AD

BANCURI

bancul zilei

todayaugust 19, 2017 2

Background
share close
AD
AD

Ion tragea sa moara. Maria, sotia lui, statea langa el. La un moment dat el deschise ochii si spuse cu vocea slaba…
– Am ceva sa iti marturisesc.
– Nu e nevoie, raspunse ea.
– Ba nu, insist! Vreau sa mor impacat… Sa stii ca te-am inselat cu sora ta, cu prietena ta cea mai buna si cu prietena ei cea mai buna…
– Stiu!, spuse Maria, acum odihneste-te… si lasa otrava sa isi faca efectul… 🙂

Clasamentul FOȘTILOR tăi, în funcție de zodia lor!

Până acum, probabil ai o listă destul de lungă de foști cu care ai avut legături fie mai profunde, fie mai trecătoare. Cert este că la un moment dat sau altul, cu toți ai ajuns sub așternuturi. Inevitabil, ai făcut o comparație între ei și i-ai clasificat după felul în care te-au făcut să te simți bine sau nu. Știi deja cine este pe locul 1 și cine este pe ultimul loc în top-ul preferințelor tale.

Dar ce spune zodia foștilor tăi despre abilitățile lor în pat? Află din rândurile de mai jos!

1. Săgetător

Pe locul 1, inevitabil, se află Săgetătorul, și probabil că de el îți este cel mai tare dor. Nu numai că este curios și energic, dar este și foarte aventuros în pat. Sigur a încercat mai mereu câte ceva nou cu tine, și ți-a frânt inima acum că nu-l mai ai.

2. Leu

Oh da, Leul chiar este nemaipomenit în pat. Este faimos pentru pasiunea pe care o are și tu încă nu ai avut o experiență sexuală care s-o depășească pe cea a fostului tău aflat în zodia Leu, mai mult ca sigur. A fost întotdeauna plin de umor în pat și a încercat să te facă să-l dorești tot mai mult.

3. Balanța

Bărbatul Balanță este un amant bun, deși poate deveni puțin nevoiaș. Nu contează cât de nevoiaș este în relație, cea mai bună parte este că petreci mai mult timp cu el în așternuturi. Sau petreceai.

4. Gemeni

Fostul tău aflat în zodia Gemeni era destul de afectuos și de minunat. Felul în care te atingea era foarte blând, iar la început era uimitor, până când ai început să te plictisești puțin cu el în pat. Să nu ne înțelegem greșit, a fost destul de grozav de cele mai multe ori, dar parcă îți doreai mai mult foc. În cele din urmă, nu ți-a fost suficient.

5. Berbec

Fostul tău Berbec era încrezător și determinat să te facă să-ți placă. Îți dădea mereu fiori pe șira spinării cu fiecare atingere, dar din nefericire, nu a fost foarte răbdător când a venit vorba de performanța ta asupra lui. Mereu aștepta de la tine, iar asta a ajuns să vă distrugă relația.

6. Rac

Fostul tău din zodia Rac avea o imaginație bogată și de obicei, era de acord cu tot ce-ți doreai. Cu toate acestea, îi lipsea stima de sine, care a ruinat complet momentul pentru tine. El și-a dorit să fie mereu complimentat, astfel încât să-l poți vedea dezbrăcat.

7. Scorpion

Era decent în pat. Acest fost s-ar fi situat în primele 5 locuri din clasament (la capitolul sexual), dar neîncrederea lui în tine a distrus orice moment pasional. Sigur, era bun la capitolul relații intime, dar sincer, nu a meritat stresul.

8. Capricorn

Ugh. Capricornul era prea mecanic în gesturi și acțiunile sale, și nu te-ai simțit bine deloc. Când credeai că va face o treabă bună, te lăsa nesatisfăcută de fiecare dată.

