AD

CURIOZITATI

Unul din toate aceste tunele îți poate descrie viata aproape exact. Faci o incercare?

todaydecembrie 13, 2017 3

Background
share close
AD
AD

TUNELUL 1
– Nimeni si nimic nu va sta in calea ta niciodata, deoarece tu chiar stii cu adevarat ce vrei de la viata ta. Ai nevoie de cineva care are nevoie de tine. Te-ai plictisit de atatea persoane false care se plimba in jurul tau si spun ca te poti baza pe ele, dar de fapt cand ai nevoie, fug de tine.
Nici nu iti imaginezi, nici nu o sa iti vina sa crezi pana cand nu o sa vezi ca viata ta o sa fie extrem de frumoasa! Atata timp cat iubesti si esti iubit, esti cel mai fericit om de pe acest pamant.
Nu mai tii cont de absolut nimic cand stii ca inima ta straluceste si se simte iubita de catre cineva care o merita cu adevarat. Exista o singura fiinta in intreaga lumea caruia ii esti dator, iar aceea este MAMA TA, cea care ti-a dat viata. Ai realizat ca parintii iti vor ramane cei mai buni prieteni. Pentru tine FAMILIA inseamna foarte mult.
Pacat este ca de cele mai multe ori tot tu ai de suferit! Nu trebuie sa iei prea in serios rautatile celor din jur, nu e de ajuns ca te-a pus o data la pamant, dar te va distruge incet incet! Ce trebuie sa stii despre tine, este faptul ca nu mai trebuie sa te uiti in spate! Ce a fost,a fost! Nu te mai lega de trecut, nu te vei mai intoarce acolo!
Vei trece cu succes peste ele! Iti vine sa plangi cand te gandesti si te uiti in spatele trecutului tau, deoarece ai trecut prin foarte multe. Doar tu stii cate lacrimi ai inghitit si cati oameni ti-au calcat increderea in picioare. Multi te judeca fara sa stie nici macar 1% din tot ceea ce ti s-a intamplat.
TUNELUL 2
– Viitorul suna bine! Vei primi multa, dar foarte multa iubire din partea persoanei iubite. Sunt oameni care, desi iti sunt alaturi, sunt foarte departe de tine. Sunt oameni care iti fac promisiuni, dar dupa cotesc brusc pe alte drumuri indepartandu-se de tine fara ca nici macar sa-ti dai seama. Te-ai cam saturat de acei oameni falsi care au trecut prin viata ta.
Ai tot respectul pentru acele femei care desi au multi admiratori, raman fidele unui singur barbat. Ai invatat ca daca iubesti pe cineva, ierti orice greseala. Daca esti cu adevarat INDRAGOSTIT, crezi ca a gresit din DRAGOSTE.
Se pare ca tocmai am intalnit persoana care pare a nu fi surprinsa de nimic! Asta te defineste pe tine si momentele peste care ai trecut. Esti un om puternic! Nu trebuie sa iti pui o dorinta, pentru ca la un moment dat ti se vor indeplini toate daca crezi in ele.
Toate drumurile din viata ta vor duce spre fericire si bucurie, chiar daca uneori vor mai exista si gropi, asa e in viata! Esti un om puternic, ai reusit de fiecare data sa infrunti absolut orice problema ti-a aparut in cale. Viata iti rezerva multe teste.
TUNELUL 3
– Vei intalni marea iubire si nu vei mai pleca niciodata de langa inimioara sa. Vei avea o iubire ca-n basme!!! Ai realizat ca prieten nu iti este cel cu care te vezi in ficare zi, ci cel care vrea sa iti fie bine oriunde ar fi. Sunt oameni care desi te insotesc, nu iti sunt alaturi. Oameni care desi iti sunt alaturi, nu inseamna ca te aud si oameni care te asculta, dar nu te inteleg.
Daca ar stii cei din jur prin cate ai trecut tu prin viata asta amara si grea, ar inghiti toti in sec si s-ar intreba cum de ai reusit sa faci fata tututor problemelor care te-au doborat de atatea ori la pamant, dar totusi, ai avut putere si te-ai ridicat!
Ai un suflet minunat si asta te va ajuta foarte mult in viata. O sa ai parte numai de bucurii si fericire! Ai nevoie de multa incredere, dragoste, respect si nu in ultimul rand de incurajare. Dar din pacate n-are cine sa-ti ofere toate astea…

