AD

CURIOZITATI

Ai linia banilor in palma? Verifica si tu si vezi ce inseamna

todayianuarie 27, 2018 3

Background
share close
AD
AD

Linia banilor din palmă îţi oferă infirmaţii legate de situaţia ta financiară de-a lungul vieţii. Află unde se găseşte această linie şi ce semnificaţie are.

Linia banilor din palmă îţi oferă infirmaţii legate de situaţia ta financiară de-a lungul vieţii. Află unde se găseşte această linie şi ce semnificaţie are.
Ai linia banilor în palmă? Iată ce înseamnă asta

Linia banilor se află în palmă, sub degetul mic. Sub vârsta de 30 de ani poate fi găsită în palma stângă. Este o linie verticală, subţire. Aceasta coboară spre zona încheieturii. Rareori aceasta este cât palma de lungă. După vârsta de 30 de ani, această linie a banilor apare în palma dreaptă.

Linia dreptă, chiar dacă nu este foarte lungă, înseamnă că nu vei avea probleme financiare. Vei avea un trai confortabil şi nu vei fi pus în situaţia de a suferi pierderi financiare importante. Moştenirile de familie te pot ajuta să ai un astfel de trai lipsit de griji financiare. De asemenea, cariera poate contribui la această stabilitate financiară. Poţi avea un loc de muncă bine plătit şi stabil, motiv pentru care nu ai de ce să îţi faci griji în privinţa banilor.

Linia șerpuită arată că ești o persoană care se descurcă în viață. Nu trebuie să îți faci griji în privința banilor. Poți face bani de pe urma ideilor pe care le ai sau de pe urma propriilor afaceri. De asemenea, pentru că ești o persoană cu noroc la bani, nu este exclus să câștigi anumite sume importante. Însă, banii vin și dacă investești anumite sume în diferite afaceri. Trebuie să știi că dacă linia banilor este șerpuită, nu este exclus să treci și prin perioade mai dificile, în timpul cărora să pierzi sume mari.

Linia întreruptă înseamnă că nu vei avea noroc de bani în viață. Chiar dacă vei avea noroc de bani, nu vei avea niciodată sume fabuloase, care să îți permită să ai o viață de lux. Locul de muncă nu îți va aduce câștiguri însemnate.

 

sursa: revistateo.com

Ce se întâmplă dacă pui o monedă de 50 de bani într-un colţ din casă

Feng shui este o artă și o știință antică dezvoltată acum peste 3000 de ani în China. Este un corp complex de cunoștințe care ne învață cum să echilibrăm energiile într-un spațiu dat – fie că este vorba de o casă, de birou sau de grădină – pentru a asigura norocul oamenilor care locuiesc în locul respectiv.

Din moment ce norocul vine în multe feluri, cum ar fi o sănătate mai bună, o carieră de succes sau o viață plină de dragoste, feng shui are sfaturi detaliate pentru aproape orice domeniu din viața ta. Feng shui se bazează pe viziunea și înțelegerea taoistă a naturii, în special pe ideea că pământul este viu și plin de energie.

“Feng” înseamnă vânt și “shui” înseamnă apă. În cultura chineză, vântul și apa sunt asociate cu o bună stare de sănătate, astfel încât feng shui-ul bun a ajuns să însemne bună avere. În același timp, răul feng shui înseamnă noroc sau nenorocire.

Teoria taoistă a lui yin și yang, de exemplu, este esențială pentru feng shui. Ea ne ajută să examinăm echilibrul dintre feminin (Yin) și masculin (Yang) în viața noastră pentru a menține un flux bun de energie.

De asemenea, există cinci elemente de feng shui, care formează fundația fundamentală a unei analize feng shui. Lemnul, focul, pământul, metalul și apa sunt reprezentate de anumite culori care ne pot ajuta să aducem armonie unui spațiu particular.

De ce e bine să pui o monedă de 50 de bani într-un colț al casei
Când vine vorba despre partea financiară, atunci când vă achiziționați o casă nouă sau când închiriați sau cumpărați încăperi pentru birourile de la muncă este bine să vedeți care este cel mai îndepărtat colț din stânga intrării și acolo să așezați o monedă pe care să fie inscripționată cifra „5”.

Acela va fi colțul banilor, iar moneda, potrivit tehnicilor feng-shui, va atrage după sine multă prosperitate din punct de vedere financiar.

 

sutsa: revistateo.com

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com