Zodiile cu noroc urias in urmatorii 5 ani: fericire, noroc, bunastare

Fericire, noroc, bunăstare. Sunt doar câteva dintre atributele care vor caracteriza viaţa anumitor zodii în următorii 5 ani.
Berbec

a

Se pare că vei începe să culegi roadele muncii tale din ultimii 10 ani, în care ai tras pe brânci şi în care poate ai avut impresia că totul efortul este în zadar.

Următorii 5 ani vor fi extrem de prolifici – vei obţine succese după succese. Veniturile tale vor creşte constant, vei dobândi o poziţie socială şi mai bună, cu o vizibilitate mai mare.

Nu este exclus să îţi măreşti familia, aducând pe lume un copil – următorii 5 ani sunt, practic, perfecţi pentru întemeierea unei familii, asta dacă nu ai făcut-o deja.
Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, următorii 5 ani sunt ideali pentru flirt, dragoste şi iubire. Este posibil ca anul 2019 să vină cu un succes răsunător în afaceri. Tot în acest an este posibil să primeşti o moştenire.

Până în anul 2022 vei reuşi să atingi apogeul carierei, profesiei căreia i-ai dedicat ultimii ani din viaţă. Popularitatea ta va fi într-o continuă creştere şi vei avea succes pe toate planurile.

De asemenea, vor lipsi grijile financiare. Va fi o perioadă plină de experienţe pozitive, o perioadă în care ţi-ai putea îndeplini un vis, fie în ceea ce priveşte cariera, fie în ceea ce priveşte viaţa personală. De asemenea, ţi-ai putea achiziţiona o locuinţă.

Sursa:kfetele.ro

8 motive pentru a spăla hainele noi înainte de a le purta

Dacă sunteți o astfel de persoană care abia așteaptă să cumpere un costum nou și să îl poarte în aceeași zi, fiţi atent. Dacă vă grăbiți acasă imediat ce părăsiți magazinul, nu este o idee bună. Este o chestie obișnuită de făcut, deoarece mulți oameni au devenit foarte entuziasmați de noile lor achizitii, dar aceasta poate fi o problemă atunci când o persoană este prea anxioasă.

Să explicăm de ce. Când hainele sunt noi, pot conține particule alergene lipite de țesătură datorită procesului de fabricare și al transportului. Și acest lucru poate duce la alergii grave și iritații ale pielii persoanelor sensibile. Din acest motiv, este recomandat să respirați adânc, să numărați până la 10 și să așteptați să vă purtați hainele noi imediat după ce vă asigurați că sunt spălate în mod corespunzător.

Cu excepția faptului că, pentru a evita ruinarea piesei în timpul primei sale călătorii într-o mașină de spălat, există câteva sfaturi care sunt foarte importante pentru a fi urmate.

Testarea culorii
Înainte de a vă pune hainele noi în mașina de spălat, este important să umeziţi o mică parte și să o acoperiți cu o bucată de pânză albă. Apoi, călcați zona. Acest lucru vă va informa dacă colorantul folosit pentru a colora piesa este probabil să se decoloreze. Dacă pânza albă este pătată sau chiar murdară, nu o priviți cu nici o altă bucată de îmbrăcăminte, deoarece este posibil să se păteze și să o stricaţi.

Separare după culoare
Ori de câte ori utilizați o mașină de spălat, se recomandă separarea spălării în două etape: una pentru piesele albe și una pentru cea colorată.

Tipul de țesătură
Separați după țesătură și reglați ciclul de spălare conform. Aceasta este o modalitate foarte bună de a păstra piesa.

Aveți grijă cu cantitatea de balsam și detergent
Se recomandă întotdeauna respectarea recomandărilor producătorului privind dozajul.

Utilizați partiția de produs desemnată
Nu vărsați niciodată produsele de spălat direct pe haine. Aproape toate mașinile de spălat vin cu o partiție adecvată în care să le păstreze. Dacă mașina dvs. de spălat nu are, ar trebui să diluați pulberea de detergent în apă înainte de a o turna în mașină și, de preferință, înainte de a adăuga hainele.

citeste continuarea pe pagina2>>

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com