9. Vărsător

Acest fost nu și-a afișat niciodată emoțiile pentru tine. După luni bune, comunicarea dintre voi lipsea, astfel încât ai ajuns să nu mai suporți. Nu te-a întrebat niciodată ce ți-ai dorit sau ce ai simțit pentru el. Și nici nu te-a complimentat.

10. Taur

Deți ți-a oferit câteva orgasme, a fost incredibil de posesiv. Ai ajuns într-un punct în care relațiile intime nici nu mai contau. Tot ce voiai era să fugi departe, departe de el.

11. Fecioara

Ai evitat un glonț prin faptul că te-ai despărțit de el! Fecioarele sunt extrem de critice cu privire la performanța ta în pat, astfel încât nu puteai avea niciodată un moment de relaxare. Niciodată nu a fost mulțumit de ceea ce ai făcut.

12. Pești

A fost cel mai rău în pat și nu regreți că l-ai lăsat să plece. Era întotdeauna prea sensibil și plângea, și nu asculta ce-ți doreai. Singurul lucru de care-i păsa erau propriile lui nevoi și nu voia niciodată să te mulțumească. Deloc.

CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL

Cum ÎNȘELI în funcție de ZODIE! BERBECII sunt foarte NEMILOȘI!

Te-ai întrebat vreodată de ce obiceiul de a înșela este mai specific unora decât altora? Unii oameni par să aibă în sânge „boala de a înșela”, pe când alții nu ar încălca niciodată această regulă în iubire. Poate că de vină sunt semnele zodiacale. Ești curios să afli cum înșeli în funcție de zodie? Citește chiar acum și află, nu mai sta cu îndoiala!

Berbec

Berbecul este foarte crud atunci când vine vorba de înșelat. Dacă prinzi un Berbec că înșeală, el nu o va nega. În schimb, va spune ceva de genul: „Dragă, suntem amândoi adulți și trebuie să înțelegi ceva – acea persoană este mult mai bună decât tine și îmi pare rău.” Când sperai la imposibil, Berbecul chiar îți va arăta o fotografie cu persoana cu care te-a înșelat, așa încât să poți vedea singură cât de bine arată respectiva. Apoi, te va îmbrățișa și-ți va dori doar binele și să ai grijă de tine.

Taur

Persoanele Taur aproape nu înșeală niciodată în dragoste și sunt considerate cel mai loial semn al horoscopului. Dar dacă un Taur te înșeală pe tine, înseamnă că s-a îndrăgostit de altcineva și nu este vorba doar de o legătură la întâmplare. E ca și cum s-ar căsători cu persoana cu care te înșeală, într-atât de serios este. Dacă te-a înșelat, înseamnă că relația voastră s-a terminat. Despre asta e vorba.

Gemeni

Gemenii sunt niște trișori murdari. Te vor înșela cu cineva din cercul tău apropiat de prieteni sau cu oameni pe care-i cunoști. Ei vor să sta la masă împreună cu tine și cu prietenii tăi, fără ca tu să-ți dai seama că au făcut sex cu cel puțin 50% dintre oamenii de acolo. Le plac asemenea chestii. Dacă ești norocoasă, Gemenii nu te vor înșela. Fanteziile le vor fi de ajuns. Dar să știi că în capul lor, ei fac sex cu toți prietenii tăi.

Rac

Racul nu știe cum să înșele, așa că vei afla imediat. Nici nu trebuie să-i verifici telefonul pentru a găsi dovezi. Îți va spune din greșeală totul. Va suna ceva de genul: „E nebunește cum într-o zi poți trece de la a fi străin cu cineva la a-l iubi.” Și nu, nu vorbește despre tine. Dar Racului nu-i place să înșele. Motivul pentru care o face este că el încă este în căutarea unei persoane speciale. Până când nu o va găsi, nu va înceta să caute, dacă înțelegi ce vreau să spun.

