Zodiile care risipesc banii, horoscop cu Mihai Voropchievici. Capricornii sunt cei mai responsabili, Berbecii cheltuiesc impulsiv

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, care sunt zodiile risipitoare ale zodiacului.

a

Berbec

Berbecul este prima zodie care are o tendinţă impulsivă de a cheltui. Cheltuie absolut pe orice. Cumpărarea impulsivă este ceva ce îl satisface.

Taur

Banii sunt cheltuiţi pentru satisfacerea simţurilor. Pentru plăceri. Tinde să investească banii în lucruri de lux. Dacă nu are opulenţă nu se simte bine. Ei sunt selectivi, vor tot ce-i mai bun.

Gemeni

Gemenii cheltuiesc banii din curiozitate. Caută multe opinii înainte de a face cumpărăturile. Investesc mult în instruire. În cărţi, în filme bune sau la tot ce înseamnă canale de difuzare. Ei dau banii cu un scop.

Rac

Au o tendinţă să economisească. Când pleacă banii de la un Rac, aceştia sunt bine direcţionaţi. Cumpără pentru ceilalţi. Sunt zgârciţi când este persoana lor în jur. Ei se lasă pe planul secund. Dau banii pe ingrediente. Le place să gătească.

Leu

Este feroce, dar romantic. Este impulsiv şi la cumpărături. Îi împrumută pe ceilalţi cu bani. Leul îşi cheltuie bani pe haine. Cam tot ce înseamnă ieşirea în lume. El trebuie să strălucească.

Fecioară

Fecioarele nu-şi planifică economiile într-un mod detaliat. Sunt înclinate să dea banii pe lucruri practice. Dă mulţi bani pe produse de curăţenie şi igienă.

Balanţă

Balanţa are greutăţi atunci când vine vorba de luarea unei decizii economice importante. Când vine vorba de cumpărături legate de modă, nu dau greş pentru că sunt interesate să arate bine.

Scorpion

Nu spun pe ce cheltuie banii. Sunt secretoşi. Ei sunt darnici, dar nu cer sfaturi în materie de economie. Fac cumpărături cu bun gust. Este tot ce ţine de misticism.

Săgetător

Nu vor ca banii să le conducă lumea. Știu să trăiască şi cu bani şi fără. Sunt foarte buni în tot ce înseamnă finanţe.

Capricorn

Sunt cei mai responsabili din tot horoscopul. Sunt strângăreţi. Vor cumpăra ceva de înaltă calitate. Nu dau banii pe mărunţişuri. Vor să fie asiguraţi.

Vărsător

Visează la o lume în care banii nu sunt singura monedă. Fac cumpărături în magazine locale. Dau banii pe cel mai recent model de telefon, pe o cameră foto bună sau pe o carte bună.

Peşti

Peştii sunt dezinteresaţi de bani. Pot uita şi unde i-au pus. Nu-i interesează banii. Sunt interesaţi de afecţiune, pasiune şi dragoste. Dau banii pe pietre preţioase, cărţi despre spiritualitate. E atras de mistic.

Sursa: https://fresh24.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com