AD

HOROSCOP

Zodii de femei care vor îmbătrâni frumos

todayianuarie 15, 2017 3

Background
share close
AD
AD

Berbec

Pe cât de agitat și încăpățânat este Berbecul în tinerețe, pe atât de blând va ajunge la bătrânețe. Femeia Berbec, în special, este nehotărâtă, rebelă în perioada de început a vieții, însă se va transforma într-o bătrânică jovială, calmă, pusă pe șotii, care va face orice pentru a-și bucura nepoții. Senectutea vine cu o serie de avantaje pentru această zodie, pentru că nu va deveni doar mai înțeleaptă, ci și mai dornică de a face cât mai multe lucruri: va pleca în croaziere în jurul lumii, își va ajuta copiii cât de mult va putea și va avea o viață liniștită alături de partener.

Rac

Reprezentanta zodiei Rac va trăi cu aceeași dezinvoltură anii bătrâneții, așa cum a făcut-o și în tinerețe. După vârsta de 40 de ani, nativa din Rac va ajunge să realizeze importanța unei diete sănătoase și a sportului. Va renunța la vicii, va face controale periodice la medic, va adopta un regim alimentar bogat în vitamine, unele dintre ele vor renunța la carne. La bătrânețe, femeile Rac devin foarte organizate și ajung să nu-și arate vârsta din buletin. Va stârni invidia prietenelor de aceeași vârstă, mai ales că nimeni nu ar ghici cât are ea, de fapt, în buletin.

Balanța

Cu o viață trăită fără excese, pasionate de lectură, călătorii, majoritatea Balanțelor ating vârsta de 100 de ani. Relaxarea și echilibrul pe care le-au adoptat pe tot parcursul tinereții și al vârstei a doua își vor pune amprenta asupra Balanței. Femeia Balanță are cele mai puține riduri din zodiac din cauza lipsei grijilor, iar singurele linii mai pronunțate vor fi cele din jurul gurii, datorită faptului că Balanța trece cu mult umor prin viață.

Vărsător

Ideile strălucite, forța creatoare și spiritul inovator care caracterizează Vărsătorul continuă să se manifeste chiar și când nativa acestei zodii a depășit vârsta celei de-a doua tinereți. La 70 de ani o vei găsi pe femeia Vărsător pictând pe verandă, inundată în lumina soarelui dimineții. Duce o viață activă, apropiată de natură, se bucură de roadele muncii ei în propria grădină. Reprezentanta acestei zodii își va procura singură hrana, din grădina de care a avut grijă în cea de-a doua parte a vieții. Cu toate acestea, nu se va izola de civilizație, ci dimpotrivă. Atrage foarte mulți prieteni tineri, paisonați ca și ea, de artă, care o vor ajuta să organizeze expoziții cu lucrările ei, fie că este vorba de pictură, goblen, sculptură…

5 zodii cu suflet curat

aur

Ești o persoană sensibilă și atentă la sentimentele celorlalți. Te impresionează suferința altora și încerci întotdeauna să o alungi. Nu suporți bârfa, minciuna, invidia și taxezi persoanele care le promovează. O faci pentru că tu crezi că astfel îi protejezi pe oamenii care ar putea fi afectați de toată astea. Răutatea nu își are locul în sufletul tău și nu ai face nimic imoral sau dureros pentru alții.

Rac

Toată lumea știe cât de mult iubești oamenii și cât de atentă ești la nevoile lor. Familia și prietenii sunt cei mai importanți pentru tine și ai renunța la plăcerile tale într-o secundă pentru a le fi lor bine. Nu rămâi indiferentă nici la dramele prin care trec ceilalți și suferi mult pentru că uneori lumea este nedreaptă. Ai vrea ca toată lumea să fie ca tine, însă nu se poate. Fii mai realistă și te vei scuti de multă suferință.

Fecioara

Tu nu ești foarte sensibilă, dar nu ai face nimic care să îi rănească pe alții. Ești realistă, ești conștientă că nu poți schimba unele lucruri, însă ai grijă ca tu să procedezi corect în fiecare situație. Când poți ajuta, o faci fără ezitare, iar ceilalți știu că se pot baza pe tine. Fugi de bârfă și nu suporți oamenii care lovesc pe la spate. Dacă te nemulțumește ceva, spui asta fără ocolișuri, pentru că tu vrei să dai ocazia oricui să se apere și să explice de ce a acționat într-un anumit fel.

Balanță

Ai multe defecte, dar ești o persoană foarte corectă și gata oricând să sară în foc pentru alții. Nu ai face nimic imoral sau nedrept și pentru că nu suporți ipocrizia, spui tot ce îți trece prin cap. Vrei să te asiguri că oamenii din jurul tău știu cu cine au de-a face și că nu vor fi dezamăgiți pentru că nu le-ai arătat adevărata ta față.

Vărsător

Tu ai vrea să trăiești într-o lume în care toată lumea este fericită și suferi nespus că nu poți face asta. Îți plac oamenii și nu ai face nimic care să îi rănească. Ești atât de caldă și de bună, încât găsești o explicație pentru orice nedreptate ți se face și ajungi să ierți pe toată lumea. Nu ar strica să le arăți celorlalți că ai și colți, atunci când trebuie.

SURSA: UNICA.RO

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com