Zodiac chinezesc pentru miercuri, 23 decembrie 2020. Maimuța trebuie să țină cont de alegerile celorlalți

Zodiacul chinezesc pentru ziua de miercuri, 23 decembrie 2020, vine cu nervi și conflicte la locul de muncă, dar și în plan personal unde discuțiile sunt tot mai aprinse. 

a

Marii înțelepți din Orient îi sfătuiesc pe nativi să nu-și piardă cumpătul și să fie cât mai calmi. Nu este un moment bun pentru a ne certa cu oamenii din jur.

Evenimentele și întâmplările pentru mijlocul săptămânii sunt dezvăluite în cele ce urmează. 

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 23 decembrie 2020, de la nativ la nativ

Șobolan

Atenție sporită la locul de muncă, ai tendința să-ți asumi prea multe responsabilități. Spre finalul zilei se cere relaxare și odihnă. Acordă mai mult timp vieții private.

Bivol

Ai o grămadă de întrebări existențiale la care nu găsești răspunsuri. Las-o mai moale acum și focusează-te mai mult pe viața de familie. Pierzi momente remarcabile.

Tigru

Spune lucrurilor pe nume, nu te mai ascunde după deget. Este foarte important să fii sincer și direct cu tine, în primul rând, și-apoi cu ceilalți din jur.

Iepure

Imaginea îți este călcată în picioare de un nou coleg de serviciu. Ia atitudine și arată-i cine e șeful. Pune-i la punct pe cei care te vorbesc pe la spate, este momentul să calmezi spiritele.

Dragon

Ascultă mai mult ce au de spus cei din jur. Nu mai vorbi mult și prost și apleacă urechea la cei din jur, ai putea învăța niște lucruri foarte importante. Evită discuțiile în contradictoriu.

Șarpe

Ai tendința să fii subiectiv și să iei totul personal. Nu este cazul să te superi din orice nimic, mai ales acum, în preajma sărbătorilor de iarnă. Fii calm și temperat.

Cal

Este posibil să intri într-un conflict aprins cu partenerul de viață legat de petrecerea sărbătorilor. Faceți o listă și cădeți de comun acord pe cine invitați.

Capră / Oaie

Emoții și trăiri intense din punct de vedere sentimental. Ești luat prin surprindere de partenerul de viață care te răsfață cu o cină romantică și un cadou inedit.

Maimuță

Respectă mai mult deciziile persoanelor din jur. Nu intra cu bocancii murdari în viața celor de lângă tine. Fiecare alege drumul pe care vrea să meargă în această viață.

Cocoș

Se anunță neplăceri care pot cauza stres și nervi. Nu este cazul să te pierzi cu firea, ci să iei lucrurile cu calm. În cele din urmă se rezolvă toate.

Câine

Dai prea multe explicații celor din jur și uneori chiar nu se merită efortul. Mai bine vezi-ți de treaba ta și păstrează numai prietenii de încredere.

Mistreț

Gândul îți este numai la bani, asta pentru că ai adunat un teanc de datorii. Cere un împrumut și achită restanțele, nu intra în noul an pe minus.

Sursa: fanatik.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com