Zodia protejată de divinitate. Mariana Cojocaru spune că acești nativi au succes formidabil zilele acestea

Mariana Cojocaru este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi de la noi din țară. Previziunile sale sunt utile și concrete, iar de data aceasta ține să ne vorbească despre protecția oferită de către divinitate. O zodie este binecuvântată și protejată de astre.

a

Zodiile care au probleme

Celebrul astrolog Mariana Cojocaru a vorbit despre zodiile care se bucură de protecție divină. Conform specialistului, mai mulți nativi sunt binecuvântați și toate planurile le vor ieși așa cum și-au propus în perioada următoare. Alți nativi, însă, vor avea probleme în plan amoros.

Peștilor le merge totul bine, dar în plan sentimental vor trebui să fie atenți la tot ce îi înconjoară. Riscă să ajungă la discuții complicate cu persoana iubită dacă își ies din minți. Probleme mari îi așteaptă și în ceea ce privește justiția.

”Peștii au aspecte pozitive, mai ales când vorbim despre Jupiter, prezent în acest semn zodiacal. Ei trebuie să fie atenți la chestiunile cu justiția. Alții pot avea probleme ce țin de sentimente”, spune astrologul.

Binecuvântații zodiei

Cu multe probleme se vor confrunta și Capricornii, care trebuie să se pregătească pentru ce va urma. Acești nativi vor fi trădați dur chiar de persoanele la care nu s-ar fi așteptat să le facă vreodată rău. Chiar și colegii de muncă le vor pune bețe în roate și vor încerca să îi îndepărteze. Mariana Cojocaru spune că acești nativi se vor gândi tot mai mult la greșelile pe care le-au făcut.

Vărsătorilor le este recomandat să stea cât de liniștiți pot, căci astrele îi protejează din toate punctele de vedere. Lucrurile din trecut care nu au funcționat ajung să se materializeze acum. Toate planurile lor vor fi duse la bun sfârșit cu mare succes.

”Sunt într-o zonă de exuberanță sau într-o zonă explozivă. Se pot materializa lucruri din trecut care nu s-au realizat așa cum și-au dorit ei. Pot veni beneficii la unii, dar și cu încercări sau stat pe gânduri mai ales pe zona de carieră”, a mai spus astrologul Mariana Cojocaru.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com