AD

ACTUALITATE

Zodier lansează „Albastru Răsărit”, primul său single, inclus pe coloana sonoră a filmului “Mirciulică”

todayoctombrie 6, 2022 11

Background
share close
AD
AD

Zodier este cel mai nou proiect muzical, descoperit de The Motans. Cântăreț și compozitor, artistul își face astăzi debutul cu single-ul “Albastru Rasarit”, piesa ce a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului „Mirciulică”, care va fi de mâine în cinematografele din toată țara.

Zodier – Albastru Rasarit : https://www.youtube.com/watch?v=ESachkyVw6U

“<<Albastru Răsărit>> este una dintre primele mele piese, scrise cu și pentru inima mea. A pornit dintr-o amintire a unor nopți lungi, frumoase, și a unei iubiri scurte. Răsăritul a fost momentul în care am realizat ce a fost, ce urmează și ce aș vrea să mai fie. Am încercat să-l descriu așa cum n-a mai făcut-o nimeni, sincer, real și simplu: albastru. Mă bucur că piesa a “răsărit” acum pentru oricine o să o asculte” ne spune Zodier.

Zodier a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 10 ani, când mama sa i-a cumparat o chitară din supermarket-ul din oraș. A învățat singur să cânte la instrument și, câțiva ani mai târziu, a început să cânte pe străzile din Timișoara, cu intenția de a aduce măcar puțină lumină pe fețele trecătorilor.
Influențat de artiști precum Ed Sheeran, Eric Clapton, Post Malone și The Motans, artistul a început să-și scrie propriile versuri, trimițându-le apoi către The Motans prin intermediul social media. A fost invitat la scurt timp după de către acesta la o serie de sesiuni, unde a lucrat alături de producători titrați precum Marci & Sebi (INNA, Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes), Alex Turcu (Carla’s Dreams, Irina Rimes, Alina Eremia) și Damian Rusu (The Motans, Irina Rimes, Damian Drăghici, Connect-R).

Sursa: Global Records

AD

Written by: Balan Mirel Ovidiu

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com