AD

SANATATE

Adevarul despre untura de porc! Vei mai consuma?

todayoctombrie 18, 2017

Background
share close
AD
AD

Untura este unul din cele mai întâlnite produse din frigiderul românilor, în special în casele acelora care au crescut un porc la curte. Untura animalului este bine conservată în borcane şi poate fi folosită în prepararea diferitelor feluri de mâncare sau chiar prăjituri.

Deşi toată lumea ar fi tentată să creadă că acest produs este bogat în grăsimi şi nu face bine organismului, untura de porc s-a dovedit a fi o mană cerească la casa omului.
Motive pentru care e bine să consumi untură:

loading…
Grăsimile găsite în untură pot preveni apariţia cancerului, în specil cancerul la sâni.

Este bogată în vitamina D.

Principala grăsime din untură, acidul oleic, asigură un nivel scăzut de depresie.

Reglează producţia de hormoni în organismul nostru şi aduce echilibru la nivel tiroidian.

După uleiul de măsline, untura ocupă locul al doilea la capitolul grăsmi monosaturate, considerate a fi cele mai sănătoate tipuri de grăsimi saturate.

Mâncarea gătită cu untură are un gust delicios şi te fereşte de problemele cu colesterolul. Sursa – specialitateacasei.ro

Pofta buna!

Dragi prieteni,

10 semne că ești o „dezordine organizată”

Ți s-a spus mereu că ești o fire dezordonată? Nu poți contrazice 100% acest fapt? Să fii dezordonat sună rău, prin urmare, noi preferăm termenul de „dezordine organizată”, căci în teritoriul tău aparent haotic, tu tot reușești să-ți găsești lucrurile de care ai nevoie sau cele pe care le cauți, așadar, casa ta nu poate fi întru totul expresia haosului și a dezordinii.

În orice caz, nu e nimic în neregulă cu a fi dezordonat, dacă ești și organizat în același timp. Sunt mulți oameni care se regăsesc în această situație. De pildă, Steve Jobs, Mark Twain și Albert Einstein au fost niște dezastre adevărate, dar iată că viața lor nu a fost deloc rea în cele din urmă.

Dacă simți că faci parte din această categorie de oameni, convinge-te urmărind lista de mai jos. Dacă te poți regăsi în 10 dintre aceste semne, ești oficial o „dezordine organizată”, și asta nu este chiar un lucru rău!

1. Oamenii care te cunosc mai bine te percep ca pe o persoană super organizată, super curată și care are toate lucrurile în ordine. Mereu! Dar tu știi mai bine, nu-i așa?

2. De îndată ce oamenii încep să te cunoască, secretul tău iese la suprafață. Doar nu credeai că îl poți ascunde la nesfârșit, nu-i așa?

3. Camera ta te reflectă în totalitate. Nicăieri nu te simți mai bine ca acolo, căci știi exact unde să-ți găsești lucrurile, chiar dacă ele par a fi împrăștiate peste tot.

4. La serviciu, ești incredibil de competent – o imagine vie a profesionalismului. Și nu are nici o legătură cu faptul că încerci să păstrezi aparențele, pur și simplu așa funcționezi tu.

5. Îți place să îți cumperi lucruri care te fac să te simți organizat – tot felul de cutii de depozitare, carnețele pe care să-ți notezi sarcinile zilnice și tot ceea ce te ajută să ai impresia că poți fi o persoană perfect ordonată.

6. Te bucuri de sentimentul de a avea o cameră sau un birou bine îngrijite… dar în sinea ta, știi că nu poți rămâne ordonat prea mult timp. În cele din urmă, totul revine la starea firească a lucrurilor, care ție îți place oricum foarte mult.

7. Îți place să faci listele cu sarcini, mai degrabă decât să efectuezi sarcinile în sine. Crearea listei îți dă sentimentul că te menții organizat, și pur și simplu nu-ți mai rămâne suficientă energie pentru a le duce la bun sfârșit.

8. Dacă observi o persoană mai dezorganizată decât tine, preiei imediat conducerea. Dar dacă intri în contact cu o persoană mai bine organizată decât tine, te retragi cât se poate de repede, căci faptul că vezi o persoană extrem de bine organizată este o reamintire a faptului că tu nu vei putea face niciodată asta cu normă întreagă.

9. Respingi eticheta de a fi o „dezordine atrăgătoare”, pentru că ești întotdeauna organizat doar atunci când contează. De ce să te stresezi pentru mai mult? Însă atunci când oamenii observă cât de curat și ordonat ești, simți mereu că-i înșeli.

10. Dar la finalul zilei, faptul că ești o dezordine organizată este una dintre cele mai mici griji ale tale. Nu dovedește decât faptul că ești multi-talentat.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com