Zodiile cu noroc imens în această primăvară. Din martie, vor obţine ceea ce îşi doresc

Nativii câtorva dintre semnele zodiacale vor trece prin momente excepţionale.

a

Berbecii vor avea parte de câştiguri financiare serioase în perioada următoare. Din lunile martie şi aprilie, lucrurile se vor reaşeza pentru ei din punct de vedere profesional.

Gemenii vor fi extrem de încrezători în forţele lor, extrem de vigilenţi şi de persuasivi. Vor avea parte de tot ceea ce îşi doresc. Vor fi în primul rând încântaţi că vor reuşi să facă o serie de lucruri pe care nu le-au făcut la momentul potrivit.

Racii vor începe o nouă viaţă. Vor ajunge departe doar dacă vor şti cum să gestioneze situaţia lor financiară, ce fel de investiţii trebuie să facă.

sursa: romaniatv.net

 

 

2018: Ce ne aduce noul an şi cum ne putem concentra energetic

Trecerea de la 2017 la 2018 este binevenită de mulți. Se pare că 2017 a fost un an bun de clarificare, re-aliniere și ajustare. În timp ce acest tip de lucru se întâmplă tot timpul, părea a fi adevăratul lucru greu care a ieșit în 2017.

Uneori putem să ne uităm la aceste lucruri și să dăm vina pe alții, dar asta nu ne duce nicăieri. Trebuie să ne concentrăm pe noi înșine. Ce fac pentru a cauza asta? Cum aș fi putut să vorbesc și să fac ceea ce a fost în inima mea mai devreme? Viața ne oferă experiențele necesare pentru a aduce lucrurile pe care le evităm la suprafață și pentru a le elimina. Oamenii care par a fi “răi” sau “o” problemă “sunt într-adevăr profesorii noștri. Desigur, s-ar putea să nu mai dorim să ne aliniem cu ei în viața noastră, dar ei încă ne ajută.

Astrologia din 2018

Din perspectivă lumească, afacerile, finanțele și guvernul vor fi contestate cu schimbări structurale chiar mai mult decât înainte. Vom vedea probabil acest lucru cu creșterea criptocurrency și cu modul în care o mulțime de aceste sisteme vechi funcționează.

Pluto a intrat în Capricorn pe 26 noiembrie 2008. Asta a fost atunci când am văzut o instabilitate financiară imensă și. din acea cenușă, am văzut nașterea criptocurrencyului. Această fază va dura până în 2024 și vom continua să trecem printr-o transformare a activității bancare, a afacerilor, a valutei etc. Având în vedere că Saturn tocmai a intrat în acest amestec la 19 decembrie 2017, va ancora și va intensifica schimbările pe care Pluto le aduce . Deci, deși am văzut deja unele schimbări în afaceri, finanțe și guvern, putem vedea că se mărește cu energia adăugată a lui Saturn.

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com