Zodii care au noroc cu carul la sfârşitul anului 2017 - RADIO FX NET

Zodii care au noroc cu carul la sfârşitul anului 2017

Pana la finele anului 2017 sunt sanse mari ca nativii din Leu si Sagetator sa castige o suma mare de bani. Ziua norocoasa a Sagetatorilor este 14 decembrie. Capricornii vor avea parte si ei de experiente noi.

Cateva semne zodiacale vor avea parte de o luna minunata. Iata despre cine este vorba:

Sagetator

In luna decembrie Sagetatorii au sansa sa intreprinda ceea ce isi doresc de mult timp.

Pesti

La sfarsitul anului vor avea parte de un salt profesional. A sosit momentul sa straluceasca.

Capricorn

Luna decembrie este pentru Capricorni una plina de aventura. Este recomandat sa optati pentru domenii noi de activitate. Daca sa iveste aceasta sansa, nu o refuzati. Luna decembrie este un acare va va preda lectii noi.

Leu

Ambitia si determinarea Leilor ii va ajuta sa obtina tot ceea ce si-au dorit pe tot parcursul anului. Magia Craciunului pluteste in aer in aceasta perioada. Leii au toate sansele sa inceapa anul 2018 in forta.

Fecioară

Cu paşi mărunţi am ajuns şi la cei pe care îi putem numi, cu uşurinţă, bogaţii zodiacului european.

Analitici şi complecşi, nativii din Fecioară dispun exact de acele trăsături de care milionarii sau chiar miliardarii au nevoie: tenacitate, perseverenţă, fler în afaceri, putere de muncă şi o dorinţă ieşită din comun de a obţine rezultate excelente.

Secretul acestei zodii constă tocmai în faptul că nu urmăreşte să facă bani, ci este împinsă de la spate de nevoia de perfecţiune. Atunci, parcă întâmplător, banii vin la nativii din Fecioară.

Vor fonda şi, în acelaşi timp, vor susţine, pe termen lung, afaceri grandioase datorită meticulozităţii, organizării şi atenţiei pentru detalii.

Unul dintre cei mai bogaţi americani, Warren Buffet, este o Fecioară autentică.

 

Iată ce spune ziua ta de naştere despre tine

 

Numerologia își are rădăcinile profunde în istorie. Filozofii foarte timpurii credeau că numerele erau un limbaj universal oferit omului prin “divinitate”. Ei credeau că reprezenta un adevăr absolut.  Acest lucru a devenit, desigur, mai mult o artă pierdută odată ce biserica creștină s-a ridicat și brusc aceasta a fost văzută mai mult ca o artă neagră. Biserica a continuat, de asemenea, să clasifice astrologia și alte forme de magie ca fiind rele și care nu îşi au locul în societate.

Numărul vieţii

Pentru a clarifica, nu vorbesc despre deschiderea ziarului și secțiunea horoscop amuzantă care se pare că se aplică tuturor, vorbesc despre detalii foarte reale și specifice, care vă  pot ajuta literalmente și în afaceri şi în deciziile de viață imens.

Dar hai să vorbim despre numerologie. Funcționează? Unul dintre lucrurile care m-au fascinat cel mai mult despre numerologie este numărul vieţii. Acesta este cel mai important număr dintr-o diagramă de numerologie a persoanelor. Este un număr unic pe baza datei de naştere, care poate spune multe despre dvs. și puteți începe să explorați codul “surprinzător de precis” din spatele vieții și al căii voastre.

Acest lucru este menit să vă ajute să înțelegeţi mai multe despre dvs și despre înclinațiile dvs, și instrumentele pe care le aveți în viața dumneavoastră, care vă pot ajuta să vă trăiți scopul și pasiunea. Este util, simplu și puternic.

 

Cum vă puteți determina numărul vieţii

 

Utilizați formula de mai jos pentru a afla numărul vieţii, în mod alternativ, puteți obține un raport gratuit și foarte profund pe Numerologist.com

 

  1. Începeți cu data de naștere completă.

 

Exemplu: 19 DECEMBRIE 2009

 

  1. Reduceți luna, ziua și anul până la o singură cifră adăugându-le.

 

LUNĂ:

Decembrie este luna a 12-a

Adăugați 1 + 2 = 3

 

ZI:

Data nașterii este de 19

Adăugați 1 + 9 = 10.

