AD

HOROSCOP

Zodia greu încercată în 2022. Astrologul Mariana Cojocaru: atenție la dușmani

todayfebruarie 20, 2022

Background
share close
AD
AD

Zodia greu încercată în 2022. Cele mai importante previziuni zodiacale pentru acest an, prezentate de către astrologul Mariana Cojocaru. Există un semn zodiacal care va întâmpina probleme mari, viața i se va da pur și simplu peste cap.

Previziuni astrologice pentru 2022 cu Mariana Cojocaru

Renumitul astrolog, Mariana Cojocaru, face previziuni dedicate zodiilor pentru acest an. Ea ne ajută să înțelegem cum este influențat horoscopul de mișcarea planetelor.

De departe, anul 2022 este unul greu pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Leului. Dacă sunteți vizați, aflați că veți avea parte de provocări mari, dar nu e răul atât de negru.

Este posibil să aflați că aveți dușmani, sau dacă știați că sunt persoane care nu vă vor binele, o să vă dați seama că acestea s-au înmulțit.

Leul, în 2022, datorită cuadraturii Soarelui natal cu axa karmică din Taur şi Scorpion şi opoziţia cu Saturn din Vărsător, deci o cuadratură perfectă, poate avea parte de cumpene. În plus, Lilith va fi în tranzit prin cea de-a 12-a casă, a duşmanilor vizibili şi invizibili, deci Leii trebuie să fie atenţi cu cine se însoţesc, foarte atenţi la anturaje pentru că îi pot pune în ipostaze nu tocmai plăcute, a spus Mariana Cojocaru.

Nativii zodiei Leu nu se vor mai recunoaște

Ce trebuie să mai știe cei născuți în zodia Leu este că vor ajunge în situații în care nu se vor mai recunoaște. Vor trece prin multe pentru a-și atinge scopurile, iar aceste provocări le vor face și bine, dar și rău deopotrivă. Vor trebui să demonstreze că sunt puternici, că pot muta munții din loc, să-i convingă pe alții că sunt oameni de nădejde, că pot să facă din orice un bici care să pocnească.

Nu doar Leii sunt vizați de cumpene în 2022, ci și cei născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei. Acești nativi trebuie să fie atenți în special la carieră, să nu se lase influențați de alții. În perioada primăverii, Fecioarele iau cele mai multe decizii.

Fecioarele au, până spre primăvară, cuadratura de pe zodii duble pentru că avem Luna Neagră în Gemeni şi vor trebui să fie atente la carieră, a mai spus Mariana Cojocaru.

Acestea sunt cele mai importante previziunii zodiacale pentru cele două semne care vor avea un 2022 plin de provocări.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com