AD

HOROSCOP

Zodiile cărora Dumnezeu le dă putere mereu. Cad, dar se ridică de fiecare dată

todayfebruarie 4, 2018 6

Background
share close
AD
AD

Nici o persoană nu are o viață roz, fără momente grele sau fără cumpene, însă depinde doar de noi cât de repede și cât de afectați ne lăsăm de aceste lucruri. Este foarte important să reușești să le depășești.

Unele persoane pur și simplu nu pot trece peste aceste momente de cotitură, în timp ce alții trec peste orice obstacol și au puterea de a transforma orice necaz în ceva favorabil lor. Este posibil să fie și un sprijin divin.

Astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale care pot trece peste orice obstacol și pe care Dumnezeu le ajută de fiecare dată să se ridice și să o ia de la capăt, scrie estisuperba.ro. Iată care sunt acestea! Te numeri printre ele?

Citeşte şi Horoscop 4 februarie 2018. Pierderi masive de bani pentru mai multe zodii

SCORPION:

Chiar dacă acești nativi sunt prin definiție încăpățânați și au multe de pierdut din această cauză, scorpionii sunt extrem de ambițioși și determinați atunci când își doresc ceva. Chiar dacă în drumul lor către reușită eșuează, vor depăși momentul cu fruntea sus și se vor ridica mult mai puternici.

Acești nativi ies mere câștigători pentru că știu să-și depășească limitele. Datorită ambiției lor, scorpionii vor reuși întotdeauna să treacă de greutățile pe care le pregătește viața.

Citeşte şi 3 zodii care se despart până la Ziua Îndrăgostiţilor 2018

BERBEC:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt adevărați conducători. Sunt plini de entuziasm și au personalități extrem de puternice, dar sunt și ambițioși și acest lucru îi ajută să facă față tuturor provocărilor.

Chiar și în momentele în care necazurile îi doboară pe acești nativi și invidia celorlalți le strică reputația, au puterea de a trece peste și de a-și relua locul în societate. Se spune că acolo sus este cineva care ne protejează și chiar așa este și în cazul acestor nativi.

CAPRICORN:

Este bine știut faptul că acești nativi sunt persoane ambițioase și, mai ales, muncitoare. Capricornii nu se lasă niciodată doborâți și vor rămâne fermi pe poziții chiar și în cele mai dificile momente din viața lor.

Nu își pierd niciodată speranța și Dumnezeu are mari planuri pentru ei pentru că nu-i părăsește niciodată. Acești nativi sunt motivați să-și atingă scopurile, de aceea au o mare forță în ei care îi face să se întoarcă pe drumul cel bun de fiecare dată.

sursa:wowbiz.ro

18 Adevăruri în spatele obiectelor pe care le folosim în fiecare zi

De ce adidașii au un vârf din cauciuc? Și de ce sunt tăieturi pe baghete? Cu toţii ne-am pus aceste întrebări cel puțin o dată.

Iată adevăratele semnificații din spatele lucrurilor pe care le folosim în fiecare zi. Este interesant să aflăm că unele dintre ele au fost influențate de evenimente istorice, iar altele au apărut ca urmare a confuziei lingvistice ca și cu ultimul punct de pe lista noastră.

De ce nu sunt literele de pe tastatura calculatorului ordonate în ordine alfabetică?

Unii oameni cred că acest aranjament de litere a fost creat pentru a vă ajuta să ajungeți la tastele cele mai frecvent utilizate cu ușurință. Dar asta este doar o parte a adevărului. La mașinile de scris originale, literele erau aranjate în ordine alfabetică. Cu toate acestea, plasarea tastelor în acest fel facea tastarea dificilă, pentru că vechile mașini de scris se blocau cu ușurință. De aceea, literele care sunt frecvent utilizate împreună sunt plasate departe una de cealaltă.

A apărut apoi aspectul familiar al tastaturii QWERTY. Este departe de a fi perfect, dar oamenii nu-l vor schimba pentru că toată lumea s-a obişnuit.

De ce unele haine au patch-uri pe cot?

Această tendință de modă a apărut inițial pe hainele militare. Soldații trebuiau să se târască pe coate, iar țesătura subțire se rupea. De aceea, coatele uniforme erau acoperite cu un strat suplimentar de țesătură.

Mai târziu, vânătorii au adoptat această idee, făcând astfel împușcarea mai convenabilă și salvând țesătura. Iar după anii ’50, studenții din multe universități americane au împrumutat ideea și au transformat-o într-o tendință reală de modă.

De ce este vândută înghețată într-un con?

La sfârșitul secolului al XIX-lea, înghețata a fost vândută în “pahare de înghețată penny”. Acestea au fost clătite cu apă, în cel mai bun caz, înainte ca alt client să le folosească.

Cu toate acestea, o soluție simplă a apărut în 1904. Datorită vremii extrem de calde, oamenii se îngrămădeau să cumpere înghețată, dar vânzătorul nu avea suficiente pahare pentru toate acestea. Vânzătorul de vafe a rulat rapid vafele în formă de con și le-a vândut ca înghețată.

Toți au fost mulțumiți de rezultat, în special medicii, deoarece paharele penny au fost un motiv pentru răspândirea tuberculozei.

Ce face acest mic punct negru?

Micul punct negru dintre bliț și aparatul foto de pe un iPhone este un microfon care anulează zgomotul. A fost plasat acolo pentru a filtra zgomotul ambiental de la sunetul dorit, care este deosebit de util în medii zgomotoase. Ajută telefonul să taie zgomotele de fundal și să vă păstreze vocea.

De ce Tenişii au vârfuri din cauciuc?

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com