Continuați să adăugați cifra până la un număr dintr-o singură cifră: 1 + 0 = 1

 

AN:

Anul nașterii este anul 2009

Adăugați toate cele patru numere împreună: 2 + 0 + 0 + 9 = 11.

Continuați să adăugați până când obțineți un număr dintr-o singură cifră: 1 + 1 = 2

 

  1. Acum, adăugați singurele cifre rezultate pentru a obține numărul vieţii.

 

Luna = 3 + Ziua = 1 + Anul = 2

3 + 1 + 2 = 6

Numărul vieţii este 6.

 

NOTĂ IMPORTANTĂ:

 

Sa zicem ca ziua dvs de nastere este 22 mai 1955. Pentru ca ziua este un numar principal (11,22 sau 33), o poti calcula asa:

 

Ziua: 22 = 22 (Deoarece 11, 22, 33 sunt numere principale)

Luna: Iulie este a 7-a lună = 7

Anul: 1953 = 1 + 9 + 5 + 3 = 18 = 1 + 8 = 9

 

22 + 7 + 9 = 38 = 3 + 8 = 11 (Deoarece 11 este de asemenea un număr principal, nu ar trebui redus.)

 

Numărul căii de viață = 11

 

Observați că, dacă ajungeți la numărul 11, 22 sau 33 în calea vieții dvs., nu le reduceți.

 

Deși există alte metode de calculare a numărului vieţii, aceasta este singura care este corectă în funcție de numerologiști. Se spune că celelalte metode urmăresc “calea” greșită a calculului. Acest lucru vă poate lăsa cu numere principale lipsă de concluzii incorecte.

 

Metoda pe care am explorat-o mai sus este singura care recunoaște Calea de Viață ca fiind un ciclu, care pornește de la naștere la moarte și interacționează cu celelalte cicluri numerologice ale vieții tale.

 

Dacă nu este făcută corect, veți fi lăsat cu lecturi confuze și haotice care nu vor avea sens.

Numărul dumneavoastră al vieţii

Deci, acum aveți numărul căii dvs de viață, și de fapt există destul de puțină semnificație. De fapt, există o mulțime de detalii despre viața ta în interiorul acestui număr.

Puteți obține o scurtă scurgere a ceea ce înseamnă numărul tău de viață făcând clic aici, deoarece am făcut o listă cu fiecare număr și semnificația lor generală.

NUMARUL 1

Calea de Viață 1 în această viață este caracterizată de dorințe individualiste, de independență și de nevoia de realizare personală. Scopul care trebuie îndeplinit pe această cale de viață este acela de a deveni independent. Acesta este un proces de învățare în două părți; în primul rând, trebuie să învățați să stați pe propriile dvs. două picioare și să învățați să nu depindeți de ceilalți. După ce sunteți într-adevăr liberi și independenți, trebuie să învățați să fiţi lider. Mulți dintre generali, lideri corporativi și lideri politici sunt bărbați și femei care au Calea de Viață numărul 1. Cel dintâi are întotdeauna potențialul de măreție ca lider, dar ei pot eșua ca urmaș. Mulți dintre ei își petrec cea mai mare parte a vieții lor încercand sa iasă din partea lor dependentă. Când se întâmplă acest lucru, rămâne puțin timp pentru a vă bucura de recompensele obținute prin independență. Persoana cu Calea de Viață 1 trebuie să depășească un mediu în care este foarte ușor să fii dependent și dificil de a fi independent.

 

Trăsături pozitive: O persoană cu numarul 1 are trăsături pozitive în inspirația creativă și posedă entuziasmul și voinţa să realizeze multe. Căutarea și potențialul dvs. de acțiune vin direct din profunzimea enormă a puterii pe care o aveți. Acestea sunt atât fizice cât și cele interioare ale forței. Cu această forță vine determinarea totală și capacitatea de a conduce. Ca lider innăscut aveți un fler pentru a vă ocupa de orice situație. Foarte original, este posibil să aveţi talente ca inventator sau inovator de un fel. În orice lucrare pe care o alegeți, atitudinea dvs. independentă se poate dovedi. Aveți nevoi și dorințe personale foarte puternice și simțiți că este întotdeauna necesar să vă urmați propria convingere. Sunteți ambițioși și fie înțelegeți, fie trebuie să învaţați nevoia de acțiune agresivă pentru a vă promova. Deși puteți ascunde acest lucru din motive sociale, sunteți foarte egoist în cele mai multe cazuri.