Leu

Leul nu înșeală foarte des. Nu îi place să se miște prea mult sau să se confrunte cu drama care apare odată cu infidelitatea. Pentru Leu, e suficient să știe că acea persoană și cealaltă va vrea să se culce cu el într-o zi, dacă așa va avea chef. Cel mai probabil Leul tău nu va dori să se culce cu altcineva vreodată, decât dacă ceva nu este în regulă în relația voastră.

Fecioară

Fecioara înșeală ca Bond… James Bond. Dacă ești într-o relație cu o Fecioară căsătorită, întâlnirile voastre vor fi pline de aventură și mister. Fecioara îți va da un nume de cod și se va întâlni cu tine în diferite locații, în anumite momente. Partenerul partenerului tău nu va afla niciodată că este înșelat. Fecioara e chiar atât de bună la a ascunde lucrurile. Singura modalitate prin care partenerul Fecioarei poate afla dacă este înșelat e numai dacă Fecioara decide să-i mărturisească ce se întâmplă de fapt.

Balanță

Balanța stăpânește arta de a înșela. Ea se poate întâlni cu două persoane diferite timp de luni de zile, și nici una nu va afla vreodată despre cealaltă. Știe cum să aranjeze lucrurile într-un mod în care nimeni nu-i va pune vreodată întrebări, și toată lumea este fericită. Dar Balanțele iau căsătoria foarte în serios și rareori va dori să divorțeze. Ea va rămâne căsătorită pentru totdeauna, dar nu va înceta niciodată să înșele. Dacă vrei o persoană loială, îți sugerăm să te uiți în altă parte.

Scorpion

Scorpionul nu înșeală. Chiar nu. El ia foarte în serios dragostea și căsnicia. Înșelatul nu are sens pentru el. Singura problemă poate fi că Scorpionul se poate îndrăgosti de 10 ori într-o lună. E dificil să-i menții interesul pentru o perioadă lungă de timp, dar dacă voi doi sunteți căsătoriți, sunteți în siguranță.

Săgetător

Săgetătorul ADORĂ să înșele. E ca un joc pentru el. Profită de fiecare ocazie pe care o primește. E destul de ușor să afli dacă Săgetătorul te înșeală. Cel mai probabil, prietenii voștri comuni te vor anunța dacă l-au văzut pe Săgetător cu altcineva. De asemenea, prietenii tăi vor observa un comportament ciudat la el, chiar înainte ca el s-o comită. Îi place să se laude și să-și împărtășească intențiile sexuale cu altcineva, mai ales dacă e vorba de puțin alcool.

Capricorn

Capricornul înșeală și mai apoi se comportă ca și cum nu ar fi nimic în neregulă cu asta. Vor fi ceva de genul: „Dragă, ce-i mare lucru? Încă TE mai iubesc pe tine.” El vrea doar ca toată lumea să fie fericită. Nu e ușor să prinzi un Capricorn atunci când înșeală, dar dacă îl încolțești, va spune ceva de genul: „Okay, putem să luăm ceva de mâncare, dragă?” Iar asa te va face să fii confuză.

Vărsător

Vărsătorul este un trișor emoțional. El se va simți foarte incomod făcând lucrurile pe la spatele tău, și subconștient, va vrea să afli totul, pentru că urăște stresul de a ține chestii ascunse de tine. Vărsătorul iubește noutatea, iar acesta este motivul principal pentru care înșeală. Cu toate acestea, de fiecare dată când înșeală, își dă seama că nu există nimic nou de cucerit. E doar un cerc al tristeții.

Pești

Peștii sunt foarte elaborați în modul lor de a înșela. Ei pot scăpa din orice situație datorită minții lor ascuțite. Să spunem că te întorci acasă și găsești Peștii în pat cu altcineva. Vor spune: „Ce? Asta-i verișoara mea, doar ne relaxam, iubito! Ești nebună? Nu te-aș înșela niciodată!” Nu vor recunoaște niciodată și vei ajunge să le crezi povestea.

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com