Sunt momente in care ai vrea ca totul sa fie exact cum ti-ai imaginat tu sa fie, dar din pacate viata e cu totul altfel…Chiar daca ai avut multe lovituri de la viata, te-ai invatat cu asta si ti-ai continuat drumul tau prin intuneric prefacandu-te ca totul este frumos si colorat.
Cu toate astea privesti cerul si te gandesti ca acolo sus este cineva care sigur are grija de tine. Din cauza lor, simti cum URA si RAUTATEA te hranesc. Spui cuvinte mari atunci cand te enervezi. Vrei ca cineva sa te dezbrace de rautate, dar din pacate nu este nimeni atunci cand ai nevoie si ti-ai pierdut orice speranta pana in acest moment
TUNELUL 4
– Chiar daca viata are suisuri si coborasuri, va trebui sa accepti tot ceea ce ti se intampla, deoarece e spre binele tau. Nu ai nevoie de cuvinte care nu incalzesc. Nu ai nevoie de dragoste care expira. Vrei pe cineva care sa-ti demonstreze ca are nevoie de tine. Duci o viata foarte buna, asta pentru ca nu iti pasa absolut deloc de ceea ce crede lumea despre tine. N-ai averi, dar te bucuri de prietenii care iti spun sa ai grija de tine.
Si chiar daca ai avut momente in viata in care simteai sa pui stop si sa te opresti, ti-ai continuat drumul si ai mers mai departe fara sa dai prea multe explicatii celor care au trecut prin viata ta. Numai tu stii prin cate ai trecut si cate dureri pe suflet ai si ai avut.
Multi oameni s-au jucat cu increderea ta si s-au folosit de tine si bunatatea ta. Ti-a pasat prea mult pentru cineva care te-a lasat tocmai atunci cand ti-a fost cel mai tare greu si voiai si tu un pic de sustinere, o vorba buna la momentul potrivit. Toata lumea ti-a intors spatele, dar cu toate astea ai reusit sa te ridici si sa mergi mai departe!
Toata lumea o sa te respecte peste absolut oriunde te vei duce, in orice loc, toti se vor bucura de prezenta ta. Numai tu stii prin cate ai trecut, cate lacrimi ai inghitit si de cate ori ai strans din dinti si ai mers mai departe indiferent de toate.
TUNELUL 5
– O sa primesti iubire din parte tuturor oamenilor din jurul tau pentru ca ai un magnet foarte mare in asta… Numai tu stii prin cate ai trecut, cate lacrimi ai inghitit si de cate ori ai strans din dinti si ai mers mai departe indiferent de toate. Nici nu stii ce ai mai putea sa spui, simti ca ai vrea doar sa o iei pe alt drum si sa lasi tot ceea ce te doare in spate.
Ai acordat nenumarate sanse unor oameni care nu stiau sa te aprecieze, iar de fiecare data reuseau sa te dezamageasca prin diverse moduri. Tocmai din cauza aceasta acum ai devenit atat de rece cu foarte multe persoane din jurul tau. Pur si simplu nu mai poti sa-ti pui increderea in absolut nimeni.
Dar din pacate n-are cine sa-ti ofere toate astea… Ai o atitudine demna si de urmat, stii sa faci alegeri bune si chiar o sa ai o viata foarte frumoasa. Nimeni nu mai e ca tine. Tu chiar esti cu adevarat un om foarte IMPORTANT pentru aceasta societate in care traim. Mai da-le sfaturi si celor din jur din cand in cand.
TUNELUL 6
– O sa ai o viata plina de surprize placute. Totul o sa fie mai mult decat perfect, iti va merge totul ca pe roate. Esti un om puternic, ai reusit de fiecare data sa infrunti absolut orice problema ti-a aparut in cale. Viata iti rezerva multe teste. Vei trece cu succes peste ele! Ai nevoie de multa incredere, dragoste, respect si nu in ultimul rand de incurajare.
Ai un suflet foarte bun si frumos in tine, doar ca nu multi au puterea sa vada si sa consitentizeze asta. Tu esti cu totul altfel fata de multe alte persoane si sa stii ca nu conteaza parerea lumii absolut deloc, deoarece tu stii cu adevarat cine esti. Esti un exemplu pentru multi altii.
Si nu esti ca restul oamenilor, iar asta ai demonstrat-o prin fapte si tinandu-te de promisiuni. Esti un om bun, chiar foarte bun, iar daca cineva profita de bunatatea ta, mai devreme sau mai tarziu va regreta, deoarece tu esti un om foarte corect! Pe parcursul anilor ce au trecut ai invatat din absolut tot ceea ce ai trait si ai devenit un om foarte puternic de care se poate povesti multimii de oameni din jur, pentru ca tu poti fii un exemplu demn de urmat pentru multi altii.
Ai trecut prin foarte multe greutati, dar nu te-ai lasat niciodata si ai luptat de fiecare data pentru tine, iar uneori, ai luptat chiar si pentru unele persoane, le-ai ajutat chiar daca poate nu meritau deloc asta!

