AD

HOROSCOP

Aceste 3 zodii vor fi nefericite de Crăciun. Care sunt acestea

todaydecembrie 9, 2017 9

Background
share close
AD
AD

Toată lumea așteaptă Crăciunul cu sufletul la gură. Sărbătorile ne permit să fim împreună cu familia noastră, dar și să ne revedem cu persoanele dragi.

Aceste zile libere sunt unele dintre cele mai fericite din an, în care reușim să ne umplem inima cu bucurie. Tot atunci dar strângem amintiri frumoase, care ne aduc zâmbete pe buze de fiecare dată când ne gândim la Craciun.

Desi sărbătorile sunt asociate, de cele mai multe ori, cu sentimente de fericire și bucurie, se pare că 3 zodii vor fi nefericite de Crăciun.

3 nativi vor avea probleme pe plan sentimental, în carieră, dar și în relațiile cu prietenii și apropiații
Gemeni

In acest an de Crăciun te vei gândi mai mult la îndeplinirea ta profesională, dar și la carieră la care mereu ai visat. Situația de la locul de muncă te nemulțumește profund și îți aduce multă nefericire.

Din acest motiv, vei începe deja să îți cauți alte joburi și să te orientezi spre domenii care să îți aducă fericire, dar și libertatea de care ai nevoie. Dacă nu vrei să îți strici singură Crăciunul, încearcă să te detașezi de aceste gânduri măcar pentru câteva zile.

Cei dragi au nevoie să fii prezența de sărbători, dar și să le împărtășești bucuria. Lasă aceste gânduri negative deoparte și bucură-te de Crăciun alături de cei dragi.

Scorpion

Ultimele evenimente nefericite din viață personală ți-au adus multe momente de tristețe, dar și clipe de rătăcire, în care credeai că totul este pierdut.

Deși ai trecut de mult timp peste despărțire, acest Crăciun îți va aduce aminte de momentele frumoase petrecute împreună cu fosta ta iubire și te va întrista. În adâncul inimii tale, încă îl vrei înapoi, iar acest lucru te va face să fii nefericită de Crăciun.

Încearcă să îți asculți inima măcar o dată pe an și să iei deciziile în funcție de ce ai nevoie, nu de ce crezi că este corect.

Pesti

Esti genul de persoană căreia îi place să îi ajute pe cei din jur la orice ora, chiar dacă acest lucru înseamnă să te pui pe ține pe locul ÎI.

În acest an de Crăciun, prietenii sunt cei care îți vor aduce nefericire. Vei fi trădată de cei mai buni prieteni, dar și abandonată.

Acest lucru te va face să rămâi singură de sărbători și să îți dai seama că, în tot acest timp, te-ai înșelat în privința celor din jur. Capul sus! După ploaie, răsare și soarele!

Cine te va aprecia cu adevărat, va ști să te păstreze în viață să și nu te va abandona niciodată. Tocmai la acești prieteni trebuie să apelezi de Crăciun.

Citește și 2018, an negru pentru aceste trei zodii. Vor avea parte de necazuri şi tragedii

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com