 Caracteristicile negative: Atunci când persoana cu numarul vieţii 1 Calea Vieţii nu este pe deplin dezvoltată și exprimând partea negativă a acestui număr, comportamentul poate părea foarte dependent și nu independent. Dacă exprimați această trăsătură negativă a numărului 1, este foarte probabil să fiți foarte nemulțumiți de circumstanțele dvs. și de mult timp de auto-suficiență. Aceasta este definită ca partea slabă sau dependentă a Căii de Viață negative 1. Pe partea puternică a acestei curbe negative, energia poate deveni prea auto-servitoare, și egoistă. Suprasolicitarea și nerăbdarea marchează acest individ.

 NUMĂRUL 2

În multe privințe, sunteți o creatură a obișnuinței și a rutinei, și vă place calea și modelul bine cunoscut și familiar. Un colector natural, rareori aruncaţi ceva care poate avea măcar puţină  valoare. Atributele pozitive ale numărului 2 fac oameni extrem de sensibili care au în general cea mai delicată capacitate de a fi echilibrați și corecți. Vedeți în mod clar întregul spectru de puncte de vedere în orice argument sau situație și din acest motiv poporul vă poate căuta să deveniți mediator. În acest rol, puteți să soluționați litigiile cu un comportament imparțial.

 

Trăsături pozitive: Sunteți total cinstit și deschis în gândire, cuvânt și faptă. Sunteți capabil să excelați în orice activitate de grup în care experiența dvs. în manipularea și amestecarea oamenilor poate fi utilizată eficient. Manierele și tactul vă marchează drumul cu alții în orice moment și nu sunteţi unul care să domine o grupare sau o situație. Sunteți stăpânul compromisului și al menținerii armoniei în mediul înconjurător, fără a vă lăsa să vă agitați sau să vă certați.

 

Trăsături negative: Partea negativă a celor cu numarul 2 nu este o problemă. Cel mai mare obstacol și dificultate cu care vă puteți confrunta este pasivitatea și starea de apatie și letargie. Aspectul negativ al numarului 2 poate fi foarte pesimist și reușește foarte puțin. Nu este nevoie să spunem că negativul numarului 2 nu aparține în lumea afacerilor, iar chiar și individul mai pozitiv cu nr.2 poate prefera un mediu mai amabil și mai puțin competitiv.

NUMARUL 3

Calea de Viață a numărului 3 este una care subliniază expresia, sociabilitatea și creativitatea ca lecție de învățat în această viață. Aici suntem capabili să găsim artiștii lumii, oameni luminoși, efervescenţi, spumanți cu atitudini foarte optimiste. O persoană cu adevărat înzestrată 3 posedă cele mai excepționale abilități creative, în mod normal, în domeniul verbal, în scris, în vorbire, în actorie sau în alte domenii similare. În mod tipic, traiectoria de viață 3 oferă o capacitate peste medie în unele forme de artă. Aceasta poate include pictura, decorarea interioară, amenajarea peisajului, meșteșugurile, scrierea, muzica sau scena, sau toate cele de mai sus. Sunteți capabili să fiți o persoană fericită, inspirată, căutând în mod constant stimulii unor oameni asemănători. Natura voastră exuberantă vă poate duce departe, mai ales dacă vreți să vă concentrați energiile și talentele.

Trăsături pozitive: Partea strălucitoare a acestei căi subliniază armonia, frumusețea și plăcerile; de a împărtăși talentele dvs. creative cu lumea. Capturarea capacității dvs. în auto-exprimarea creativă este cel mai înalt nivel de realizare pentru această cale de viață. Caracteristicile celor cu numarul trei sunt căldură și prietenie, un bun conversant, social și deschis. Abordarea vieții tinde totuși să fie extrem de pozitivă, și deschisă. Aveți bune maniere și vă simțiți foarte conștienți de sentimentele și emoțiile celorlalți. Viața este, în general, trăită la maxim, adesea fără prea multă îngrijorare față de ziua de mâine. Nu ești foarte bun la manipularea banilor din cauza lipsei generale de îngrijorare.

