Zodier vrea să vă ducă ,,Dincolo de nori”

Zodier, artistul influențat de muzica lui Ed Sheeran și a lui The Motans, lansează prima piesă de pe noul său EP. ,,Dincolo de nori” e o piesă sensibilă, cu un sound acustic și mult feeling, care vorbește despre speranță infinită, în dragoste și viață. Piesa face parte din EP-u ,,Mă auzi?”, care va fi lansat pe 8 februarie și care reprezintă o colecție de piese cu mesaje dintre cele mai puternice, comunicate din inimă de Zodier.

a

Zodier – Dincolo de nori https://www.youtube.com/watch?v=hQuIusXqmNQ

Muzica și versurile pentru ,,Dincolo de nori” au fost scrise de Eduard Bondar, iar de producție s-a ocupat Mihnea.

,,<<Dincolo de nori>> e probabil cea mai specială piesă pe care am scris-o până acum. Sunt convins că viața “aici și acum” are o limită, dar îmi permit să visez că dincolo de nori totul e posibil și a doua șansă ne așteaptă acolo, pe mine, pe tine și pe toți care visăm la ea.” ne spune Zodier.

Zodier a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 10 ani, când mama sa i-a cumparat o chitară din supermarket-ul din oraș. A învățat singur să cânte la instrument și, câțiva ani mai târziu, a început să cânte pe străzile din Timișoara, cu intenția de a aduce măcar puțină lumină pe fețele trecătorilor. Influențat de artiști precum Ed Sheeran, Eric Clapton, Post Malone și The Motans, artistul a început să-și scrie propriile versuri, trimițându-le apoi către The Motans prin intermediul social media. A fost invitat la scurt timp după de către acesta la o serie de sesiuni, unde a lucrat alături de producători titrați precum Marci & Sebi (INNA, Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes), Alex Turcu (Carla’s Dreams, Irina Rimes, Alina Eremia) și Damian Rusu (The Motans, Irina Rimes, Damian Drăghici, Connect-R).

Sursa: Global Records

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com