Zodii cu noroc uriaș în următorii 5 ani – Perioada favorabilă începe în ianuarie 2018

Fericire, noroc, bunăstare. Sunt doar câteva dintre atributele care vor caracteriza viaţa anumitor zodii în următorii 5 ani.

a

Berbec

Se pare că vei începe să culegi roadele muncii tale din ultimii 10 ani, în care ai tras pe brânci şi în care poate ai avut impresia că totul efortul este în zadar.

Următorii 5 ani vor fi extrem de prolifici – vei obţine succese după succese. Veniturile tale vor creşte constant, vei dobândi o poziţie socială şi mai bună, cu o vizibilitate mai mare.

Nu este exclus să îţi măreşti familia, aducând pe lume un copil – următorii 5 ani sunt, practic, perfecţi pentru întemeierea unei familii, asta dacă nu ai făcut-o deja…

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, următorii 5 ani sunt ideali pentru flirt, dragoste şi iubire. Este posibil ca anul 2019 să vină cu un succes răsunător în afaceri. Tot în acest an este posibil să primeşti o moştenire.

Până în anul 2022 veo reuşi să atingi apogeul carierei, profesiei căreia i-ai dedicat ultimii ani din viaţă. Popularitatea ta va fi într-o continuă creştere şi vei avea succes pe toate planurile.

De asemenea, vor lipsi grijile financiare. Va fi o perioadă plină de experienţe pozitive, o perioadă în care ţi-ai putea îndeplini un vis, fie în ceea ce priveşte cariera, fie în ceea ce priveşte viaţa personală. De asemenea, ţi-ai putea achiziţiona o locuinţă.

11 beneficii ale îmbrăţişării. dovedite ştiinţific

Îmbrățișările! Adesea ne imbrăţişăm cand suntem fericiţi sau cand vedem persoana pe care o iubim cel mai mult. Adesea simțim bucurie și fericire atunci când îmbrățișăm o altă persoană și o îmbrățișare poate transmite multe despre cum simțim și cum ne simțim unul despre celălalt. De fiecare dată când îmbrățișăm cu sinceritate pe cineva, de fapt, transmitem dragostea și bucuria pentru acea persoană într-un mod care nu poate fi explicat niciodată prin cuvinte. Simțim că toate sarcinile noastre se ușurează în timp ce ne aflăm într-o îmbrățișare, iar aceste îngrijorări sunt înlocuite de sentimente de fericire și încredere.

Știți de ce se întâmplă acest lucru în timp ce ne îmbrățișăm?

V-ați întrebat vreodată ce se întâmplă în interiorul dvs. în timp ce îmbrățișați pe cineva?

Să examinăm unele dintre minunile fiziologice uimitoare care se întâmplă în trupurile noastre datorită îmbrățișărilor.

Ne apropiem

Îmbrățișarea poate provoca o eliberare de oxitocină din creier, determinându-ne să ne apropiem de partenerul nostru. Eliberarea acestui hormon provoacă o creștere a sentimentelor de angajament și intimitate pe măsură ce împărtășim sentimente unii pentru alții prin îmbrățișare.

Relaxează corpul

Îmbrățișarea face muschii să se relaxeze, eliberând tensiune din organism.

3.Ameliorează durerea

Îmbrăţişatul eliberează endorfine, care ameliorează durerea prin blocarea căilor dureroase și calmează durerile prin creșterea circulației țesuturilor moi. Aceasta elimină peptidele care stimulează durerea, cum ar fi bradikininele.

Încurajează empatia şi întelegerea

O îmbrățișare pasională permite schimbul de sentimente de-a lungul câmpului bioenergetic generat de inimă, determinându-ne să empatizăm cu cealaltă persoană. Acest lucru construiește încrederea între oameni într-un mod în care cuvintele nu pot.

Ameliorează depresia și tulburările neurodegenerative

Îmbrățișarea poate crește producția de dopamină din creier și acest lucru poate fi văzut în scanările PET ale creierului. Nivelurile de dopamină sunt scăzute la persoanele cu afecțiuni cum ar fi Parkinsonismul și tulburările de dispoziție, cum ar fi depresia.

Citeste continuarea pe pagina >> 2 >>

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com