Trăsături negative: În partea negativă, un 3 poate fi atât de încântat de bucuria de a trăi că viața devine frivolă și superficială.  Cel de-al 3-lea poate fi o enigmă, pentru că nu există niciun motiv evident pentru care să deveniți moody și tindeţi să vă retrageți. Tendințele escapiste nu sunt neobișnuite cu calea de viață 3 și vă este foarte greu să vă stabiliți într-un singur loc sau într-o singură poziție. Rapizi în criticarea altora, nerăbdători, intoleranți sau prea optimisti.

NUMĂRUL 4

Calea de viață 4 generează cele mai de încredere, practice și serioase persoane; membrii de bază ai societății. Scopul acestei căi de viață este de a învăța să asculte și să îndeplinească ordine cu dăruire și perseverență. Întotdeauna cereți atât de mult de la dvs. ca și de la ceilalți și, uneori, mult mai mult. Aveți voința care este adesea confundată cu o încăpățânare pură. Odată ce se ia o decizie, va fi urmată până la încheierea, corectă, greșită sau indiferentă; sunteți foarte aranjați în căile dumneavoastră și hotărâți să vă ocupați de lucruri așa cum sunteți ştiţi că ar trebui să fie făcute.

Trăsături pozitive: Sunteți un excelent organizator și planificator datorită abilității dvs. înnăscute de a vedea lucrurile într-un mod foarte bun și practic. Sunteți un manager minunat, cu un sentiment deosebit de cum să faceţi treaba. Credincioși și devotați, obţineţi ce e mai bun din căsnicia dvs. și sunteți un partener de afaceri de încredere. Prietenii pot fi puțini la număr, dar sunteți foarte aproape de ei și odată ce sunt făcute prietenii, acestea au o durată de o viață de multe ori. Numărul 4 este solid asociat cu elementul pământului, de unde câștigă forța și simțul realității. Sunteți unul dintre cei mai de încredere oameni pe care îi cunoașteți. Dacă răbdarea și determinarea pot câștiga vreodată, sunteți sigur că veți obține un mare succes în viață.

Trăsături negative: Partea negativă a celor cu numarul 4 se poate dovedi dogmatică pană la excesivă, îngustă și represivă. Nu vă lipsește tactul pentru a vă păstra sentimentele pentru a fi limpezi în toate. În plus, partea negativă a numarului 4 are o tendință proastă de a se prinde prea mult în rutina zilnică a afacerilor și adesea ratează imaginea de ansamblu și oportunitățile majore care vin din când în când.

NUMĂRUL 5

Calea de viață 5. Persoana este de obicei foarte versatilă, aventuroasă și progresivă. Cu o cale de viață 5, sunteți unul dintre acei oameni care se străduiesc mereu să găsească răspunsuri la multe întrebări pe care le pune viața. Vreţi să fiţi total nelimitat, pentru că acesta este semnul libertății și independenței. Dispreţuiţi rutina, este plictisitoare, și nu sunteți foarte bun la sarcinile de zi cu zi care trebuie să fie terminate la timp. Sunteți totuși un bun comunicator și știți cum să motivați oamenii din jurul vostru. O iubire a aventurii poate domina viața dvs. Acest lucru poate lua forma unor manifestări fizice sau psihice, dar în oricare dintre aceste situații, veți fi încântați de șansa de explorare și de trasee noi. Sunteți capabili să fiți multi-talentați, dar la fel de susceptibili de a suferi de o anumită lipsă de direcție și de cele mai multe ori există o confuzie în jurul ambiției voastre.

Trăsături pozitive: Personalitatea numărului 5 este mai degrabă fericită; trăind pentru ziua de azi și fără să vă îngrijorați prea mult pentru mâine. Este important să vă amestecați cu oameni de personalitate asemănătoare și să încercați să evitați acelea care sunt prea grave și exigente. De asemenea, este important să găsiți un loc de muncă care să ofere sarcini care provoacă gândirea, și nu responsabilitățile de rutină și redundanță. Cel mai bine vă ocupaţi de oameni, dar important este să aveţi libertatea de a vă exprima în orice moment. Aveți o abilitate înnăscută de a gândi probleme complexe și de a le analiza rapid, dar apoi să treceţi la ceva nou.

