AD

HOROSCOP

Zodiile care pun întotdeauna familia pe primul loc, indiferent de situație

todayoctombrie 11, 2018 3

Background
share close
AD
AD

Trei zodii din întregul zodiac ocupă podiumul familiștilor. Pentru ei, familia este întotdeauna pe primul loc, indiferent de situațiile cu care se confruntă.

articolul continua dupa recomandari

Nu există aşa ceva! Ce i-a răspuns Delia unui cârcotaş care a făcut-o bătrână pe Instagram: “Să-mi pun nişte ştrampi ca pentru vârsta mea?”

1. Berbec

Berbecii sunt prieteni grozavi, dar dacă trebuie să aleagă între prietenii lor și familie, acești nativi vor alege întotdeauna familia. Persoanelor născute în această zodie le place să știe că indifferent de ce s-ar întâmpla în viață, familiile lor le vor fi întotdeauna alături. Ei sunt de părere că prietenii vin și pleacă, dar familia rămâne pentru totdeauna.

Ei își protejează membrii familiei cu orice preț și sunt în stare să încheie definitiv relația cu cineva, dacă acea persoană îi insultă familia.

Singurele zodii cu care poți avea o viață de cuplu sănătoasă. Aceștia sunt nativii alături de care îți poți găsi fericirea

2. Taur

Taurii vor alege întotdeauna familia, deoarece știe că se poate baza pe aceasta, indiferent de ce se petrece în viața lor. Aceștor nativi le place să aibă și prieteni, dar relațiile cu aceștia nu sunt la fel de intense cu cele pe care le au cu familia.

Însă, atunci când iubesc pe cineva cu adevărat, Taurii vor include acea persoană în familia lor. Acești nativi își doresc ca persoanele pe care le iubesc să le fie alături toată viața.

Ce își doresc bărbații cel mai mult de la femei, în funcție de zodie. Cine este „familistul zodiacului” și ce nativ vrea mai ales sex-appeal

3. Rac

Racii își păstrează întotdeauna familia și casa aproape de inimă. Indiferent unde îi duce viața, acești nativi își păstrează familia cât mai aproape cu putință. Chiar dacă ajung să locuiască la o distanță mare de familiile lor, Racii vor păstra legătura.

În privința partenerilor și copiilor lor, Racii le sunt mereu aproape, aceștia fiind prioritatea lor absolută.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com