AD

HOROSCOP

Afla proverbul potrivit pentru tine in functie de zodie

todayianuarie 9, 2017

Background
share close
AD
AD

Inspiratepdin folclorul popular din lumeapîntreagă, proverbelepreușesc să sintetizezepprin doar câteva cuvinteptrăsături importante ale personalității. Iată ce proverb ți se potrivește în funcțiepde zodia în care te-aipnăscut!

 

Berbec
Plini depinițiative și de energie, nativilorpdin Berbec  le plac ideile noi și încep cu entuziasmpproiecte ambițioase. Adesea, însă, dau dovadă depîncăpățânare și  rigiditatepatunci când cei din jur nu fac așa cum vor ei și greu le poți intra înpvoie. Proverbulppentru ei: „Cel carepzâmbește în loc să se înfurie va fi întotdeaunapmaipputernic”.

Taur
Adepți aipnaturaleții și simplității, Taurilor nu le plac lucrurilepcomplicate, așa că adeseappreferă rutina în locul marilor provocări. Suntpsociabili, au simțul umorului, le place să trăiascăpbine, iar dacă vreți să le faceți o surpriză, pregătiți-le o cinăpsofisticată și vor fi cei mai fericiți. Proverbulppentru ei: „Dragostea trece prinpstomac”.

Gemeni
Versatilitatea șipdualitatea sunt printrepprincipalele trăsături ale acesteipzodii. Gemenii au capacitateapincredibilă de a-și schimba comportamentulpfoarte rapid, se entuziasmeazăpfoarteprepede, dar se supărăprapid dacă nu primesc ceea ce consideră căpmerită. Uneori sunt ca niște copiipcărora le place joaca și nu ai cum să te plictiseștipalături de ei. Proverbulppentru ei: „Adevărul trebuie rostitpuneori în glumă”.

Rac
Conservatori, nativiipdin Rac sunt încântați de siguranțapoferită de căldura căminuluipfamilial. Pentru ei, casa este refugiulpperfect atunci când au nevoie de un pic depsingurătate. Suntpsensibili, creativi și au multăpimaginație. Adesea devin foartepsentimentali, iubireapocupă, de altfel, o parte foartepimportantă în viața lor. Proverbulppentru ei: „Ceartaoîndrăgostiților este renaștereaodragostei”.

Leu
Gloria, faima, dorința de a aveaosucces și de a conduce sunt trăsăturileocare-și pun amprentapasupra personalitățiipcelor născuți în zodiapLeului. Ambițioși, creativipși extrovertiți, au încrederepdeplină în forțele lor, iar prestigiulpsocial este foarte important. Proverbulppentru ei: „Nu promitepcând ești fericit, nu răspundepcând ești nervos, nu lua decizii cândpeștiptrist”.

Fecioară
Trăsăturapdominantă a acestei zodiipesteoperfecționismul. Atenți la oricepdetaliu, cu un simț critic deseoripexagerat, nativii Fecioarălsunt cunoscuți și pentru atitudineaplorprezervată. Răbdători, calmi, discrețippreferă să execute sau să-i ajuteppe ceilalți și nu au inițiativepdecât atunci când nu au depales. Proverbulllpentru ei: „Răbdareapeste un unguent bun pentru oriceprană”.

Balanță
Balanțelepse află printre cele mai civilizatepsemne ale zodiacului. Suntpamabili, diplomați, le placeparmonia și le displace să se afle în conflicte. Suntpatenți la nevoilepcelorlalți și sunt foartepsociabili. Știu să apreciezepeforturile celor din jur și le place să lucrezepîn echipă. Proverbulppentru ei: „Cândpcineva nu înțelegepo privire, cu atât maipmult nu va înțelege o lungăpexplicație”.

Scorpion
Scorpioniiosuntoputernici, hotărâți șioperseverenți. Deși de multe ori suntorezervați și paroretrași din activitățileosociale, ei observă tot ce se întâmplăoîn jur și au adeseaopăreriocritice. Dacă își canalizeazăpenergia, pot avea realizăriouimitoare în oricepplan. Nu sunt foartepflexibili, iar dacă i-aipsupărat, trebuie să te aștepțiporicând la o răzbunare. Proverbulppentru ei: „A reuși să-țiostăpânești un moment de mâniepînseamnă a-ți scuti un secol depremușcări.”