 

Trăsături negative: În aplicația cea mai negativă sau în utilizarea celor 5 energii, ați putea deveni foarte iresponsabil în ceea ce privește sarcinile și deciziile referitoare la viața de acasă și de afaceri. Căutarea totală a senzației și a aventurii poate avea ca rezultat faptul că deveniți indulgent și total conștient de sentimentele celor din jurul vostru. În cel mai rău caz, situațiile negative ale numarului 5 se desfășoară singure.

NUMĂRUL 6

Calea vieții 6 indică faptul că în natura dumneavoastră foarte proeminentă există un sentiment puternic de responsabilitate. Sunteți idealist și trebuie să vă simțiți util să fiți fericiți. Principala contribuție pe care o faceți este cea a consultanței, a serviciului și a suportului. Aceasta este Calea de Viață legată de conducere prin exemplu și asumarea responsabilității, deci este obligația dvs. să ridicați povara și să fiți mereu gata să vă ajutați. Calea de viață 6 este una care este obligată să funcționeze cu putere și compasiune, o persoană simpatică și bună, generoasă cu resurse personale și materiale. Înțelepciunea, echilibrul și înțelegerea sunt pietrele de temelie ale acestei căi de viață. Intelepciunea voastra extraordinara si abilitatea de a intelege problemele celorlalti sunt capabile sa inceapa de la o varsta frageda, permitandu-va sa trataţi cu usurinta decalajul generational si sa vă asumaţi un rol important in viata de la inceput. În timp ce numărul 6 își pot asuma responsabilități uriașe în comunitate, viața se învârte în jurul casei și familiei imediate, căci acesta este cel mai local din punct de vedere numeric.

 Trăsături pozitive: Cele mai multe persoane cu numărul vieții 6 sunt tipurile pozitive care aduc din proprie inițiativă mult mai mult decât partea lor echitabilă din sarcină și sunt întotdeauna acolo când este nevoie. Sunteţi foarte uman și realist în legătură cu viața și simțiţi că cel mai important lucru din viața este casa, familia și prietenii.

Trăsături negative: Evitați tendința de a fi copleșit de responsabilități și de a fi sclavul altora. Abuzul acestei Căi de Viață generează tendințe spre exagerare, supraexpansivitate și auto-dreptate. Impunerea opiniilor într-un mod de interferență sau de amestec trebuie să fie o problemă de îngrijorare. Poverile naturale ale acestui număr sunt grele și, în cazuri rare, responsabilitatea este abdicată de persoanele care au această cale de viață. Această respingere a responsabilității vă va face să vă simțiți foarte vinovat și neplăcut și va avea efecte foarte dăunătoare asupra relațiilor cu ceilalți .

 NUMĂRUL 7

Numărul 7 este o persoană cu un suflet pașnic și afectuos, și prin natură mai degrabă rezervat și analitic. Rezistența copleșitoare a numărului 7 se reflectă în profunzimea gândirii care este prezentată. Intelectual, științific și studios, nu acceptați o premisă până când nu ați disecat subiectul și nu ați ajuns la propriul răspuns independent. Acesta este un număr foarte spiritual și deseori denotă un fel de înțelepciune spirituală care devine aparentă la o vârstă destul de fragedă.

Trăsături pozitive: Sunteți foarte amănunțit și complet în munca dvs., perfecționistul care se așteaptă ca toți ceilalți să îndeplinească un standard ridicat de performanță. Evaluați situațiile foarte rapid și cu o precizie uimitoare. . Nu sunteți unul care să aveți un cerc larg de prieteni, dar odată ce acceptați pe cineva ca prieten, este pe viață. Chiar nu sunteţi o persoană foarte socială, iar rezervarea dvs. este adesea considerată a fi narcisism. De fapt, nu este deloc așa, ci doar o acoperire pentru sentimentul de bază al nesiguranței. Chiar vă place să fiţi singur, departe de agitația vieții moderne.

Trăsături negative: În cea mai negativă utilizare a celor 7 energii, puteți deveni foarte pesimist, lipsit de caracter, disprețuitor și secret. Un individ care nu trăiește pe deplin viața și câștigă prin experiențe, este o persoană dificilă de trăit din cauza unei grave lipse de considerație și pentru că există o astfel de atitudine negativă. Negativ 7 este foarte egoist și rasfatat. Dacă aveți oricare dintre trăsăturile negative, acestea sunt foarte greu de scăpat deoarece aveți tendința de a simți că lumea vă datorează într-adevăr o viață sau într-un fel nu este tratată corect. Din fericire, negativul 7 nu este tipic 7, cel puțin nu fără anumite trăsături pozitive atenuante. Acest număr este unul care pare să aibă unele schimbări majore de la înălțimi la cele mai scăzute. Stabilitatea în sentimente poate fi evazivă pentru tine.

