AD

HOROSCOP

Zodiile care se îndrăgostesc de persoane nepotrivite – Suferă cel mai mult din dragoste!

todayfebruarie 19, 2018 3

Background
share close
AD
AD

Dragostea nu este ușoară dacă te îndrăgostești de cine nu trebuie. Există persoane care au ghinionul să se îndrăgostească de persoanele nepotrivite și din această cauză riscă să rămână singuri o perioadă sau poate toată viața.

Astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale care sunt predispuse să sufere din dragoste pentru că intră în relații doar cu persoanele nepotrivite. Vezi dacă tu te afli printre ele!

LEU:

Leii sunt unii dintre cele mai orgolioase semne zodiacale și cred că orice își doresc trebuie să aibă. Dacă vor să fie cu cineva, nu va conta că acea persoană este căsătorită sau nepotrivită pentru ei din anumite motive.

În momentul în care se îndrăgostesc și vor să aibă alături pe cineva, vor fi în stare de orice pentru a obține ceea ce-și doresc cel mai mult. Totuși, rezultatele nu sunt mereu așa cum speră ei să fie și de aceea ajung deseori să suferi din dragoste.

BERBEC:

Berbecii nu sunt cei mai norocoși în dragoste și fac deseori greșeala de a se îndrăgosti de persoanele nepotrivite. Chiar și în momentele în care realizează că nu vor avea nici un viitor alături de persoana respectivă, tot nu vor s renunțe.

Berbecii acționează din impuls și nu se gândesc înainte de a lua o decizie, ci se lasă ghidați de emoții și sentimente, iar acest lucru nu este deloc în avantajul lor.

Bineînțeles că există și nativi în berbec care au norocul să-și găsească jumătatea i să fie fericiți, însă, de cele mai multe ori, berbecii suferă din dragoste până să ajungă să fie împliniți pe plan sentimental.

FECIOARĂ:

Și nativii născuți sub semnul zodiacal al fecioarei se îndrăgostesc de persoanele nepotrivite și ajung să sufere mult. Acest lucru se întâmplă pentru că nu au încredere în ei și în puterea lor de a-i seduce pe cei din jur.

De multe ori, fecioarele nu reușesc să vadă părțile bune ale unei persoane, fiind extrem de pretențioși, și ajung să o excludă total din viața lor, chiar dacă era persoana potrivită pentru ei.

În schimb, acești nativi aleg mereu persoanele nepotrivite și ajung să sufere enorm. În timp, se conving și ei că au făcut o greșeală și că acele persoane sunt opusul la ceea ce-și doreau ei de fapt.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com