AD

HOROSCOP

Zodiile cu noroc uriaş în următorii 5 ani. Perioada favorabilă începe în ianuarie 2018

todaydecembrie 22, 2017

Background
share close
AD
AD

Berbec

Se pare că vei începe să culegi roadele muncii tale din ultimii 10 ani, în care ai tras pe brânci şi în care poate ai avut impresia că totul efortul este în zadar.

Următorii 5 ani vor fi extrem de prolifici – vei obţine succese după succese. Veniturile tale vor creşte constant, vei dobândi o poziţie socială şi mai bună, cu o vizibilitate mai mare.

Nu este exclus să îţi măreşti familia, aducând pe lume un copil – următorii 5 ani sunt, practic, perfecţi pentru întemeierea unei familii, asta dacă nu ai făcut-o deja.

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, următorii 5 ani sunt ideali pentru flirt, dragoste şi iubire. Este posibil ca anul 2019 să vină cu un succes răsunător în afaceri. Tot în acest an este posibil să primeşti o moştenire.

Până în anul 2022 vei reuşi să atingi apogeul carierei, profesiei căreia i-ai dedicat ultimii ani din viaţă. Popularitatea ta va fi într-o continuă creştere şi vei avea succes pe toate planurile.

De asemenea, vor lipsi grijile financiare. Va fi o perioadă plină de experienţe pozitive, o perioadă în care ţi-ai putea îndeplini un vis, fie în ceea ce priveşte cariera, fie în ceea ce priveşte viaţa personală. De asemenea, ţi-ai putea achiziţiona o locuinţă.

sursa:realitateatv.ro

11 Semne importante că nu bei suficientă apă

Nu există ceva pe lume mai răcoritor decât un pahar de apă rece. Nu cred că există cineva în viață care să poată nega că uneori un pahar simplu de apă poate fi mai satisfăcător decât o ceașcă de cafea sau o cutie de cola. În ciuda acestui fapt, prea mulți dintre noi nu beau suficientă apă zilnic. Prin faptul că ne lipsim de cea mai naturală resursă a lumii, ne facem rău încontinuu corpurilor noastre. Dacă recunoașteți oricare dintre următoarele semne în sine, vă recomandăm să mergeți imediat și să beți un pahar de H2O.

Aveţi gura uscată
Acest lucru pare destul de evident, dar ramificațiile ar putea să nu fie așa. Desigur, ori de câte ori simțiți senzația lipicioasă și urâtă în gură, ați ajunge, evident, la un fel de lichid. Dar băuturile dulci sunt doar o soluție temporară la o problemă mai mare. Apa potabilă lubrifiază membranele mucoase din gură și gât, care va continua să vă mențină gura umedă cu saliva mult timp după prima înghițire.

Pielea uscata
Pielea dvs. este organul cel mai mare al corpului , deci trebuie să rămâneţi hidratat. De fapt, pielea uscată este unul dintre primele semne de deshidratare pe deplin, ceea ce poate duce la probleme mult mai mari. Lipsa apei înseamnă lipsa transpirației, ceea ce duce la incapacitatea organismului de a spăla excesul de murdărie și ulei acumulat pe tot parcursul zilei. Dacă doriți să vă împiedicați provocările, primul dvs. recurs ar trebui să fie să beți mai multă apă.

Sunteţi prea însetat
Am trecut deja de gura uscată, dar setea merge mai departe de o limbă uscată. Oricine a avut vreodată o mahmureală vă poate spune că, după trezire, corpul nu poate obține suficientă apă. Alcoolul deshidratează întregul corp, iar apa de băut trimite mesajul “DA TE ROG!” Către semnalul creierului până când nivelul lichidului va reveni la valoarea inițială. Ascultați ce vă spune corpul; știe despre ce vorbește!

Ochii uscați
Până acum ar trebui să fie clar că apa potabilă afectează mai mult decât gura și gâtul. Lipsa aportului de apă duce la ochi uscați (din nou, gândiți-vă la ultima mahmureală). Fără apă în corp, conductele de lacrimi se usucă. Dacă vă gândiți “şi ce, dacă nu pot să plâng”, dați-vă seama că acest lucru ar putea cauza mult mai mult rău ochilor dvs., mai ales dacă purtați lentile de contact zilnic.

Simţiţi dureri articulare
Discurile cartilajului și coloanei vertebrale sunt formate din aproximativ 80% apă. Aceasta este o necesitate absolută pentru a ne păstra oasele de a se măcina unul împotriva celuilalt cu fiecare pas pe care îl facem. Menținându-vă corpul hidratat, vă asigurați că articulațiile dvs. pot absorbi șocul mișcărilor bruște, cum ar fi alergarea, săriturara sau căderea.

citeste continuarea pe pagina2>>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com