NUMĂRUL 8

Cu Calea de Viață a numărului 8, vă concentrați asupra învățării satisfacțiilor care se găsesc în lumea materială. Calea de Viață 8 produce mulți oameni puternici, încrezători și cu succes din punct de vedere material. Sunteți capabili să fiți foarte independenți și competitivi. Rutina voastră este implicată în practică, cu picioarele pe pământ, și există un timp relativ redus pentru vise și viziuni. Veți dori să vă folosiți ambițiile, abilitățile organizaționale și abordarea dvs. eficientă pentru a vă sculpta o nișă satisfăcătoare. Cele mai multe dintre preocupările dvs. implică bani și învățarea puterii care vine cu manipularea sa corectă. Această cale de viață este probabil cea mai interesată și dornică de statut, ca un acompaniament pentru succesul material.

 

Trăsături pozitive: Dacă sunteți pozitiv 8, sunteți înzestrat cu un potențial extraordinar de a concepe scheme și idei de anvergură și dețineți, de asemenea, tenacitatea și independența de a le urma până la finalizare. Pe scurt, sunteţi bine echipat pentru a concura in lumea afacerilor sau in alte domenii competitive de efort. Știţi cum să vă ocupaţi de dvs și de mediul dvs. Sunteți practic și convingător în căutarea obiectivelor majore și aveți curajul convingerilor dvs. atunci când este vorba de a lua șansele necesare pentru a merge mai departe.

 

Trăsături negative: negativul 8 poate fi dictatorial și deseori suprimă entuziasmul și eforturile unui membru al mediului. Adesea, puterea personalității lor exclude sentimente apropiate pentru alți oameni cu care iau contact. Câștigurile materiale și recompensele devin adesea probleme de maximă importanță, chiar și în neglijarea familiei, și a liniștii sufleteşti. Dedicarea pentru succes poate deveni o obsesie. Sentimentele emotionale sunt adesea suprimate de negativul 8, ceea ce duce la izolare si singuratate. Toţi cei cu Calea de Viață 8 trebuie să evite respingerea opiniilor altora.

NUMĂRUL 9

Soluţia pentru natura unei persoane cu Calea de Viață numărul 9 sunt compasiune, generozitate și o atitudine foarte umanitară. De obicei acest număr produce un individ care este foarte demn de încredere și onorabil. Tindeţi să fiţi destul de sensibil, așa cum vezi lumea cu multă compasiune. Cel de-al 9-lea, cel mai mare dintre cifrele cu o singură cifră, deține o poziție înaltă și prezintă anumite responsabilități. Scopul vieții pentru cei traiectoria de viață 9 este de natură filosofică. Judecătorii, conducătorii spirituali, vindecătorii și educatorii au frecvent 9 energie.

Trăsături pozitive: Câștigurile materiale nu sunt prea importante, deși calitatea unora din persoanele cu numarul 9 este astfel încât acestea sunt recompensate în mod semnificativ. Adesea, traseul de viața numărul 9 necesită o atitudine foarte dezinteresată și renunțarea la posesiile materiale pentru binele comun. Chiar și media celor care au traiectoria vieții 9 posedă tendințe extreme de compasiune. Dorința de a ajuta pe alții, în special pe cei tulburi sau defavorizați, este puternică. Sunteți capabili să simţiţi frecvent că sunteți folosiți și lăsați pe alții, deoarece generozitatea dvs. este abuzată. Cunoașterea profundă a vieții numărului 9 se manifestă uneori în domeniile artistic și literar. Aveți capacitatea de a vă face prieteni foarte ușor, deoarece oamenii sunt atrași de personalitatea voastră magnetică și deschisă.