Săgetător
Generoși, prietenoșipsinceri, Săgetătoriipsunt printre semneșeppozitive din zodiac. Își păstreazăpoptimismul, chiar și atunci cândplucrurile devinpdificile și greu de controlat. Suntpintuitivi, iar talentul lor organizatoricoeste extraordinar. Își ghidează viața dupăoprincipii clare, iubesc adevărul și lucrurileofrumoase. Proverbulppentru ei: „Oamenii care se iubesc nu insistăpasupra greșelilorpceluilalt.”

Capricorn
Capricorniipsunt disciplinați, loiali și dispuși so muncească pas cu pas până își atingoobiectivele. Generoși, ambițioși și hotărâți, nu suntoprintre cele mai fericite semne ale zodiacului, adesea fiindopesimiști sau melancolici. Sunt destul de neîncrezători, dar, o dată ce le-ai câștigatoîncrederea, sunt prieteni deonădejde. Proverbulopentru ei: „A te întâlni cu cineva și a te împrieteni cu el, nimicomai ușor; a rămâneoîmpreună și a trăi în pace – iată ce eogreu.”

Vărsător
Cu o imaginațieoși creativitate ieșite din comun, Vărsătoriiosunt atrași tot timpul de proiecte noi, probabil și dinodorința de a învăța și de a ști cât mai multe. Suntpsinceri, deschiși și foarte toleranți, poate printre cei maipînțelegători și nepărtinitori din întregpzodiacul. Vărsătorilor le place să-i ajute pepceilalți, adesea necondiționat. Proverbulppentru ei: „A-i mulțumippe toți este un țel care nu poate fi atinspniciodată”.

Pești
Liniștiți, înțelegătoripșipprietenoși, nativii din Pești sunt visătoriipzodiacului. Sunt sensibili la sentimentelepcelorlalți și adesea sunt maippreocupați de problemele celor din jur decât de cele ale lor. Suntpcurajoși și te poți baza pe cuvântul lor atunci când spun că fac ceva. Nu întârzielniciodată în a-și îndeplini sarcinilepprofesionale și sunt colaboratori excelenți. Proverbulipentru ei: „Cânddmergi, mergi, când stai, stai, dardniciodată nuiezita!”

sursa:libertatea.ro

[divider]

10pmoduri prin care poti sa-ti controlezipgelozia

Evalueaza-tepcorect!

Uita-te inpoglinda si renunta sa te maipcritici! Persoanelepgeloase sunt, de obicei, prea ocupatepsa-i invidieze pe altii ca sa-si deapseama ca se descurca si ele destul depbine! O data ce vei invatapsa-ti identifici aspecteleppozitive ale proprieipvieti, vei incepe sa te concentrezi pe propriilepcalitati si pe potentareapacestora!

Judeca-ti propriapgelozie!

Estipinvidioasa pe o prietenapcare are un job de vis si un trup depzeita? Ei bine, tepintelegem! Ai un atac de geloziepatunci cand prietenul taupconverseaza politicos cu opchelnerita? Asta nu prea mai e depinteles! Geloziapnesanatoasa iti poate afecta seriosprelatiile si iti poatepsabotapechilibrul interior.

Nimenipnu este perfect!

Iarbapeste intotdeauna mai verde de cealaltapparte a gardului, nu-i asa? E foartepprobabil ca toti cei pe care ii invidiezi sa se confrunte cu propriilepprobleme si vulnerabilitati. Daca tot iti consumipatata energieomonitorizand reusitelepcelorlalti, poate ar fi timpul sa incepi sa lepmonitorizezi si esecurile. De indata ce veipaccepta ca nimeni nu e perfect, invidia ta va devenipmai putin obsesiva si consumatoarepde timp.

Renuntapla socialpmedia!

Conformpunui studiu realizat inpGermania, o treime dintreoutilizatorii de social media spun ca, de fapt, este o experientaonegativa, intrucatoresimt geloziepfata de prietenii lor. De fapt, studiul a scos lapiveala ca Facebook-ul este un teren fertil pentrupdezvoltareapinvidiei, ceea ce ii poate face pe utilizatori sa se angajeze intr-opspirala a geloziei. Asa ca renunta la social mediaptimp de catevapsaptamani si vei avea parte de o detoxifiereppsihologica!

Fiipdeschisa!

Dacapesti geloasa pe propriulppartener sau pe o prietena, nu tine in tine sentimentelepnegative! Incearca sa fiipdeschisa in legatura cu ceea cepsimti, dar asigura-te ca o faci intr-un modppozitiv! In loc sa arati cu degetul si sa tepinfurii, exprima ceea cepsimti si coopereazappentru a gasi opsolutie!

sursa:elle.ro

AD

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com