5 zodii care iubesc prea mult

Fiecare persoană acționează și reacționează diferit atunci când este îndrăgostită. Dacă unii par destul de reci și indiferenți, alții sunt în stare să facă orice pentru persoana iubită și chiar să o îndrăgească mai mult decât se iubesc pe ei înșiși.

a

Acest lucru se întâmplă și în zodiac. Anumite zodii iubesc prea mult și pun întotdeauna nevoile persoanei dragi pe primul loc. Acestea se sacrifică în numele dragostei și se lasă pradă sentimentelor. Pentru ei, iubirea este cea mai importantă și principalul scop al vieții. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

 

Iată care sunt cele 5 zodii care iubesc prea mult!
Berbec

Femeia Berbec este atât de dornică să adauge pasiune relației sale încât uită să fiecare iubire vine cu riscul de a oferi mai mult decât a primi. Îi place să se arunce cu capul înainte în relații, așa cum face și în viață. Depune atât de mult efort, încât partenerul ei nu mai are nimic de făcut. Din fericire, aceasta poate observa ușor atunci când jumătatea nu se implică suficient și poate vorbi deschis despre acest lucru.

Gemeni

Nativa din Gemeni iubește sentimentul de a intra într-o nouă relație. Fiorii unei noi iubiri o fac să se simtă minunat. La început, poate fi extrem de atentă și grijulie, copleșindu-și perechea cu gesturi de iubire. Femeia Gemeni simte o nevoie foarte mare de a-și satisface partenerul. Deși relațiile sale sunt de obicei scurte, acestea sunt extrem de intense.

Balanță

Balanța este extrem de loială partenerului său și evită conflictele cu orice preț. Își iubește perechea atât de mult încât este în stare să îi ofere orice își dorește. Într-o relație poate să fie extrem de îndrăgostită, deoarece consideră că își exprimă cu adevărat emoțiile doar atunci când se implică 100%. Deși obișnuiește să vadă doar calitățile persoanei cu care este, uită de cele mai multe ori că nu toată lumea poate să o iubească la fel de mult.

barbat care isi cara iubita in spate

Săgetător

Primele etape ale relației sunt, pentru această femeie, emoții pure și pline de pasiune. Aceasta știe că poate să fie rănită și că relația poate să se termine rapid, însă acest lucru nu o împiedică să se lase dusă de val. Din acest motiv, ea face parte cu siguranță din categoria femeilor care iubesc prea mult.

Pești

Femeia Pești acționează întotdeauna sub influența emoțiilor. Atunci când găsește o persoană care îi place, are încredere în ea complet. Se va deschide față de ea și nu îi va fi teamă să fie vulnerabilă în preajma perechii sale. Deși știe că o relație nouă vine și cu pericole, va îndrăzni să riște de fiecare dată.

Zodiile care iubesc prea mult trebuie să fie mult mai selective în privința persoanei iubite și să știe că nu toată lumea are intenții bune în privința lor.

Ce se întâmplă cu Corpul tău când trăieşti 10 zile fără zahăr

În ultimii ani a devenit din ce în ce mai comună cunoașterea faptului că zahărul provoacă dezastru asupra sănătății noastre, ducând la astfel de afecțiuni predominante și grave precum obezitatea, diabetul de tip 2, bolile cardiace și chiar cancerul. Acum consumăm mai mult zahăr decât oricând, deoarece aproape toate alimentele procesate sunt îndulcite cu o anumită formă de otravă. Deși odată credeam că ne îngrăşăm datorită grăsimii, această teorie a fost dovedită incorectă și epidemia de obezitate s-a înrăutățit, deoarece producătorii de alimente au început să înlocuiască grăsimea cu zahăr în toate produsele noastre preferate.

Din fericire, daunele cauzate de zahăr pot fi prevenite cu ușurință și chiar inversate. În timp ce majoritatea dietelor tind să dureze luni pentru a arăta rezultate, reducerea consumului de zahăr poate avea efecte imediate, pozitive asupra sănătății generale. Într-un nou studiu privind copiii, cercetătorii au putut vedea îmbunătățiri dramatice în doar 10 zile.

Studiul

Dr. Robert Lustig și echipa sa de cercetători de la Universitatea din California, San Francisco, au reușit să scadă nivelul de trigliceride cu 33 de puncte în medie, iar colesterolul LDL (rău) a scăzut cu 5 puncte și presiunea arterială diastolică. În numai 10 zile, toți copiii care au participat la studiu au redus drastic riscul de diabet de tip 2.

În timp ce ei au testat doar copii, rezultatele covârșitoare pozitive sugerează beneficii similare pentru adulți.

Bine de stiut

Este important să știți că nu toate caloriile sunt create în mod egal. 100 de calorii de zahar nu sunt acelasi cu 100 de calorii de spanac. Din păcate, acest lucru nu este ceea ce companiile mari de alimente ar dori să credeți, deoarece aceștia cheltuiesc milioane de dolari pentru a-și publica produsele alimentare cu conținut scăzut de calorii, cu ideea nebună că aceasta înseamnă că ele reprezintă o alegere sănătoasă. De fapt, nu trebuie neapărat să ne concentrăm pe numărarea caloriilor; ar trebui să ne concentrăm asupra ingredientelor din alimentele noastre. În timp ce zahărul poate fi anunțat ca “fără grăsimi”, acesta este doar un joc de marketing inteligent, deoarece, deși zahărul în sine nu conține grăsime, acesta se stochează ca grăsime în sistem, mai ales dacă înghiți mai mult decât poate procesa ficatul, care este foarte puţin.

Pentru o dietă medie de 2.000 de calorii pe zi, Fundația Heart and Stroke recomandă ca nu mai mult de 10% din consumul de calorii să provină din zaharuri adăugate, care este de aproximativ 12 grame; pentru a pune acest lucru în perspectivă, o cutie de suc este de aproximativ 85%. Adevărat, nu avem nevoie de zahăr adăugat în dieta noastră, deoarece nu oferă nici o valoare nutrițională corpului. Zaharurile naturale din alimentele integrale sunt singurele de care avem nevoie. Dar, după cum sa menționat mai sus, zahărul este adăugat practic la toate alimentele procesate, astfel încât poate fi dificil de evitat; cu toate acestea, dacă citiți cu atenție etichetele ingredientelor, se poate face. Zahărurile adăugate vin în multe deghizări, așa că țineți cont de diferitele lor denumiri, cum ar fi: glucoză / fructoză, sirop de porumb cu conținut ridicat de fructoză, sirop de porumb, sucroză, maltoză, dextroză, zahăr din sfeclă, glucoză, și maltodextrină, printre altele. O modalitate foarte bună de a evita zahărul este să renunți la cumpărarea de alimente ambalate prelucrate și să alegeți în schimb alimente proaspete întregi.

Cum să renunțați și să vă detoxifiați de zahăr

Puteți sau nu să realizați acest lucru, dar zahărul de fapt provoacă dependenţă. Ați încercat vreodată să staţi fără? Apoi, puteți realiza puterea pe care o are asupra voastră. De fapt, unele studii au arătat că zahărul provoacă dependenţă la fel ca drogurile, iar unii chiar spun că zahărul este de fapt un drog! El declanșează aceleași centre ale creierului tău ca și drogurile cum ar fi cocaina sau heroina. Indiferent dacă sunteți dependent sau nu, este posibil să diminuaţi consumul sau chiar sa îl eliminaţi din dieta dumneavoastră.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com