 

Caracteristicile negative: la fel ca toate numerele , numărul 9 are partea lui negativă și din cauza naturii exigente a celor cu adevărat pozitivi 9, mulți au tendința de a nu reuși în această categorie. Nu este neobișnuit ca persoanele cu calea vieții 9 să lupte împotriva realităților și provocărilor scopului impus pentru că dezinteresul nu este o trăsătură ușoară. Este posibil să aveți dificultăți în a crede că dăruirea și lipsa de ambiție personală pot fi satisfăcătoare. Trebuie să se realizeze și să se accepte faptul că satisfacția pe termen lung și fericirea pe termen lung trebuie obținute prin respingerea înclinațiilor umane naturale ale acestei căi.

Numerele principale

NUMĂRUL 11

​​Calea de viață a numărului 11 are conotația de iluminare care descrie concentrarea sa generală. Acesta este numărul asociat cu conștiința spirituală. Ca unul dintre cele două numere principale, persoanele cu numarul 11 dau înțelegere și cunoaștere dincolo de înțelegerea altora. Atitudinea față de viața celor care posedă această cale de viață este oarecum extremă; extrem de intuitiv, avangardist, idealist, vizionar și cultural. Aceste extreme vă fac o persoană interesantă, dacă este neobișnuită, cu multe de oferit societății.

Trăsături pozitive: Daca aveţi Calea vieții 11 vă gândiţi adânc și sunteți fără îndoială interesați să înțelegeți multe dintre misterele vieții și aspecte mai interesante. Mintea dvs. inventivă și opiniile largi vă vor permite să reușiți în viață în orice domeniu. Cu toate acestea, puteți servi societaţii, în toate aceste eforturi, utilizând abilitățile de consiliere și îndrumare. O mare parte din idealismul tău este orientat spre oameni și destul de umanitar în natură.

Trăsături negative: Aceasta este o cale de viață care pare să prezinte schimbări generale de dispoziție între euforie și depresie. Probabil că aveți dificultăți în luarea deciziilor în general, ca să spunem așa. Există tendința ca cei cu numarul 11 să aibă sentimente de neliniște și nemulțumire față de realizările și progresele personale ale vieții. Planurile dvs. grandioase au de obicei sens. Aveți o latură foarte distinctă, lipsită de bun simț, și de cele mai multe ori nu sunteți în măsură să distingeți între fantezie și realitate. În această privință, probabil că sunteți mai mult visător. Când ajungeți la țintă, ideile dvs. par să fi fost inspirate. Poate că nu ești un lider, dar ești o persoană vizionară.

NUMĂRUL 22

Calea de viață 22 este cea mai mare dintre cele două numere principale și cea mai puternică dintre toate numerele. Ca atare, este, de asemenea, cel mai dificil să trăiți și să vă îndepliniți. Persoanele cu numarul 22 sunt înzestrate cu multe puteri interioare și pot ajunge la orice înălțime din viață. O cale de viață cu adevărat pozitivă, dotată cu o educație adecvată, poate fi un constructor-șef în societate. O natură idealistă este fundamentată în termeni practici, permițându-vă să concepeți scheme grandioase și de lungă durată și să le duceți până la capăt. Dacă doriți și sunteți dispus să lucrați pentru aceasta, puteți obține un succes enorm, prestigiu și faimă. Evident, toți cei care au această Cale de Viață nu devin faimoși, dar este posibil să fi realizat la începutul vieții că aveți capacitatea de a realiza multe lucruri cu un efort relativ mic.

Trăsături pozitive: Câteva numere au o înțelegere spirituală specială, cu toate acestea, 22 este unic prin faptul că această cale are o mare înțelegere, dar și capacitatea de a aplica cunoștințele într-un mod practic. Există un scop în viața voastră și vă vedeți sarcinile și obligațiile într-un mod controlat și determinat foarte emoțional.

Trăsături negative: Persoanele foarte negative 22  sunt foarte rare. Când se manifestă, puterea lor este similară cu cea pozitivă 22, dar motivațiile sunt într-o direcție negativă și sunt foarte dictatoriale, insensibile și arogante. Majoritatea celor cu numarul 22 se încadrează într-o categorie medie care încă mai are capacitatea de a ajunge la înălțimi mari în domeniile alese. Abilitatea de a controla emoțiile poate ajuta în lumea afacerilor. Aceasta este o Cale de Viață puternică, atât pentru câștigul material pe care îl poate aduce, cât și pentru binele superior care este adesea realizat pentru omenire.

 

 

sursa:romaniatv.net/sanatateminutcuminut.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com