Zodii predispuse la depresie, în această vară. Fiți atente la semne

Care sunt zodiile predispuse la depresie în această vară. Moștenirea zodiacală are mare parte din vină, astfel încât sunt zodii care tind să aibă această problemă, iar altele pe care depresia nu le atinge niciodată.

Zodii predispuse la depresie în această vară

Sunt trei zodii predispuse la depresie în această vară. Este vorba despre zodia Gemeni, zodia Taur și zodia Vărsător.

Zodia Gemeni va avea probleme în a-și înțelege propria persoană. Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor oscila de la o nevoie la alta, de la o trăire la alta, de la o supărare la alta și tot așa. Nimic nu e perfect pentru Gemeni. Totul este relativ și trece prin filtrul lor extrem de critic. Sunt critici și cu cei din jur, dar mai ales cu propria persoană. Au momente rare și scurte în care se simt cu adevărat fericiți, în rest, strâmbă din nas la orice. Analizează atât de mult tot ce se întâmplă în jurul lor, încât la un moment dat cad secerați de oboseală.

Zodia Fecioară

Și Fecioarele sunt critice prin definiție și tind spre perfecțiune. Nimic nu este așa cum trebuie, orice merge modificat și parcă nici atunci nu e bine. Își fac tot felul de procese de conștiință, au regrete pentru diverse nimicuri, li se pare că nu sunt suficient de frumoase, deștepte, bune, profesioniste și așa mai departe. Fecioarele sunt anxioase și despică firul, nu în patru, ci în patruzeci de ori. Se pierd în detalii și fug de responsabilitate, atunci când găsesc o portiță liberă.

Zodia Vărsător

Și cei născuți în zodia Vărsător sunt predispuși la depresie. Cad mereu în butoiul cu melancolie, fac tot felul de comparații care nu îi pun în valoare, ci dimpotrivă, li se pare că nu sunt așa cum trebuie, că nu au o viață fericită și că trebuie să schimbe multe ca să li se îmbunătățească starea de spirit. Din fericire, aceste stări, deși sunt dese și intense, nu țin mult, iar asta îi ajută pe Vărsători să se mențină pe linia de plutire.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com