AD

HOROSCOP

Zodiile care vor lua decizii greșite în luna noiembrie. Va urma o perioadă cu certuri și accidente

todaynoiembrie 6, 2021

Background
share close
AD
AD

Potrivit astrologului Mariana Cojocaru, urmează o perioadă destul de dificilă pentru mulți nativi.

Va fi o perioadă grea pentru că au loc mai multe eclipse. Din cauza acestui fenomen, cei mai mulți oameni vor fi debusolați și vor lua decizii extrem de greu, a spus astrologul la Antena Stars.  

Zodiile care vor lua decizii greșite în luna noiembrie. Va urma o perioadă cu certuri și accidente

Berbec

Acești nativi nu știu ce să facă. Au tot felul de decizii de luat, dar nu găsesc soluția singuri. Au diferite dileme de natură karmică.

Taur

Acești nativi sunt ușor destabilizați, mai ales începând cu data de 19 noiembrie. E o perioadă de cumpene. Unii sunt foarte agitați în relațiile de familie, dar și în carieră.

Gemeni

La acești nativi se schimbă brusc macazul karmic. Aceștia ar putea avea probleme în relație. Probleme pot întâmpina și în relațiile cu diverși colaboratori, parteneri. Contează extrem de mult ce decizii iau. Trebuie să rezolve problemele restante.

Rac

Eclipsa parțială de lună anunță o perioadă extrem de grea. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți în relație, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. În plus să nu neglijeze nici sănătatea.

Leu

Acești nativi vor fi influențați de eclipsa de soare. Dacă nu sunt atenți ar putea să fie implicați în accidente sau conflicte. O perioadă în care iau decizii extrem de greu.

Fecioară

În viața acestor nativi este posibil să apară o răscruce. Se vor orienta greu și nu trebuie să ia decizii importante, pentru că s-ar putea să regrete mai târziu.

Balanță

În aceasta perioadă s-ar putea să fie implicați în diverse certuri sau trădări. Problemele acestea ar putea să marcheze emoțional nativii acestei zodii. Trebuie să fie atenți la sănătate, carieră, dar să nu neglijeze nici relațiile sentimentale.

Scorpion

De pe 19 noiembrie s-ar putea să aibă loc niște schimbări bruște.

Săgetător

Unii nativi vor fi afectați în zona profesională, alții în zona sentimentală. O perioadă care va fi marcată de supărări, trădări în dragoste, adulter.

Capricorn

Din cauza eclipselor, acești nativi vor fi puși în situații delicate, extreme. Nu vor știi exact ce să facă, ce decizii să ia.

Vărsător

Cuvântul cheie este constrângere. Unii nativi ar putea face lucruri pe care nu le doresc, alții sunt împinși de la spate în anumite acțiuni.

Pești

Acești nativi vor trece și ei printr-o perioadă grea. Nu găsesc soluții pentru problemele care îi macină, chiar dacă se gândesc foarte mult.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com