Zodiile cu cele mai lungi relații de dragoste - RADIO FX NET

Zodiile cu cele mai lungi relații de dragoste

Cea mai statornică zodie de Pământ

Taurii, Fecioarele și Capricornii sunt, în general, familiști, tradiționaliști și foarte atașați de copii. Dar, dintre cele trei zodii, Capricornul este cel care bate recordul la longevitate în dragoste. Nativii Capricorni nu divorțează niciodată, iar, dacă sunt obligați să facă acest pas, o fac mai mult din mândrie, dar inima lor rămâne tot lângă omul iubit. Un Capricorn nu se implică într-o relație decât dacă știe că va dura pentru totdeauna.

Cea mai fidelă zodie de Aer

Dintre Gemeni, Vărsători și Balanțe, doar ultimele capătă un vot de încredere, când vine vorba de statornicie și fidelitate. Nativii din Balanță reușesc să aibă relații lungi deoarece, pentru ei, nu contează doar pasiunea și distracția, ci și prietenia și încrederea. Ei știu să prețuiască fidelitatea partenerilor lor și să răspundă cu aceeași monedă.

Cea mai stabilă zodie de Foc
Se spune că inimile Berbecilor, Leilor și Săgetătorilor sunt cele mai nestatornice și sentimentele lor, cele mai călătoare. Cu toate că această afirmație a devenit un clișeu, ea conține un mare sâmbure de adevăr. Dar dintre cele 3 semne de Foc, surprinzător, Leii sunt cei mai fideli. Le ia mult timp până recunosc dragostea și până când oferă la rândul lor dragoste, dar când sunt fericiți și găsesc partenerul potrivit, sunt capabili să stea până la moarte lângă el.

Cea mai iubitoare zodie de Apă
Racii, Scorpionii și Pești sunt foarte generoși cu sentimentele lor, chiar dacă nu lasă pe oricine să le citească în suflet. Dar recordul cu cele mai lungi și stabile căsnicii îl dețin Scorpionii. Ba chiar sunt considerați cei mai fideli parteneri din tot zodiacul, deși sunt dificili, ascunși și secretoși. Sunt atrăgători și carismatici, își găsesc greu perechea potrivită, dar când o fac, se angajează pe viață să fie alături de ea și să îi ofere totul.

Cei mai buni soți din zodiac, dar și cei mai nepricepuți

Top 3 cei mai buni soți din zodiac
Cei mai mulți bărbați din aceste zodii sunt soți foarte buni, serioși, muncitori și implicați. Te poți baza pe ei, sunt fideli și se dedică familiei. Dacă mai există mici excepții, acestea confirmă regula, după cum spune o vorbă.

Racul, întotdeauna în top printre cei mai buni soți
Nativii Raci sunt romantici, răbdători și afectuoși. Fericirea soției lor este foarte importantă, așa cum este importantă orice dorință a copiilor și orice eveniment, cât de mic, din familie. Sunt sensibili, iar acest lucru poate naște adesea tensiuni în cuplu, dar partenerele care îi cunosc foarte bine știu că sunt loiali și că fac totul pentru familia lor.

Leul, un soț pe care te poți baza
Chiar dacă au reputația că sunt egoiști, bărbații Lei se numără printre cei mai buni soți când iubesc sincer. Partenerele lor sunt răsfățate, primesc mesaje de dragoste și surprize romantice când se așteaptă mai puțin. Iar acest obicei nu dispare după primii ani de căsnicie. Femeia care știe să întrețină pasiunea unui Leu îl va avea lângă ea toată viața și se poate baza pe el în orice moment.

Capricornul, serios și amuzant
Nu este romantic precum Racul, nu este jovial precum Leul, dar soțul Capricorn oferă stabilitate, siguranță și un confort emoțional pe care orice femeie îl va aprecia. Iar cine cunoaște bine Capricornii, știe că pot fi foarte amuzanți când sunt fericiți și când sunt iubiți. Bărbații Capricorni oferă aproape totul în dragoste, sunt fideli pe viață, dar sunt și exigenți.

Top 3 cei mai nepricepuți soți
Săgetătorul, prea împrăștiat
Bărbatul Săgetător își propune mereu să fie un soț mai bun, dar nu prea reușește. Nici nu prea știe cum. Încearcă să fie mai ordonat, mai responsabil, mai afectuos, dar toate aceste obligații îl obosesc și dă bir cu fugiții când ți-e lumea mai dragă. Nu poți avea pretenția de la un Săgetător să se numere printre cei mai buni soți. Obișnuiește-te cu el așa cum e!

Bărbatul Fecioara, prea delăsător
Cine este căsătorită cu un nativ din Fecioară știe deja că este genul de bărbat de care trebuie să ai grijă toată viața. Este dedicat familiei, dar nu trebuie să îi ceri lucruri prea grele, pentru că nativul Fecioară nu va depune niciodată eforturi mai mari decât simte el că poate. Soția este cea care trebuie să se zbată și să ofere mai mult familiei.

Berbecul, prea dominant
Poate fi un soț pasional, plin de surprize și fidel multă vreme, dacă este lăsat să domine și să conducă el tot. Nu suportă ca soția sau altcineva din familie să ia decizii fără el. Dacă te lași condusă, își va pierde interesul. Dacă îl înfrunți, declanșezi o tensiune permanentă care va măcina orice afecțiune și încredere. Cum o dai, cu Berbecul tot nu e bine!

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com