Andreea Bănică, momente de panică în Herăstrău. I s-a făcut rău și s-a întins pe iarbă - RADIO FX NET

Andreea Bănică, momente de panică în Herăstrău. I s-a făcut rău și s-a întins pe iarbă

Andreea Bănică a ieșit în parc ieri, alături de cei doi copii ai săi. Aceștia au închiriat o bibicletă și au decis să facă puțină mișcare, însă distracția nu a durat prea mult. Cântăreața a atras privirile celor din jur, după ce s-a întins, sleită de puteri, pe iarba din spatele unei bănci din parcul Herăstrău. Acesteia i s-a făcut rău și a avut nevoie de ajutor, iar fiica sa a fost cea care s-a implicat numaidecât.

Andreea Bănică, momente de panică în Herăstrău. I s-a făcut rău și s-a întins pe iarbă

Îmbrăcată cu o rochiță roz, care i-a lăsat la vedere picioarele lungi, Andreea Bănică și-a făcut apariția în parcul Herăstrău alături de cei doi copii ai ei, Sofia Maria și micuțul Noah. Odată ajunsă, Andreea a mers direct către locul de unde se închiriază biciclete. A luat una cu patru roți și cu două locuri șii a început să pedaleze, spre bucuria celor doi care păreau încântați și se distrau alături de mama lor.

A făcut mai multe ture, după care a oprit, deoarece se vedea pe chipul ei că nu se simte bine și trebuie să ia o pauză. Andreea s-a așezat în spatele unei bănci, sleită de puteri. Fiica sa a fost cea care a ajutat-o, mergând să-i cumpere apă pentru a se hidrata. Andreea a luat câteva guri, însă, preț de câteva momente, nu s-a mișcat din loc. După aproximativ jumătate de oră, artista și-a recăpătat din puteri, a terminat sticla cu apă și s-a ridicat în picioare. Imediat a pornit către mașină și a plecat spre casă.

Andreea Bănică are o familie fericită, este căsătorită cu Lucian Mitrea, cel care i-a devenit de mult timp și impresar și care i-a făcut ochi dulci încă din clasa a 10-a, fiind chiar coleg de școală cu ea. Cei doi s-au căsătorit în 2008 și au doi copii, Sofia Maria, care de curând a împlinit 11 ani, și Noah, mezinul familiei, de trei ani și jumătate.

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com