AD

HOROSCOP

Zodiile mai puțin norocoase în horoscopul lunii ianuarie 2018

todayianuarie 5, 2018 2

Background
share close
AD
AD

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii ianuarie 2018 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Berbec
Ai grijă pe ce cheltuiești banii! Indiferent de cumpărăturile sau investițiile pe care vrei să le faci, analizează cu atenție avantajele și dezavantajele. Luna aceasta, astrele te sfătuiesc să economisești și să încerci să găsești și alte surse de venituri.

Scorpion
Ferește-te de intrigi și nu răspunde provocărilor, decât pentru a arăta că ai dreptate. Luna aceasta, este posibil să apară momente tensionate și conflicte cu persoane în care aveai încredere, dar care își schimbă opiniile și deciziile de la o zi la alta.

sursa:libertatea.ro

Misconcepții comune pe care le-ați crezut întotdeauna (până acum)

Liliecii sunt orbi. Nu ar trebui să trezeşti un somnambul. Alcoolul vă menține cald. Acestea sunt câteva bucăţi de informație care sunt atât de comune încât le considerăm de la sine adevărate. Presupunem că sunt adevărate doar din cauza faptului că sunt permeabile în întreaga societate. Unele dintre aceste “fapte” sunt transmise din generație în generație. Sunt părinții care vă spun ce le-au spus părinții lor și așa mai departe și așa mai departe.

Altele sunt propagate de mass-media și de ficțiunea pe care o consumăm. Prin aceste două procese, dezinformarea se răspândește până când se încorporează ca o cunoaștere comună. V-ați gândi, odată cu apariția erei informaţiei, că aceste concepții greșite vor muri instantaneu, dar în timp ce internetul a făcut cu siguranță o schimbare, se răspândește dezinformarea la fel de repede. Drept urmare, în ciuda nenumăratelor articole care au fost descoperite în scris, tot felul de mituri, multe persoane continuă să le răspândească ca adevăruri.

Următoarele sunt câteva din miturile pe care mulți ni le-au vândut ca adevăruri. Poate ați auzit despre unele. Indiferent dacă afli acum adevărul sau ai știut de-a lungul timpului, acestea sunt doar câteva dintre greșelile comune pe care le considerăm fapte.

Bananele cresc în copaci

Plantele de banane pot arăta ca arbori datorită dimensiunilor lor imense și a tulpinii groase, dar sunt, de fapt, una dintre cele mai mari buruieni din lume. Acest lucru înseamnă, desigur, că banana este tehnic un fruct de pădure. Cine s-ar fi gândit?

Rasul îndeseşte părul

Contrar a ceea ce ştiţi, rasul nu are efect asupra grosimii sau vitezei de crestere a parului. Partea exterioară a foliculului de păr este deja moartă; se simte mai gros din cauza grosimii.

Urina calmeaza înţepăturile de meduze

Se crede pe scară largă că urina este o modalitate eficientă de a trata o înțepătură de meduze. Nu numai că urina pe rana ta nu este eficientă, dar ar putea chiar să o înrăutățească.

Guma rămâne în sistemul dvs. timp de 7 ani

Acesta este cel mai probabil un mit pornit pentru a împiedica copiii să înghită guma. Da, guma de mestecat nu poate fi descompusa de sistemul digestiv, dar asta inseamna doar ca trece prin intestin completă si la aceeasi rata ca orice altceva.

Pocnitul degetelor cauzează artrita

La valoarea nominală pare perfect rezonabil să se presupună că pocnirea articulaţiilor vă crește sansa de artrită. Dar se întâmplă nimic; doar bulele se sparg în fluidul sinovial al articulațiilor. Nu există nicio legătură cu artrita.

citeste continuarea pe pagina2>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com