoia lui de a fi burlac este mai mare decât dorinţa de a te lua de soţie.
Din momentul în care te căsătoreşti cu alesul tău căsnicia nu decurge însă fără probleme. În încercarea de a juca rolul de soţie perfectă, lucru care îţi iese de minune, poţi ajunge să te stresezi prea tare. Tinzi să iei căsnicia ca pe o sarcină, care te poate lăsa la sfârşitul zilei fără vlagă. Îţi faci prea multe griji din lucruri mărunte, aşa că poţi naşte probleme în relaţie, în locul unei căsnicii fără de cusur.
Aşadar, e important să te relaxezi şi să te bucuri de căsnicie, lăsând lucrurile să evolueze de la sine. Vei vedea că o abordare ceva mai relaxată este mult mai eficientă, decât una permanent încordată.

11 citate memorabile despre viaţa de la Buddha


“Calea nu este în cer. Calea este în inimă. “

Învățăturile multor figuri religioase și filosofice ale istoriei sunt învechite, dar sunt adesea înţelese în mod eronat. Este ușor să pui un citat pe o imagine sau pe un tricou și să dai share, dar este nevoie de gândire deliberată pentru a internaliza adevăratul înțeles al cuvintelor și adesea aceste “gustări” filosofice sunt trecute cu vederea.
Este ușor pentru noi, în yiua de astăzi, să fim “spirituali” prin identitate dar fără a trăi cu adevărat spiritual – fără a recunoaște și a beneficia de ceea ce putem învăța de la a avea o relație spirituală cu noi înșine și cu această lume. Din acest motiv, este obișnuit să întâlnim o mulțime de personaje spirituale logice și de personalități false de tip “new-age” care nu trăiesc cu adevărat în centrul a ceea ce au împărtășit acești mari profeţi.

“Sănătatea este cel mai mare dar, mulțumirea cea mai mare bogăție, credinţa cea mai bună relație”.

A fi în stare bună de sănătate ne permite să percepem această lume în întregime, în modul în care corpul, mintea și sufletul au fost menite să o percepem. Pare normal să vezi bogăția într-un sens monetar, dar dacă ai o stare de pace în sine, este un instrument mult mai puternic și mai util decât bogăția materială. Încrederea în sine și în calea noastră este o parte importantă a relației noastre cu sinele.

“Fiecare ființă umană este autoarea propriei sănătăți sau boli”.

Există multe domenii interesante de cercetare în azi care ne arată cum anumite emoții și traume pe termen lung pot avea un impact enorm asupra bolilor. Evident, este posibil ca acest lucru să nu se aplice sănătății unui nou-născut, însă această înțelepciune este intenționată, în opinia mea, să ne reamintească să ne uităm la gândurile și acțiunile noastre pe termen lung și să analizăm modul în care acestea afectează binele nostru fizic.

“Nu te pierde în trecut, nu visa la viitor, concentrează mintea asupra momentului prezent”.

Momentul este tot ce avem. Putem să învățăm din trecutul nostru și din obiectivele pentru “viitorul nostru”, dar să ne petrecem tot timpul, în oricare din ele, pierdem din ceea ce se întâmplă în acum. Acest lucru se referă la vremurile în care mergem prin parc gândindu-ne la ceea ce urmează sau la ceea ce sa întâmplat înainte, fără a vedea sau a simţi cu adevărat frumusețea și natura uimitoare din jurul nostru în acel moment.

“Nimeni nu ne salvează decât noi înșine. Nimeni nu poate și nimeni nu ar trebui. Noi înșine trebuie să mergem pe drumul nostru. “

Puteți încerca să ajutați pe altcineva și puteți aștepta pentru totdeauna ca cineva să vină să vă salveze, dar până când o persoană nu decide să facă o schimbare, nu este nimic de făcut. Schimbarea trebuie să fie dorită înainte ca aceasta să poată fi efectuată. Altfel vei merge în gol.

 

Continuarea articol pagina >> 2  >>

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com