sursa:fiisanatos.ro

 

Ce se întâmplă când bei Coca Cola zilnic

Multe studii recente arată că consumul de Cola în fiecare zi poate fi un dezastru pentru sănătate. Iată o listă cu cele mai convingătoare motive să te abții de la consumul zilnic de Coca-Cola.

Deficit de vitamine

Acidul fosforic conținut în Cola împreună cu cofeina, care are un efect diuretic, începe să spele substanțele nutritive și vitaminele din corpul tau 60 de minute după ce ai băut. Imaginează-ți că se întâmplă în fiecare zi. Așa începe deficiența vitaminelor.

Eroziunea dentară

Aciditatea ridicată și ingredientele zaharoase ale Coca-Cola provoacă deteriorarea smalțului și cavități ale dinților. Dacă adăugați nivele scăzute de calciu din cauza deficienței vitaminei, puteți ajunge cu dinții putrezind în interior și în exterior. Și nu va dura mult.

Anxietatea

Împreună cu privarea somnului, anxietatea este un efect secundar al consumării cofeinei. Fiecare cutie de cola conține aceeași cantitate de cafeină ca o ceașcă de cafea tare. Este, de asemenea, dovedit că crează dependență, așa că odată ce vă decideți să vă reduceți doza, s-ar putea să simțiți dureri de cap, iritabilitate, oboseală sau chiar depresie.

5.Obezitate

Când vorbim despre greutate în plus, nu este vorba despre felul în care arăți, ci despre modul în care te simți. Greutatea în exces nu este o problemă în sine, dar crește presiunea asupra sistemului imunitar și cardiovascular, precum și articulațiilor și oaselor, care sunt deja slăbite de lipsa de calciu.

Probleme de piele

Consumul de coca în fiecare zi are același impact asupra pielii tale ca și fumatul. Consumul are un efect inflamator asupra organismului datorită nivelurilor ridicate de zahăr. Acesta deshidratează pielea, accentuând aspectul liniilor fine și ridurilor. Accelerează îmbătrânirea pielii. De asemenea, exagerează eczema, sau devine foarte uscată, mâncărimi, piele inflamată și acnee

Probleme de inimă și sânge

Un nivel crescut de colesterol rău crește șansele unui atac de cord. Dacă aveți doar 1 cană de Cola pe zi, poți începe deja să suferi de hipertensiune arterială. Iar femeile care consumă aceste cantități de Coca-Cola sunt mai predispuse la dezvoltarea diabetului de tip 2. Ești sigur că merită?

Risc de cancer

Nu spunem că vei face cancer dacă bei Cola în fiecare zi. Dar, datorită prezenței moleculelor de benzen în Coca-Cola și pachetul său din plastic, medicii recomandă să bei doar 1 cană de Cola pe săptămână pentru a reduce riscul de cancer.

Insuficiență renală

Dacă credeai că alegerea versiunii Coca-Cola Zero este mai sigură, atunci vă vom dezamăgi. Cola Zero, poate, nu conține deloc zahăr. În schimb, conține îndulcitori artificiali care sunt prea nesănătoși pentru rinichi. Mai ales dacă ești dependent.

 

Citeste continuarea pe pagina2>>>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com