AD

HOROSCOP

Zodiile care se despart in 2018 – Iubirea nu mai este de partea lor

todaydecembrie 28, 2017 3

Background
share close
AD
AD

Anul 2018 nu va reuşi să împace toate zodiile care vor să trăiască o iubire ca-n filme.

Pe plan amoros, câteva dintre ele vor suferi şi se vor confrunta cu decepţii. Află mai jos care sunt zodiile care îşi vor lua adio de la partener.

Berbec

Chiar dacă nu recunoşti, tu şi partenerul aveţi probleme de cuplu mai vechi şi nu vă mai înţelegeţi ca la început.

Anul 2018 s-ar putea să vă aducă o despărţire, însă nu trebuie să suferi sau să îţi pierzi cumpătul.
S-ar putea ca acesta să fie cel mai bun lucru care ţi s-a întâmplat în toată viaţa ta. Încearcă să priveşti înainte şi să te gândeşti că dacă aveaţi probleme mai vechi poate că nici nu vă potriveaţi împreună!

Leu
Ai luptat mult până să îţi găseşti pe cineva, însă nici această persoană nu îţi este predestinată.
Nu mai comunicaţi şi ajungeţi să vă certaţi din orice nimic.
Mai mult, poate ar fi mai bine să te întrebi dacă partenerul îţi este fidel, căci s-ar putea să ai parte de surprize total neplăcute.
Orice dezamăgire ai avea, încearcă întotdeauna să vezi şi partea plină a paharului, căci vei avea satisfacţii pe toate celelalte planuri.

Scorpion
Eşti campioană la relaţii eşuate şi asta pentru că întâlneşti mereu persoanele nepotrivite.
Nu te potriveşti deloc cu partenerul şi acest motiv te va face chiar pe tine să pui capăt relaţiei în 2018.rebuie să admiţi că e şi greşeala ta, căci eşti prea naivă şi ai încredere în toţi dubioşii.

Peşti
Nici ţie nu îţi va merge bine pe plan amoros în 2018, cel puţin până nu te desparţi de partenerul care te sufocă. Nu eşti obişnuită să stai lângă o persoană posesivă, care îţi controlează orice mişcare şi se comportă cu tine ca şi cum ai fi un obiect. Poate ar fi mai bine să iei o pauză de la relaţii şi să te concentrezi pe viaţa profesională, care îţi poate aduce numeroase satisfacţii. Nu mai suferi din dragoste! Nu faci decât să îţi pierzi timpul.

Horoscop 2018 – Predicţii pentru fiecare zodie

Mulți oameni iubesc să citească horoscopul. Se estimează că între 20-30% dintre femei fac acest lucru în mod regulat. Acest lucru este deosebit de popular la începutul fiecărui an nou, deoarece oamenii vor să știe ce anume îi aşteaptă anul viitor. Se pare uneori că toate horoscoapele se pot aplica și acest lucru se datorează faptului că acestea sunt păstrate generice pentru a acoperi o mare parte a populației, 1/12 să spunem. În plus, dacă ați realizat vreodată harta dvs. astrologică, veți ști că sunteți compus din mai mult decât zodia dvs. primară. Influențe mari sunt și cele 12 case și mai ales semnul ascendent sau în creștere.

Acum, vă rugăm să rețineți. Această listă este destinată distracției. Este cu adevărat numai în scopuri de divertisment. Fiecare individ adult este încă responsabil pentru deciziile pe care le ia în viață.

1) Berbec

21 martie – 20 aprilie
Acesta va fi un an bun în ceea ce privește securitatea pentru dvs. Aveți prieteni pe care vă puteți baza! Puteți vorbi liber și deschis cu ei. Problemele dvs. sunt în siguranță cu ei.

2) Taur

21 aprilie – 21 mai
Anul acesta se referă la loialitate. Investiți numai în bunăstarea (fizică și financiară) în oamenii și instituțiile cu care vă cunoașteți și în care aveţi încredere că vă vor binele.

3) Gemeni

22 mai – 21 iunie
În acest an o femeie pe care o cunoașteți vă va învăța ceva important cu privire la sănătatea dumneavoastră și vă va ajuta să faceți alegeri de stil bun de viață.

4) Rac

22 iunie – 22 iulie
Claritate pe frontul de acasă. Problemele și neînțelegerile cu cei apropiați se vor rezolva în cele din urmă.

5) Leu

23 iulie – 22 august
Dificultăți și greutăți existente și cunoscute care implică o femeie, poate o mamă sau o femeie mai în vârstă, vor rămâne, din păcate, și în acest an.

6) Fecioara

CITESTE CONTINUAREA PE PAGINA2

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com