AD

HOROSCOP

Zodiile care nu s-ar casatori NICIODATA!

todayfebruarie 17, 2018

Background
share close
AD
AD

Berbecii joaca intotdeauna dupa propriile reguli. De aceea, daca nu va deschideti sufletul de la inceputul relatiei, nu vor lua lucrurile in serios. De ce? Pentru ca, desi sperati ca Berbecii se vor linisti pe durata unei relatii de lunga durata, veti intelege ca nu este deloc asa. Berbecii nu se tem ca-si vor piarde libertatea dupa casatorie. Spaima lor este ca partenerul nu va reusi sa tina pasul cu ei.

Una dintre cele mai apreciate calitati ale Gemenilor vizeaza aptitudinea lor de a comunica. In schimb, ei nu sunt pot pune cu precizie prioritatile. Cand se ajunge insa la relatii de lunga durata si la obligatii, nehotararea lor poate distruge legatura. Gemenii sunt niste profesionisti in relatii de scurta durata, pentru ca nu trebuie sa ia decizii importante. Daca simt ca o persoana s-a apropiat prea mult de sufletul lor, ei pot renunta imediat la tot.

Sagetatorii sunt fericiti cand petrec timpul singuri sau cu prietenii. Cand relatiile tind sa devina serioase, ei se pot indeparta. Nu ii determinati sa ia o astfel de decizie. Atata timp cat vor crede ca usa le este oricand deschisa, sunt cei mai fideli parteneri. Fidelitatea Sagetatorilor este o chestiune interesanta. La inceput ei lasa impresia ca s-a impacat cu ideea unei relatii de durata. Dar imediat ce va realiza ce inseamna de durat, va regreta libertatea pierduta.

Varsatorii prefera relatiile bazate pe o prietenie apropiata. Greu de spus ce gandesc ei, de aceea daca intentionati sa duceti mai departe relatia cu ei, urcand-o la un nivel superior, o faceti pe propria raspundere. Cand lucrurile vor ajunge la devotament, chiar si cele mai neinsemnate fleacuri pot distruge increderea Varsatorilor in respectiva relatie. Nu conteaza cat a durat aceasta – sase luni sau sase ani. Totul se poate schimba intr-o fractiune de secunda.

sursa:jurnalul. ro

18 Adevăruri în spatele obiectelor pe care le folosim în fiecare zi

De ce adidașii au un vârf din cauciuc? Și de ce sunt tăieturi pe baghete? Cu toţii ne-am pus aceste întrebări cel puțin o dată.

Iată adevăratele semnificații din spatele lucrurilor pe care le folosim în fiecare zi. Este interesant să aflăm că unele dintre ele au fost influențate de evenimente istorice, iar altele au apărut ca urmare a confuziei lingvistice ca și cu ultimul punct de pe lista noastră.

De ce nu sunt literele de pe tastatura calculatorului ordonate în ordine alfabetică?

Unii oameni cred că acest aranjament de litere a fost creat pentru a vă ajuta să ajungeți la tastele cele mai frecvent utilizate cu ușurință. Dar asta este doar o parte a adevărului. La mașinile de scris originale, literele erau aranjate în ordine alfabetică. Cu toate acestea, plasarea tastelor în acest fel facea tastarea dificilă, pentru că vechile mașini de scris se blocau cu ușurință. De aceea, literele care sunt frecvent utilizate împreună sunt plasate departe una de cealaltă.

A apărut apoi aspectul familiar al tastaturii QWERTY. Este departe de a fi perfect, dar oamenii nu-l vor schimba pentru că toată lumea s-a obişnuit.

De ce unele haine au patch-uri pe cot?

Această tendință de modă a apărut inițial pe hainele militare. Soldații trebuiau să se târască pe coate, iar țesătura subțire se rupea. De aceea, coatele uniforme erau acoperite cu un strat suplimentar de țesătură.

Mai târziu, vânătorii au adoptat această idee, făcând astfel împușcarea mai convenabilă și salvând țesătura. Iar după anii ’50, studenții din multe universități americane au împrumutat ideea și au transformat-o într-o tendință reală de modă.

De ce este vândută înghețată într-un con?

La sfârșitul secolului al XIX-lea, înghețata a fost vândută în “pahare de înghețată penny”. Acestea au fost clătite cu apă, în cel mai bun caz, înainte ca alt client să le folosească.

Cu toate acestea, o soluție simplă a apărut în 1904. Datorită vremii extrem de calde, oamenii se îngrămădeau să cumpere înghețată, dar vânzătorul nu avea suficiente pahare pentru toate acestea. Vânzătorul de vafe a rulat rapid vafele în formă de con și le-a vândut ca înghețată.

Toți au fost mulțumiți de rezultat, în special medicii, deoarece paharele penny au fost un motiv pentru răspândirea tuberculozei.

Ce face acest mic punct negru?

Micul punct negru dintre bliț și aparatul foto de pe un iPhone este un microfon care anulează zgomotul. A fost plasat acolo pentru a filtra zgomotul ambiental de la sunetul dorit, care este deosebit de util în medii zgomotoase. Ajută telefonul să taie zgomotele de fundal și să vă păstreze vocea.

De ce Tenişii au vârfuri din cauciuc?

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com