AD

ACTUALITATE

Anunț important pentru toți cei care au card la Banca Transilvania. Mesajul transmis oficial

todaymai 27, 2020

Background
share close
AD
AD

Banca Transilvania anunță noi facilități în luna mai pentru clienții săi din România, în contextul pandemiei de coronavirus. Beneficiile fac parte din măsurile de susţinere anunţate la începutul stării de urgenţă.

Potrivit unui comunicat transmis de instituția bancară, toți posesorii de carduri de credit şi sunt la zi cu plata sumei minime lunare au avut zero sume de plată şi zero dobândă vor primi un nou set de facilităţi.

Clienții care nu au întârzieri la obligaţiile privind cardul beneficiază în luna mai de următoarele:

  • Nu trebuie achitată suma minimă de plată pentru creditul pe card.
  • Dobânda este la jumătate pentru clienţii care nu au transferat în 1 – 25 mai a.c. pe cardul de credit întreaga contravaloare a creditului folosit până la finalul lui aprilie a.c. Cealaltă jumătate rămâne în seama BT şi, din acest motiv, nu presupune obligaţii viitoare pentru clienţi.

În rest, cardul va funcţiona ca până acum:

  • Pentru clienţii care în perioada 1 – 25 mai aleg să achite întreaga contravaloare a creditului folosit la finalul lunii aprilie a.c., dobânda pentru luna mai este zero.
  • Pentru cei care au realizat tranzacţii în rate, în lunile martie şi aprilie a.c. ratele au fost oprite, iar din aceată lună îşi reiau cursul.

Carduri în format digital

Acum câteva saptamani cei de la Banca Transilvania spuneau că toate cardurile care sunt reînnoite în perioada stării de urgență sunt oferite în format digital pentru clienți în aplicația BT Pay înainte ca ele să fie ridicate de către clienți de la agenții, dar numai pentru cei care au această aplicație.

Așadar, Banca Transilvania permite retragerile de la ATM-uri fără a avea cardul fizic la tine. Mai mult decât atât, Banca Transilvania le permite clienților să le ofere posibilitatea altor persoane de a ridica bani de ATM în locul lor prin intermediul acelor coduri speciale care pot fi generate în aplicație pentru autentificare.

Sursa: redactia.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com