AD

BANCURI

BANCUL DE WEEKEND | NEVASTA DISPERATĂ ȘI SOȚUL CARE ÎNCĂ E „BĂIATUL MAMEI”

todaymartie 4, 2023 5

Background
share close
AD
AD

Bancul de weekend

„Două neveste discutau despre viața lor, iar una dintre ele începe să se plângă:

-Dragă, nu știu ce să mă mai fac cu bărbată-miu. Tot timpu’ numai: ‘Mamei nu i-ar plăcea asta’, ‘Vai, de-ar vedea mama ce facem’, ‘Mama zice că nu e bine’, ‘Mama face mai bine asta și tot așa’… E băiețelul mamei! Nu mai suport, dacă-l mai aud o dată cu mă-sa îl omor.

-Dragă, o sfătuiește cealaltă, cred că trebuie să fii mai feminină, să te comporți mai provocator, să-i trezești simțurile și să-l faci să uite de maică-sa!

Zis și făcut. Seara, tipa își îmbracă cea mai sexy lenjerie de dantelă neagră, mănuși negre de mătase lungi, jartiere fine negre de satin și se întinde în pat… Soțul intră, o vede și exclamă:

-Aoleu! De ce ești toată-n negru? S-a întâmplat ceva cu mama?”

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com